- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.480
-
- Konu Sahibi loreleichan
isteyen sex in ilk günden de yaşanabilecek çok doğal bir olgu olduğuna yemek içmek kadar olağan olduğuna inanır istemeyen bunu yaşamak için zaman olmalı ilişkide tanımalı birbirini aşk sevgi oluşunca yaşamalı der.iki taraf da haklı .herkes kendi doğrusunu kendi yaşam tarzını savunuyor.ama kimse kimseye saldırmadan zorla kabullendirmeye çalışmadan biri diğerinin fikirlerine tüü kaka demeden tartışılmalı konuşulmalı.bu olmuyor işte sitede çoğu zaman
Amaisteyen sex in ilk günden de yaşanabilecek çok doğal bir olgu olduğuna yemek içmek kadar olağan olduğuna inanır istemeyen bunu yaşamak için zaman olmalı ilişkide tanımalı birbirini aşk sevgi oluşunca yaşamalı der.iki taraf da haklı .herkes kendi doğrusunu kendi yaşam tarzını savunuyor.ama kimse kimseye saldırmadan zorla kabullendirmeye çalışmadan biri diğerinin fikirlerine tüü kaka demeden tartışılmalı konuşulmalı.bu olmuyor işte sitede çoğu zaman
Adem havvadan akrabayiz bizsizi bilemem
Sanki kimin ne begendigini bilmiyoruzda burda saf ayagina yatma
Istersen. Ula bu senin mesajini begenen sahis kendisi cevap veremez zaten, sorsan muhatap olmaz ama iste bu kadarcik o da
Isteyen istedigi begeniyi yapar tabii tipki isteyen istedigi yorumu yapacagi gibi
Uydurma bi tarafindan benceÇünkü illa ki bir fikirsiz çıkıp "seni kullanıyor, hiç değerin yok, basitsin, seni kimse almaz" tarzında yorum yazıyor. Buna karşı çıkılınca da sevişmeyenlere saldırılıyor gibi davranıyorlar. Garipler valla bence.
Şurada kim evlenmeden önce sevişmeyen taş olsun dedi? Kim illa sevişin dedi ki? İnsanların yaptığı eylemler üzerine, sevişmek üzerine saygısızca yorum yapılıyor. Sonra da bu yorumu yapanlar ağlıyor kendilerine niye sevişmiyorsun diyen olmuş gibi.
Ne demek istedigimiNiye saf ayağına yatayım yav? Kudra'yı severim, çoğu fikrini de beğenirim. Bu bizi arkadaş mı yapıyor? Ki olsak da seni ya da bir başkasını ilgilendirmez ki. Haddini bilmediğin bir konu daha.
Ayrıca senin yorumlarını da beğeniyorum arada. Onlar sayılmıyor herhalde
Komiksin valla.
sen de kendi fikrini yaz işte.ben öyle yapıyorumm.yıllardır yazarım evlenmeden önce sex e karşı değilim ama her önüne gelenle yaşamaya karşıyım tanınmalı sohbet edilmeli zaman geçmeli güvenilmeli.ha en doğru fikir benimki mi hayır .fikrimle eğlenilse de zaman zaman gene aynını yazıyorumm.sen de öyle yap.fikir yazıp geçmeyi bilmiyoruz sitede.illa zorla kabul ettireceğiz .her türden arkadaşım var .kimse kimseye karışmaz sormaz bile özel hayatınıAma
En cok sevisen onlarAllahim yhaaa surekli ayni seyleri savunmaktan bikmadilar..yillardir nerde sevisik konusu var hep bu cilek
Var zaten kudroda var.. ok ben ikna oldum tum
Site oldu hatta.. en ozgur sevisgen sizsiniz ve kimse size karisamaz filan
Evet herkes beni dusunmus aslinda cok tesekkur ederim yorumlari icin, ortada tartisma cikardigim icin uzuldum maalesefL loreleichan sen de sevişme kuzum tanımadığın adamlarla. Bak ablaların endişeleniyor senin için. Gerdin yok yere insanları.
Iyide baska sekilde yasayanda yasamayanda ayni yorumusen de kendi fikrini yaz işte.ben öyle yapıyorumm.yıllardır yazarım evlenmeden önce sex e karşı değilim ama her önüne gelenle yaşamaya karşıyım tanınmalı sohbet edilmeli zaman geçmeli güvenilmeli.ha en doğru fikir benimki mi hayır .fikrimle eğlenilse de zaman zaman gene aynını yazıyorumm.sen de öyle yap.fikir yazıp geçmeyi bilmiyoruz sitede.illa zorla kabul ettireceğiz .her türden arkadaşım var .kimse kimseye karışmaz sormaz bile özel hayatını
Sen cikqrmadin canim.. sana yazan kisi her konuda tartisma cikarir sonrada masumca kenara cekilir, cunku kimseyiEvet herkes beni dusunmus aslinda cok tesekkur ederim yorumlari icin, ortada tartisma cikardigim icin uzuldum maalesef
Anladim, dogru soyluyorsunuz ima etmem gerekiyor sanirim birazE tamam fikrim hala aynı.
