- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
-
- Konu Sahibi loreleichan
Siz baya baya abayi yakmissinizşimdi biz neyiz diye sormak istemiyorum ama sevgililik düşünmezse konuşmayı keseceğim sanrım
Geniş?? Konu sahibi kullanılıyor muyum diye sormamış ki? Açılayım mı demiş sadece. Saygıdan girip genişlikten çıkmışsınız. Farklı yaşamlara saygı duymadığınız sürece size de kimse saygı duymazAilenizin rahat olması , yada sizin müslüman olmamanız , kullanılıyor oldunuzu degisdirmez , İnsanın önce kendisine saygısı olucak ben böyle geniş bı insan değilim ama sizin gibi olan kadınlarda bence böyle basit durumlara düşmemeli canım istedi hoop her gordunle sevişmek nedir ya
İnanin her karışımiza çıkan erkekle sevişmek bana göre genislikdir , ben fikrimi söyledim. Kendine saygı duyan bı kadın hiç bir şeyi olmayan adamla sevismez bence saygı duyup duymamak mesele değil , bunu normal bir şeymiş gibi karsilayamam çünkü normal değil bence ,Geniş?? Konu sahibi kullanılıyor muyum diye sormamış ki? Açılayım mı demiş sadece. Saygıdan girip genişlikten çıkmışsınız. Farklı yaşamlara saygı duymadığınız sürece size de kimse saygı duymaz
Normal ya da değil bunu yargılamak size bize düşmez. İnsanların yaşam biçimlerini eleştirebilecek kişiler değiliz. Herkes kendi önünü temizlerse kimse kimseyi eleştirmezİnanin her karışımiza çıkan erkekle sevişmek bana göre genislikdir , ben fikrimi söyledim. Kendine saygı duyan bı kadın hiç bir şeyi olmayan adamla sevismez bence saygı duyup duymamak mesele değil , bunu normal bir şeymiş gibi karsilayamam çünkü normal değil bence ,
Kadın sevisince neden kullanılmak oluyor anlamiyorum? Kadında aynı hazzı, aynı zevki yaşamıyor mu? Belki haberiniz yok ama yatakta kadınlarda zevk alıp mutlu olurAilenizin rahat olması , yada sizin müslüman olmamanız , kullanılıyor oldunuzu degisdirmez , İnsanın önce kendisine saygısı olucak ben böyle geniş bı insan değilim ama sizin gibi olan kadınlarda bence böyle basit durumlara düşmemeli canım istedi hoop her gordunle sevişmek nedir ya
Kullanılmak gibi bir durum yok karşılıklı hoşlanılan bir şey bu, kimsenin babasının hayrına bir şey yapmıyorum. Açılıp açılmamak arasında kaldım bunu da sormak istedim. Burda insanları tanımadan etmeden kendine saygısı yok, basit yakıştırması yapabilecek haddi kendinizde bulmanızda çok şaşırıyorum açıkçası. Size uygun değildir, kibar bir dille belirtirsiniz veya görmemezcilikten gelirsiniz.Ailenizin rahat olması , yada sizin müslüman olmamanız , kullanılıyor oldunuzu degisdirmez , İnsanın önce kendisine saygısı olucak ben böyle geniş bı insan değilim ama sizin gibi olan kadınlarda bence böyle basit durumlara düşmemeli canım istedi hoop her gordunle sevişmek nedir ya
Şunu da söyleyeyim beraber olduğum 2. erkek kendisi, kendimi önüme çıkan herkesin kollarına atmıyorum. Yorum yaparken dikkatli olabilirseniz çok sevinirim. Normal görmüyor olabilirsiniz şahsıma hakarete ulaşmadığı müddetçe saygı duyarım.İnanin her karışımiza çıkan erkekle sevişmek bana göre genislikdir , ben fikrimi söyledim. Kendine saygı duyan bı kadın hiç bir şeyi olmayan adamla sevismez bence saygı duyup duymamak mesele değil , bunu normal bir şeymiş gibi karsilayamam çünkü normal değil bence ,
gerçekten çok hoşlandığım bir insan kendisi, henüz abayı yakmak gibi bir durumum yok ama devam ederse olabilir olarak görüyorumSiz baya baya abayi yakmissiniz
Herkes artık ilişkilerde taktik geliştirmekle meşgul. Çıkma teklifi mazide kaldı. Genişler, kezbanlar, erkeğin bakiri iyi değildirler havada uçuşuyor. Böyle cool olunca galiba havalı duruyor. Yani istemem ama yan cebime koy, ben kendimi açık etmeyeyim kıyın kıyın yanaşayım, sen gelisen düşünürüm… zor geliyor bana, gençken de zordu ama şimdi düşününce yaşlandım zağar“ Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim.”
Gerçekten böyle hissetmiyorsanız, sırf cool görünmek için olmadığınız biriymiş gibi bir cümle kurarsanız başka ne bekliyordunuz ki?
Erkekler düzdür.
Sevgili olmak istiyorsanız, gerçek niyetinizi ortaya koyup konuyu karmaşıklaştırmamak ne kadar zor olabilir ki?
Herkesin kollarına da atabilirsin, ömür boyu kendi kendinle idarede edebilirsinŞunu da söyleyeyim beraber olduğum 2. erkek kendisi, kendimi önüme çıkan herkesin kollarına atmıyorum. Yorum yaparken dikkatli olabilirseniz çok sevinirim. Normal görmüyor olabilirsiniz şahsıma hakarete ulaşmadığı müddetçe saygı duyarım.
Zaten fuckbuddy olmak istemediğimi bu yüzden konuşmalı mıyım yoksa biraz zamana mı bırakmalıyım diye bu konuyu açtım. Ki fuckbuddy olsam bile kendime bir saygısızlık yaptığımı düşünmem, öyle bir amacım olsa zaten şu konuyu bile açmazdım.Burada zaten din ve mezhebe göre yorum yapmıyoruz yapmamak gerekiyor her çeşit insan var. Ama fuckbody olarak devam etmeniz hiç doğru değil kendinize saygısızlık ve sonunda en çok siz incinirsiniz duygusal olarak.
İnanin her karışımiza çıkan erkekle sevişmek bana göre genislikdir , ben fikrimi söyledim. Kendine saygı duyan bı kadın hiç bir şeyi olmayan adamla sevismez bence saygı duyup duymamak mesele değil , bunu normal bir şeymiş gibi karsilayamam çünkü normal değil bence ,
gerçekten çok hoşlandığım bir insan kendisi, henüz abayı yakmak gibi bir durumum yok ama devam ederse olabilir olarak görüyorum