- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
-
- Konu Sahibi loreleichan
Bence direk evlenme teklifi etmediyse bu iş olmazz"Benimlen çıkar mısın" demediyse sevgili olmayın
Hahahaajaja bizim donem dedigin nezamann yavvv ben bu durumu 14.15 yaslarinda yasamistimBizim zamanimizda böyle değildi ya
Ya not yaziyolardi yada haber gönderiyorlardi
Bizde önce hayır diyoduk dönerse bizimdi dönmezse başkası çıkma teklifi ediyordu
Seviştik ama sevgili değiliz değil miydi başlığın adı, ben mi yanlış gördüm? Sevgili değilseniz ne oluyorsunuz o zaman? İyi madem fuckbody olmak kendinizi düşürmek değilse olun o zaman neden olmak istemiyorsunuz neden rahatsız olup konu açtınız?Zaten fuckbuddy olmak istemediğimi bu yüzden konuşmalı mıyım yoksa biraz zamana mı bırakmalıyım diye bu konuyu açtım. Ki fuckbuddy olsam bile kendime bir saygısızlık yaptığımı düşünmem, öyle bir amacım olsa zaten şu konuyu bile açmazdım.
İyi sende bizim döneme denk gelmişsinHahahaajaja bizim donem dedigin nezamann yavvv ben bu durumu 14.15 yaslarinda yasamistimevlilik teklifi aldim not kagidinda hatta olmayan cocuklarmizdan bahsetmisti
Agzimdan cayy fışkırdı allah seniiİyi sende bizim döneme denk gelmişsin
Kızım yaşım belli olur diyorum siz dönemi soruyosunuz anlayın işte
Bana da not yollamislardi bide bisiklete bindirmisti birisi çıkma teklifi etti düştükyürüyerek devam ettik kabul etmiştim
Ayy bende çok özledim be ne günlerdiAgzimdan cayy fışkırdı allah seniibence en guzel donem ozamanlardi hersey daha masumdu ayyyy özledim valla
AhahahahahAyy bende çok özledim be ne günlerdi
Yanlız ben çıktığım cocuklari görüyorum hala aynı yerde yaşıyoruz karıları,çocukları oldu önümden geciyolar
Tamda boyle bi cevap beklenirdi sendenKasmayın bu kaa... sorarsın sevgili miyiz biz beybito diye olur biter. Ya da ben artık sevgili olmak istiyorum dersin. Tepkisine göre sen de duruşunu ayarlarsın.
Benim masum ilk ciktiklarimAhahahahahmutludurlar insallah masumlar
Esprimi çaldın...Senle evlenen başkası ile de evlenir.
Hay ağzınıza sağlıkööfff erkek cinselliği çok normal. tutturmuşsunuz bir fıtrat gidiyorsunuz.erkektir, çapkındır, alfadır, bokdur püsürdür,değil mi? fakat kadın cinselliğini özgürce yaşarsa aklınız başınızdan gidiyor. başlıyorsunuz feveran etmeye. neden? hep iyi niyetinizden tabii. ama buna iyi niyet değil slut shaming denir. türkçe karşılığı varsa da ben bilmiyorum. bunu neden yaptığınızı size söyleyeyim kız kardeşlerim. kendinizi tehdit altında hissediyorsunuz. evet evet rahatsızlığınızın sebebi bu. güçlü, güzel ve özgür kadınlardan korkuyorsunuz. bu kadınlara burada da, nerede yaşıyorsanız orada da bok atmanızın sebebi bu. sanıyorsunuz ki orospu, kaşar dediğiniz bu kadınlar erkekler tarafından değer görmeyecek, tercih edilmeyecek de siz baş tacı edileceksiniz. böyle yaparak hem kendinizi parlatacak hem partnerinizi de kaptırmayacaksınız. istiyorsanız devam edin de niyetiniz çok açık kendinizden başka kimseyi kandıramıyorsunuz hanımlar.
Ne kadar hadsizce bir yorum… size ne başkasının özel hayatından? Gerçekten şaşkınım.Tamda boyle bi cevap beklenirdi senden
Sende ilk gorusmede eve atmistin adami
Daha ilk görüşmede adamın aklını başından aldıysa demek... Her kadın umutsuz bir vaka değil neticedeTamda boyle bi cevap beklenirdi senden
Sende ilk gorusmede eve atmistin adami
Kârdan sevecek tabii zarardan sevecek hali yok yaAşk kârdan adam sever demiş Gülşen ablamiz..
“FıTrAt” şu kelimeyi görünce ortamdan topuklamak istiyorum.Çünkü fıtrat gereği erkekler daha güçlü. Bu yüzden güçsüz olan biz kadınlar, çocuklar, hayvanlar, ağaçlar korkuyor..
Şükürler olsun ki hayatımız için en gerekli olan bilgiyi vermiş biri. Neyseki ben doğru yazmışım da elenmemişim .dkonuyla alakasız bır sey söylemek istiyorum. Bir kelime duymuşsunuz evlilik dışı her seye her yere kullanıyorsunuz da komik duruyor. Fuckbody diil o fuckbuddy.