Şimdi adam önceki dediğinizde kalmış.
Ve şu an farklı şekilde düşündüğünüzü düşünüyor.
E haliyle durum değiştiyse ilişkiye set çeken kişi olarak olumlu sinyaller gönderen kişinin de siz olmanız gerekiyor.
Erkekler zor anlar ima falan ediyorsanız da. Anlamıyorsa daha net olun.
ya kıyamam ne tatlı bır ınsansınızEvet herkes beni dusunmus aslinda cok tesekkur ederim yorumlari icin, ortada tartisma cikardigim icin uzuldum maalesef
bulaşıcı ağır bir hastalığı olabilir. gizli kamera koyabilir bir köşeye .cinsellikte marjinal istekleri olabilir. evli olabilir nişanlı olabilir sevgilisi olabilir.sex den önce bunlar önemli bence.sex kısa süren bir eylem ama duygular incinirse tamiri zor oluyorIyide baska sekilde yasayanda yasamayanda ayni yorumu
Yaptik.. nasil guven verdi diye.. biride dedi sirf evlenmeden sex yapti diye boyle soyluyolar.. niyetleri
Soyle boyle.. yaw sen nerden biliyosun niyetimiziacip bakti zaar
Hepsi olabilir.. yillarca kocalik yapmis herifler bile santaj yapiyolar..masumca bi yorumu yine vajina penis iliskisine bagladilar. Yani gercekten kadinin guvenligi icin birsey yazdiysak bilebulaşıcı ağır bir hastalığı olabilir. gizli kamera koyabilir bir köşeye .cinsellikte marjinal istekleri olabilir. evli olabilir nişanlı olabilir sevgilisi olabilir.sex den önce bunlar önemli bence.sex kısa süren bir eylem ama duygular incinirse tamiri zor oluyor
Sakin bir insanim yapi olarak, burdaki insanlarin da kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum bir kac dalga gecer gibi yorum olmus ama onemli degil tabi ki. Ben tesekkur ederim vakitlerini ayirmis soruma bir seyler yasmis oldugunuz icinya kıyamam ne tatlı bır ınsansınız
fazla da sabırlısınız
hepımıze fazlasıyla sabrettınız tesekkur ederım :)
Sizin üzülmenizi gerektiren bir durum yok, herkes gibi konu açma hakkınızı kullandınız, özel hayatınız ilişkileriniz sizi ilgilendirir, kimsenin bunu aşağılamaya dalga geçmeye hakkı yok, sizi rencide edecek yorumlar yazıldıysa lütfen şikayet et butonuna basarak rapor edin.Evet herkes beni dusunmus aslinda cok tesekkur ederim yorumlari icin, ortada tartisma cikardigim icin uzuldum maalesef
İmada bulunacagim sanirim boyle konularda acilmasi zor oluyorKonu sahibi arkadaşım, kuyruğu dik tutma, hoşlandıysan git konuş bence =)
Biz de eşimle ilk haftadan birlikte olduk. Doğru düzgün tanımıyorduk birbirimizi.
Ne ciddi ilişkisi kafasındaydık, 7. senemize girdik, çok da güzel oldu =)
3 günlük dünya, al karşına dökül gitsin.
Tesekkur ederimm desteginiz icinSizin üzülmenizi gerektiren bir durum yok, herkes gibi konu açma hakkınızı kullandınız, özel hayatınız ilişkileriniz sizi ilgilendirir, kimsenin bunu aşağılamaya dalga geçmeye hakkı yok, sizi rencide edecek yorumlar yazıldıysa lütfen şikayet et butonuna basarak rapor edin.
Konunuzda tartışan üyeler için de üzülmeyin, her zaman ki halleri, sizin topikten çıkıp başka topikte bir araya gelseler kaldıkları yerden kavgaya devam ederler çünkü ben daha uzağa yaparım yarışını seviyorlar.
Topiğinizdeki tartışmalar için özür dileriz, sukünet sağlandı.
hayır katıp bu konuda sana cok kızdım
kız cocugum var hayatında bırılerı mutlaka olacak ona sımdıden bırseylerı aktarmaya calısıyorum
erkek arkadası da olsun ,bırlıkte tatıllere de cıksın, hayatında guzel anlar bırıktırsın
,asla derdım bırının erkek arkadası olması ılıskı yasaması falan degıl . benım derdım tanımadıgı bır ınsanla otelde bulusup ılk bulusmada ılıskı yasamasının ne kadar tehlıkelı olabılecegı bu kısı kım gercekten tanımıyor tanımıyor tanımıyor