Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sadece sevismeye focuslananlar zaten bi
Yerden bisey cikarsakta laf soksak diye dusunen uyelerimiz, yani sanki sadece onlar sevisiyor tum sitede. Hadi biz yobaz olalim, evlenmeden sevisemezsin demisiz, dusunmusuz oyle bir ima gecmedi bile..
Sen kendin soyluyorsun istedigin gibi cinsellik yasayabilecegini ya da en azindan imkanlar el verse kendini guvende hissetsen. Yani konu sahibi icin yapilan tum iyi niyetli yorumlari ayni sekilde yorumluyor hep ayni kisiler. Senden once baska biride yazmis ki daha once gayet rahat cinsel hayati olan bir uye, o da daha su kadarcik zamanda guvenmesinin pek akillica olmadigini yazmis.. simdi yani bi tek bir konuya odaklanmak degilde nedir? Yani hem evlilik oncesi cinsellik yasayip hemde guvenligi icin post atmis biri olamaz mi? Birde dalga geciyolar akillarinca

Mune bızım bılmedıgımız yorum onaylayıcı komıtenız varda bızım mı haberımız yok?
gercekten cok sıktı artık.

kocası olanlar daha cok olduruluyor dıyenler onlar,
oyle olmadıgını anlattıgımda da oturmus kendıne gore ! bır hesap yapmıs bırde arkadas,
basıt bır ıstatıstık dıyor daha bırde, enteresan bır sekılde...
konuyu evırdıler cevırdıler ,kendılerı gıbı yorum yazmayan herkesı pısman etmeye yemın etmıs gıbı ıllahlah ettırdıler,
kımı ınsan pısman olacagını dusunecegın seyler yasama der,
kımı ınsan tehlıkelı der,
kımı ınsan anı yasa hayatına bak der,
herkes kendıne gore yazar...
bıze''senın tehlıkelı yapma'' dedıgın yorum konu sahıbının sorusunun cevabı degıl dıyen uye de konuları cok dogru yorumlayan en ornek uyeymıs gıbı ! bıze de ders verıyor.

eger bu ekıp yorum suzgecı gorevı goruyorsa bılelım de, once onlara soralım soyle yorum yazmayı dusunuyoruz onayınız var mı dıye ... en azından konu bambaska yere gelmez ,sabote olmaz.

konu sahıbının konusu ıstatıstıge dondu hayır hem ıktısat hem ıstatıstık okudum senelerce de calıstım oturur kralını ogretırım ısteyene de. yerı burası degıl.
goz ardı edınce de kurtulamıyoruz baska uyeler alıntıladıgında gormus oluyoruz yıne kısılerın yorumlarını .

Son düzenleme:
Anladımm zamana bırakıp konuyu açacağım o halde teşekkür ederim

Sevgilisi ve tespit edilemeyen kişiler tarafından öldürülenleri neden tanıdık yüzdesiyle beraber hesapladınız ki?
Burada konu sahibini uyaranlar evlenmeden önce seviştiği için değil tanımadığı, en fazla tanıdık kategorisinde biriyle seviştiği için canından endişelenip uyarıyorlarmış. Sevgilisi olsaymış uyarmazlarmış.

Bir de tespit edilemeyen kişi, adı üstünde tespit edilememiş. Koca, komşu, arkadaş, yoldan geçen biri, herkes olabilir. Onu da yanlış yüzdeye eklemişsiniz bence. Kategori sayısı kaçsa ona bölüp eşit dağıtsaydınız olurdu.

o aynı kişilerin amacı belli zaten her konuda aynı tarzda yorumlarla milletin karşısına çıkıyorlar.
beni bilen bilir ben genelde ya kendimden ya da çevremden örnekler falan vererek yorumlarında fikir paylaşan bir insanım. sohbet havası gibi görüyorum çünkü yazarken aklımdan sorgulayayım, tercihlerine karışayım, şunu sormuş bunu sormamış gibi bin tane şey geçmiyor zaten öyle bir vaktim yok. çok boş zamanı olan irdeleyip öyle yazabilir. ben karşımda bir dostum arkadaşım olsa nasıl söyleyeceksem burada da öyle söylüyorum genelde. mevzu cinsellik de değil aslında, başak cengiz yolda yürürken kılıçla öldürüldü ya. özgecan aslan dolmuşla evine mi yurduna mı ne dönerken tecavüze uğrayıp öldürüldü. ben geçenlerde taksideyim gecenin bir vakti, o an ailece bir kriz yaşadık kardeşim, annem babam birlikte otogara gittiler ama bizimki kimliğini unutmuş. atladım taksiye kimliği yetiştirmeye çalışıyorum saat gece yarısı falan. otobüsün kalkmasına az var. tabii bu sırada telefon trafiği, taksici duydu tüm konuşmaları. çünkü annemle ayrı babamla ayrı konuştum anladı adam ikisinin de otogardan beni aradığını. telefonu kapadım, herif bana demez mi ee sen şimdi evde yalnız kaldın o zaman diye. şok oldum bir an, şöyle bi baktım babam yaşında bi herif yani. yok yalnız değilim ev kalabalık dedim kapandı konu ama tedirgin oldum açıkçası. ben yaşıyorum bu tedirginliği ve burada yorumlarımda paylaşıyorum, sen niye yaptın niye gittin yapmasaydın etmeseydin demedim hiçbir yazımda.

Bunu söylerken öyle hissediyordum kendimi başka biri gibi gösterme niyetim yoktu, çok toksik manipülasyon ve aldatma dolu bir ilişki yaşadım maalesef 1 yıl kadar önce bu yüzden biriyle sevgili olma fikrine sıcak bakmıyordum. Sonradan geçirdiğimiz zamanla bana olan ilgisiyle ısındım sanırım bu fikre.

