- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi loreleichan
Ya sadece sevismeye focuslananlar zaten bişu da var konu sahibi belki bundan sonra daha dikkatli daha temkinli olacak? tamam ne yaşadıysa yaşamış ama hayat devam ediyor. belki onun da bakış açısına birkaç katkı yaptı bazı şeyler, olamaz mı? bir sürü farklı beyinden bir sürü farklı düşünce çıkıyor. şöyle yapayım mı böyle yapayım mı diye sormasına gerek yok, bir sohbet ortamı düşünün sürekli soru cevapla mı konuşuyor insanlar birbiriyle? herkes fikrini söyler geçer. sevişmiş olmasaydı da ben yine dikkatli olunması gerektiğini düşünürüm çünkü çok yeni tanıdığın biriyle başbaşa kalıyorsun bir ortamda. ben eskiden bu konuda daha cesur ve daha iyimserdim ona bakarsan benim de başıma bişey gelmedi hala yaşıyorum, tecavüze de uğramadım ama son zamanlardaki yaşananlar benim bu konudaki fikirlerimi değiştirdi mesela.
Anladımm zamana bırakıp konuyu açacağım o halde teşekkür ederimBen bir sorun göremedim ki, gayet güzel ilerliyor gibi hersey? Bence simdilik sinavlarina odaklan. Zaten iki hafta sonra tura katildiginizda görüseceksiniz. Orada bazi seyler netlesebilir diye düsünüyorum. Sevgili miyiz degil miyiz sorusu senin icin önemliyse, bunu sor tabi. En dogal hakkin. Cevabi ne olursa olsun, sen kazanmis olursun. Ama sunu da ekleyim: bana göre bir kac aylik „biz neyiz simdi“ dönemi gayet normal.
ınternetde tanıstıgı ıcın öldurulen kadın haberı var mı denmıs
yazdım ınternetde
tanıstıgı ıcın oldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından olduruldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından tecavuze ugradı dıye yazsın ınanmayan arkadaslar
en az 20 tane haber bu sene yasanmıs olaylar
lınk bırakmaya yuregım elvermedı suan sekme olarak actım duruyor cok gormek ısteyen varsa ozel mesajtan atayım belkı ınanırlar,?
bırde ıstatıstık paylasmıslar sankı evlı kadınlar oldurulmuyor dıyen olmus gıbı
yalnız asıl dıkkatımı ceken sevgılısı tarafından +tespıt edılemeyen+tanıdık tarafından oldurulen kısılerın oranlarının hafıfe alınması ! hepsının toplamı yuzde 39
kocası tarafından oldurulen kadınların oranından yuksek !!!!
ayrıca bunun dısında
ulkedekı evlı sayısı /kocası tarafından oldurulen sayısı
ulkede sevgılısı olan /ve sevgılısı tarafından oldurulen sayısı yuzdelıklerıne gore ve gosterılen tabloda tanıdık+sevgılı+tespıt edılemeyen hesaplanınca kocası tarafından oldurulenlerden yıne fazla
ıstatıstık yorumlamak ıcın ıstatıstık bılgınızın olması gerek
daha demın 4 ay once bosanmıs bır kadın ıs yerınde bana ılgı duyan bırıyle sevgılı oldum ıcerıklı konusuna da yavas hızlı olma yazdınız. hangısı gercek dusuncelerınız o zaman? o da ıstedıgı hayatı yasar ona nıye yavas dıyorsunuz oyleyse ?
o aynı kişilerin amacı belli zaten her konuda aynı tarzda yorumlarla milletin karşısına çıkıyorlar.Ya sadece sevismeye focuslananlar zaten bi
Yerden bisey cikarsakta laf soksak diye dusunen uyelerimiz, yani sanki sadece onlar sevisiyor tum sitede. Hadi biz yobaz olalim, evlenmeden sevisemezsin demisiz, dusunmusuzoyle bir ima gecmedi bile..
