canım, neden olduğundan farklı biriymiş gibi davranıyorsun? yani madem sevgili olmak istiyorsun yakınlaştığın kişiyle o zaman bunu göstermen lazım, değil mi? hem çok cool takılıyorsun, adama ilişki istemiyorum diye girizgah yapıyorsun, hem de ondan 'al benden de o kadar ' cevabını alınca üzülüyorsun. o ne hissediyor, neler düşünüyor diye kendini yoracağına ben neden karışık mesajlar veriyorum, benim sorunum nedir diye düşünsen daha mantıklı olur. ilişki istemek, birinden hoşlanmak gurur kıran, küçük düşüren bir şey mi? eğer öyle görüyorsan niye adama pat diye bunu söylüyorsun. belki o da incinmiştir. bana da biri ben ilişki istemiyorum dese ben de temel gibi sen beni tanimaysan ben seni hiç tanimayrum derim. olduğun gibi, istediğin gibi, içinden geldiği gibi davran. ben olsam samimi, içten, doğal halimle istenmemeyi daha kolay kabullenirim çünkü malzeme bu. ne yapalım? neysem oyum ve bu kusur ya da suç değil ki. diğer türlüsü yani aslında beni hiç tanıyamamış birinin beni istememesi, sevmemesi olmadığım biri gibi rol kestiğimden benim de suçum ve elime geçen oscar değil hem üzüntü hem pişmanlık. ne gerek var?