Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısın biraz öyle oldu, çocuğın ne istediğini bilmiyorum hiç takılıp geçmek istese hala sürekli arar mı yazar mı diye düşünüyorum

evet haklısınız öyle bi insan değil ama hiç ne kadar merhametli olduğunu gördüm sokak hayvanlarından ailesindden falan bu yüzden güvendim sanırım

haklısın biraz öyle oldu, çocuğın ne istediğini bilmiyorum hiç takılıp geçmek istese hala sürekli arar mı yazar mı diye düşünüyorum
Yazar çünkü şuan hala takıldığını düşünüyor zaten hoşlandığını söylediğinde vereceği tepkiye bağlı her şey. Burada kimse tahmin edemez ne istediğini önce açılman gerek birlikte olmuşsunuz zaten neyi bekleteceksin ki. Düşünsene sevgili değiliz dediğin için başkasıyla da oluyor takılıyor hesap bile soramazsın çünkü sevgili olmak istemeyen sensin o yüzden erteleme

evet ben de böyle düşündüm hep ne hissettiğimde net bi insan oldum ama bu sefer de kaçırıp ilişkiyi baltalar mıyım acaba dedim

evet ben de böyle düşündüm hep ne hissettiğimde net bi insan oldum ama bu sefer de kaçırıp ilişkiyi baltalar mıyım acaba dedim
O da sizden hoşlanıyorsa bir şekilde belli edecektir.Öncelikle daha önce yaşamış olduğunuz ilişkilerin etkisinden kurtulmanız ve önünüze bakmanız gerekiyor.Netlik kazanmayan bir ilişki sizi çok fazla yoracaktır.

çok haklısınız bi açılma gibi bir şey bekleyip olmazsa sonlandıracağım sanırım

çok haklısınız bi açılma gibi bir şey bekleyip olmazsa sonlandıracağım sanırım
Birlikte güzel vakit geçirdiğinizi,ortak zevkleriniz olduğunu belirtmişsiniz.Sanırım siz de hayvansever bir insansınız.Olumlu yönde gibi gözüküyor.Ama dediğim gibi net olun,belki de bu adam size çok iyi gelip,geçmişte yaşadığınız kötü tecrübeleri unutturacak birisidir.Bunu zaman gösterir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

evet 4 aylık süre boyunca hiç tartışmdık birbirmize ailevi de dahil tüm her şeyimizi anlattık bende bu yüzden çok hoşlandım sanırım. Net bi şekilde istediğim ilişki türünü belirtip ona göre bir rota çizerim çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…