Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öpüşüyoruz, sevişiyoruz, canım aşkım birtanem diyoruz, görüntülü konuşup sürekli mesajlaşıyoruz, biz neyiz? Gözünüz aydın sevgilisiniz.

Dört aydır instadan konuştuğunuz adamla, ilk yüzyüze gelisiniz de,.otele gidip beraberlik yaşıyorsunuz. İki hata sonra yine aynı şeyler olacak ama takılmak istemiyorum diyorsunuz.

Adam sizinle takılıyor, farkında değilsiniz sanırım. Bu ilişki her şey olur ama ciddi bir ilişki olmaz, hoş siz zaten ciddiyetle istemezsiniz.

Dört aydır instadan konuştuğunuz adamla, ilk yüzyüze gelisiniz de,.otele gidip beraberlik yaşıyorsunuz. İki hata sonra yine aynı şeyler olacak ama takılmak istemiyorum diyorsunuz.

Adam sizinle takılıyor, farkında değilsiniz sanırım. Bu ilişki her şey olur ama ciddi bir ilişki olmaz, hoş siz zaten ciddiyetle istemezsiniz.

ben de eşimle ilk buluşmada seviştim 11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. niye olmuyormuş ciddi ilişki? herkesin sizin gibi grileri yok falan sanıyosunuz herhalde.

Öpüşüyoruz, sevişiyoruz, canım aşkım birtanem diyoruz, görüntülü konuşup sürekli mesajlaşıyoruz, biz neyiz? Gözünüz aydın sevgilisiniz.
bunun lafını açmadık ama hiç sevgili olmayı aceleye getirmeyelim dediğim için belki bilmiyorum

neden bu kadar agresif yaklaştığınızı anlayamadım, instadan değil telefondan konuşuyoruz arayıp soruyoruz sürekli. Takılmak istese daha yakınlarından birini bulur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi de olabilir. Sadece herkesi kendiniz gibi görmemenizi öneririm çevremde tinderdan tanışıp sevişip evlenen birbirlerine çok bağlı olan insanlar var.

neden bu kadar agresif yaklaştığınızı anlayamadım, instadan değil telefondan konuşuyoruz arayıp soruyoruz sürekli. Takılmak istese daha yakınlarından birini bulur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi de olabilir. Sadece herkesi kendiniz gibi görmemenizi öneririm çevremde tinderdan tanışıp sevişip evlenen birbirlerine çok bağlı olan insanlar var de.
Var, yok demedim ki. Agresif değilim ki. Ben düşüncemi söyledim. Burada okuduğum binlerce konuya dayanarak da bir yorum yaptım. Konuyu bu yüzden acmadiniz mi? Farklı fikirler okumak için, buyurun size farklı fikir. : )

Size ne? Bu benim düşüncem. Ben böyle dusnuyorum. beni ilgilendirmiyor sizin evliliğiniz.

"bu benim düşüncem" lafı iyi ki var gerçekten.
genelleme yapıyorsunuz herkese açık yerde. konu sahibinin yaşadığı ilişki de sizi ilgilendirmez o halde. ne mantıksızlık. iyi forumlar.

canım, neden olduğundan farklı biriymiş gibi davranıyorsun? yani madem sevgili olmak istiyorsun yakınlaştığın kişiyle o zaman bunu göstermen lazım, değil mi? hem çok cool takılıyorsun, adama ilişki istemiyorum diye girizgah yapıyorsun, hem de ondan 'al benden de o kadar ' cevabını alınca üzülüyorsun. o ne hissediyor, neler düşünüyor diye kendini yoracağına ben neden karışık mesajlar veriyorum, benim sorunum nedir diye düşünsen daha mantıklı olur. ilişki istemek, birinden hoşlanmak gurur kıran, küçük düşüren bir şey mi? eğer öyle görüyorsan niye adama pat diye bunu söylüyorsun. belki o da incinmiştir. bana da biri ben ilişki istemiyorum dese ben de temel gibi sen beni tanimaysan ben seni hiç tanimayrum derim. olduğun gibi, istediğin gibi, içinden geldiği gibi davran. ben olsam samimi, içten, doğal halimle istenmemeyi daha kolay kabullenirim çünkü malzeme bu. ne yapalım? neysem oyum ve bu kusur ya da suç değil ki. diğer türlüsü yani aslında beni hiç tanıyamamış birinin beni istememesi, sevmemesi olmadığım biri gibi rol kestiğimden benim de suçum ve elime geçen oscar değil hem üzüntü hem pişmanlık. ne gerek var?

Var, yok demedim ki. Agresif değilim ki. Ben düşüncemi söyledim. Burada okuduğum binlerce konuya dayanarak da bir yorum yaptım. Konuyu bu yüzden acmadiniz mi? Farklı fikirler okumak için, buyurun size farklı fikir. : )
ciddi ilişki istemeyeceğime kendi kendinize karar verdiğiniz için bana öyle geldi sanırım, saygı duyuyorum düşüncenize tabi ki

"bu benim düşüncem" lafı iyi ki var gerçekten.
genelleme yapıyorsunuz herkese açık yerde. konu sahibinin yaşadığı ilişki de sizi ilgilendirmez o halde. ne mantıksızlık. iyi forumlar.
İsteyen saygı çerçevesinde istediği yorumu yapar. Size sormadım ki, mantıklı mi mantıksız mi? İyi forumlar diliyorum.

Fuckbuddy gibi başlayıp basbaya sevgililiğe dönmüş gibi duruyor. Sadece sevişmek için görüşüyor olsaydı kendi çevresinden birini bulurdu neden sizinle bu kadar vakit geçirmek istesin ki? Belli ki karşı taraf da cinsellikten öte şeyler hissediyor ki sohbetiniz ve tura katılma gibi sadece sevişme içermeyen buluşma planlarınız devam ediyor.
Ama tabi açık ilişki yaşamak istiyor da olabilir. Böyle insanlar da var sonuçta. Buluşunca ağzını yoklarsınız.

Fuckbuddy gibi başlayıp basbaya sevgililiğe dönmüş gibi duruyor. Sadece sevişmek için görüşüyor olsaydı kendi çevresinden birini bulurdu neden sizinle bu kadar vakit geçirmek istesin ki? Belli ki karşı taraf da cinsellikten öte şeyler hissediyor ki sohbetiniz ve tura katılma gibi sadece sevişme içermeyen buluşma planlarınız devam ediyor.
Ama tabi açık ilişki yaşamak istiyor da olabilir. Böyle insanlar da var sonuçta. Buluşunca ağzını yoklarsınız.
Dediğiniz olabilir açık ilişkiyi hiç düşünmemiştim. Bi ağzını arayayım çaktırmadan. Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X