Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem sevgili olmak istiyosun çocukla,başta neden ilişki istemiyorum dedin ki? Bilmiyo musun kendi huyunu? Niye girersin ki böyle toplara?
Hani fuckbuddy gibi de değilsiniz beraber vakit geçiriyosunuz falan,ama sevgilide değilsiniz.
Baya bildiğin takılmalık bir ilişki olmuş sen her ne kadar başta bunu istemesende.Hemen hemen her erkeğin aradığı ilişki türünü altın tepside sunmuşsun çocuğa.

ne kadar gericiymişsin ayolll.beni de öyle sanıyorlar kader arkadaşımmm.gel sarılalımmm :KK45: :KK53:
Sevisende yorum yapti sevismeyende ama bunlari gerdi derdi😐😂😂 sorulana cevap verecekmis herkes, bundan sonra bu tayfadan biri offtopic yorum yapsin goreyim aninda yapistiririm lafi haberiniz olsun😐😂😂

Sevisende yorum yapti sevismeyende ama bunlari gerdi derdi😐😂😂 sorulana cevap verecekmis herkes, bundan sonra bu tayfadan biri offtopic yorum yapsin goreyim aninda yapistiririm lafi haberiniz olsun😐😂😂
sitede 8 yıldır olmasam bu kurala inanırdım da cıksss hepimiz yazıyoruz konulara yorumumuzu daima

Dediğin tayfanın zaten şöyle bir huyu var kendileri her konu hakkında yorum yapıp karşılarındakine sallayabiliyor ya da konu sahibi hakkında alakasız çıkarımlarda bulunabiliyor.Ama aynı şekilde biri onlara cevap verdimiydi öff :KK70:

Dediğin tayfanın zaten şöyle bir huyu var kendileri her konu hakkında yorum yapıp karşılarındakine sallayabiliyor ya da konu sahibi hakkında alakasız çıkarımlarda bulunabiliyor.Ama aynı şekilde biri onlara cevap verdimiydi öff :KK70:
Huylari bu bunlarin.. yillarca herkesi sindirmisler .. hepsini ablukaya alip banlatiolar.. simdi suspuslar ne hikmetse cok edepli saygili olduklarindan degil..

Deli gibi banlanirim korkusundqn😐😂

Yaw he boyle kendinizi begenmenizde beni hasta ediyor😐😂 ssizi ne ilgilendirir ne yorum yazdigimiz? Farkli bi bakis acisi getiremez miyiz? Ayrica sanki sen ya da digerleri her zaman kelimesi kelimesine sorulana cevap veriyorsunuz?🙄 zaten bi sevisme konusunda o haddi bulmuyorsunuz kendinizde, haricinde her konuda had bildirmekte ustunuze yok😐😂😂😂

Evet ama yine de bilmiyorlar :KK43:

E ben de istediğimi söyledim. Ben yapınca niye olmadı ki 🥲
siz de söyleyebilirsiniz tüm üyeler söyleyebilir.Burada farklı dünya görüşünden farklı yaşamlardan gelen üyeleriz.zorla kimse kimseye fikrini dikte edemez.edilmeye çalışılınıyor konularda maalesef

Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.

Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Zaten sevgili değiliz diyince sevgili olmazsınız, öyle arada takılın, gezin, tozun, sevişin. Adınada tuzluk diyin, sabunluk diyin, sevgili demediğiniz sürece problem yok.

siz de söyleyebilirsiniz tüm üyeler söyleyebilir.Burada farklı dünya görüşünden farklı yaşamlardan gelen üyeleriz.zorla k imse kimseye fikrini dikte edemez.edilmeye çalışılınıyor konularda maalesef

Ceycey hanımcım sayfalarca "bunlar böyleler, bunların derdi seks, seks görünce atlıyorlar, seksi yemek su gibi görüyorlar" tadında yorumlar yapıldı. Bu niyet okuyuculuğu olmuyor, ben cevap verince niyet okumuş olmuşum.
Bunlar bunlar bunlar diye ortaya ortaya sallarken sorun yok, cevap gelince siygisizsiniz.
"Bunlar" da kimse artık takmışlar bi bunlar diye 🙄

Ceycey hanımcım sayfalarca "bunlar böyleler, bunların derdi seks, seks görünce atlıyorlar, seksi yemek su gibi görüyorlar" tadında yorumlar yapıldı. Bu niyet okuyuculuğu olmuyor, ben cevap verince niyet okumuş olmuşum.
Bunlar bunlar bunlar diye ortaya ortaya sallarken sorun yok, cevap gelince siygisizsiniz.
"Bunlar" da kimse artık takmışlar bi bunlar diye 🙄
isteyen sex in ilk günden de yaşanabilecek çok doğal bir olgu olduğuna yemek içmek kadar olağan olduğuna inanır istemeyen bunu yaşamak için zaman olmalı ilişkide tanımalı birbirini aşk sevgi oluşunca yaşamalı der.iki taraf da haklı .herkes kendi doğrusunu kendi yaşam tarzını savunuyor.ama kimse kimseye saldırmadan zorla kabullendirmeye çalışmadan biri diğerinin fikirlerine tüü kaka demeden tartışılmalı konuşulmalı.bu olmuyor işte sitede çoğu zaman

Gene cok guzel
Laf koydun masallah😐😂😂 demekki beceremiyosun bu isleri😐😂😂

Bak nasilda begenmis hemen cay kasigi arkadasin😐😂😂

Burası forum ya hani, hani beğen butonu var ya, aynı fikirde olduğumuz insanların mesajlarını beğeniyoruz ya hani :deli:
Mesajımı her beğenenle arkadaş sayılıyorsam senin mesajlarını da aynı kişiler beğeniyor akraba çıkmazsınız inşallah sonunda sjsjkl

Burası forum ya hani, hani beğen butonu var ya, aynı fikirde olduğumuz insanların mesajlarını beğeniyoruz ya hani :deli:
Mesajımı her beğenenle arkadaş sayılıyorsam senin mesajlarını da aynı kişiler beğeniyor akraba çıkmazsınız inşallah sonunda sjsjkl
Adem havvadan akrabayiz biz😐😂😂 sizi bilemem😂

Sanki kimin ne begendigini bilmiyoruzda burda saf ayagina yatma
Istersen. Ula bu senin mesajini begenen sahis kendisi cevap veremez zaten, sorsan muhatap olmaz ama iste bu kadarcik o da😐😂😂

Isteyen istedigi begeniyi yapar tabii tipki isteyen istedigi yorumu yapacagi gibi😐😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X