Ben seni biliyorum zaten, senin samimiyetine inanıyorum. Tehlikeli diye dediysen gerçekten tehlikeli diye düşünüyorsundur. Espri yapmadım, basit bir hesap yaptım, yazı dili soğuk olduğu için anlaşılmamış olabilir. Koca ilk sırada olduğu için direkt koca denmesi normal, bunun neyine tepki anlamıyorum. Kocadan ziyade, o yüzde yetmiş orandaki adamlar kurbanın hayatının içinden insanlar, eş, eski eş, aile bireyleri.. Bunları ilk defa görmedi ki kurban. Birinden doğdu, biri ile aynı yerden çıktı, birini doğurdu, biri ile Allah'ın günü iç içe, öbürü ile her gece aynı yastığa baş koyuyor.. En çok bunlara güvenilir halbuki. Buna rağmen yabancıya güvenmemeyi de anlıyorum, hiç yersiz bir korku değil. Takıldığım yerler çok başka.

sadece ınternetde tanıstıgı ıcın olduruldu seklınde yuzdelık mı gormenız gerek tatmın olmanız ıcın

hayır katıp bu konuda sana cok kızdım

kız cocugum var hayatında bırılerı mutlaka olacak ona sımdıden bırseylerı aktarmaya calısıyorum

erkek arkadası da olsun ,bırlıkte tatıllere de cıksın, hayatında guzel anlar bırıktırsın
,asla derdım bırının erkek arkadası olması ılıskı yasaması falan degıl . benım derdım tanımadıgı bır ınsanla otelde bulusup ılk bulusmada ılıskı yasamasının ne kadar tehlıkelı olabılecegı bu kısı kım gercekten tanımıyor tanımıyor tanımıyor

E tamam fikrim hala aynı.
Şimdi adam önceki dediğinizde kalmış.
Ve şu an farklı şekilde düşündüğünüzü düşünüyor.

E haliyle durum değiştiyse ilişkiye set çeken kişi olarak olumlu sinyaller gönderen kişinin de siz olmanız gerekiyor.
Erkekler zor anlar ima falan ediyorsanız da. Anlamıyorsa daha net olun.

26 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Ailesi kaç gün kontrol edecek? O yaşa kadar neyin ne olduğunu öğretmekle mükellefiz, hayat bizim kucağımız kadar naif değil, ve malesef anlatamadığım şey '' Ne görecekse en yakınından görecek. ''. Daha bişey demek istemiyorum, iyi forumlar.

sadece ınternetde tanıstıgı ıcın olduruldu seklınde yuzdelık mı gormenız gerek tatmın olmanız ıcın

Niye böyle çıkıştığınızı anlamadım valla şu an. Tatmin olacak bir şey de yok, bir hesap yapmışsınız fikrimi yazdım ben de.

Konu sahibinin seviştiği kişi tanıdık kategorisinde zaten. Hiç tanımadığı da diyebiliriz. Sorun o değil. Ne olursa olsun riskli evet ama bu riski almış kendi bilir.
İyi niyetle uyaranlar da vardır elbette ama "biz evlenmeden önce seviştiği için değil canından endişe ettiğimiz için uyarıyoruz" diyerek insanları salak yerine koymaya çalışan bir kitle de var. Sizi alıntılayınca size söylemiş gibi oldum belki ama hesabı siz yaptığınız için alıntıladım sizi.

Kalbini mi
Acip bakiyorsunuz siz cok sevisgengiller olarak

Insanlarda art niyet yoksa bile art niyet uyandiriyorsunuz. Gayet guzel cinselligini yasamis insanlarda ayni yorumu yapiyor.. ayrica… hem dogru bulmayadabiliriz zorunda miyiz sen kendine gore yorum yaparsin bende kendime gore. Seni neden nicin salak yerine koymaya calissin millet bence biraz fazla onemsiyorsunuz kendinizi

Cidden hep ayni kisiler ve kabak tadi vermeye basladi.. sanane yani millet yorum yapiyor.. yok niyeti soyleymis boyleymis. Sanane milletin niyetnden ayrica nerden biliyorsun niyetini? tabu olarak goruyorsakta goruruz kime nesi?

Konu sahibi "böyle biriyle tanıştım, sizce sevişsem mi, hayati risklerim nelerdir" ya da "evlilik dışı cinsel ilişki için ne düşünüyorsunuz" diye sormuş da ben mi göremedim?
Evet kendimi çok severim ve çok önemserim ama insanların ne zaman, hangi mekanlarda, ne tür ve ne kadar uzun süreli bir tanışıklıktan sonra sevişmeleri gerektiği hakkında yargı dağıtacak haddi kendimde görecek kadar değil

Cidden hep ayni kisiler ve kabak tadi vermeye basladi.. sanane yani millet yorum yapiyor.. yok niyeti soyleymis boyleymis. Sanane milletin niyetnden ayrica nerden biliyorsun niyetini? tabu olarak goruyorsakta goruruz kime nesi?
ne kadar gericiymişsin ayolll.beni de öyle sanıyorlar kader arkadaşımmm.gel sarılalımmm

Yaw he boyle kendinizi begenmenizde beni hasta ediyor ssizi ne ilgilendirir ne yorum yazdigimiz? Farkli bi bakis acisi getiremez miyiz? Ayrica sanki sen ya da digerleri her zaman kelimesi kelimesine sorulana cevap veriyorsunuz? zaten bi sevisme konusunda o haddi bulmuyorsunuz kendinizde, haricinde her konuda had bildirmekte ustunuze yok

Sormasına gerek yokmuş, istediklerini söylerlermiş. Sen bilmiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…