Sen kendin soyluyorsun istedigin gibi cinsellik yasayabilecegini ya da en azindan imkanlar el verse kendini guvende hissetsen. Yani konu sahibi icin yapilan tum iyi niyetli yorumlari ayni sekilde yorumluyor hep ayni kisiler. Senden once baska biride yazmis ki daha once gayet rahat cinsel hayati olan bir uye, o da daha su kadarcik zamanda guvenmesinin pek akillica olmadigini yazmis.. simdi yani bi tek bir konuya odaklanmak degilde nedir? Yani hem evlilik oncesi cinsellik yasayip hemde guvenligi icin post atmis biri olamaz mi? Birde dalga geciyolar akillarinca
Bunu söylerken öyle hissediyordum kendimi başka biri gibi gösterme niyetim yoktu, çok toksik manipülasyon ve aldatma dolu bir ilişki yaşadım maalesef 1 yıl kadar önce bu yüzden biriyle sevgili olma fikrine sıcak bakmıyordum. Sonradan geçirdiğimiz zamanla bana olan ilgisiyle ısındım sanırım bu fikre.“ Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim.”
Gerçekten böyle hissetmiyorsanız, sırf cool görünmek için olmadığınız biriymiş gibi bir cümle kurarsanız başka ne bekliyordunuz ki?
Erkekler düzdür.
Sevgili olmak istiyorsanız, gerçek niyetinizi ortaya koyup konuyu karmaşıklaştırmamak ne kadar zor olabilir ki?
Ben seni biliyorum zaten, senin samimiyetine inanıyorum. Tehlikeli diye dediysen gerçekten tehlikeli diye düşünüyorsundur. Espri yapmadım, basit bir hesap yaptım, yazı dili soğuk olduğu için anlaşılmamış olabilir. Koca ilk sırada olduğu için direkt koca denmesi normal, bunun neyine tepki anlamıyorum. Kocadan ziyade, o yüzde yetmiş orandaki adamlar kurbanın hayatının içinden insanlar, eş, eski eş, aile bireyleri.. Bunları ilk defa görmedi ki kurban. Birinden doğdu, biri ile aynı yerden çıktı, birini doğurdu, biri ile Allah'ın günü iç içe, öbürü ile her gece aynı yastığa baş koyuyor.. En çok bunlara güvenilir halbuki. Buna rağmen yabancıya güvenmemeyi de anlıyorum, hiç yersiz bir korku değil. Takıldığım yerler çok başka.ben hangı yuzdelıklerı baz aldım ortalama olarak onu yazdım
hatta hakkanıyetlı oldum ıstesem oranı daha fazla bıle cıkartırım
cunku
sevgılısı olanları 'sevgılısı tarafından oldurulenlerın oranı ıle
evlı olanlar ve kocası tarafından oldurulenler arasında yuzdelık cıkaracaksan bu sekılde cıkarılmaz
evlı sayısı daha cok oldugu ıcın daha cok kocası tarafından kısı olduruluyormus gıbı gorunur bu yanılsamadır canım benım
ben yanlıs hesaplıyormusum gıbı espırını yapmadan once yorumlarımı daha dıkkatlı okursun
kocası tarafından oldurulen daha cok kısıı var dıye ortaya lafı atanda sızlersınız ayrıca
konuyu bız acmadık sızler actınız
bız sadece tehlıkelı dedık
Sevgilisi ve tespit edilemeyen kişiler tarafından öldürülenleri neden tanıdık yüzdesiyle beraber hesapladınız ki?
Burada konu sahibini uyaralar evlenmeden önce seviştiği için değil tanımadığı,en fazla tanıdık kategorisinde biriyle seviştiği için canından endişelenip uyarıyorlarmış. Sevgilisi olsaymış uyarmazlarmış.
Bir de tespit edilemeyen kişi, adı üstünde tespit edilememiş. Koca, komşu, arkadaş, yoldan geçen biri, herkes olabilir. Onu da yanlış yüzdeye eklemişsiniz bence. Kategori sayısı kaçsa ona bölüp eşit dağıtsaydınız olurdu.
hayır katıp bu konuda sana cok kızdımBen seni biliyorum zaten, senin samimiyetine inanıyorum. Tehlikeli diye dediysen gerçekten tehlikeli diye düşünüyorsundur. Espri yapmadım, basit bir hesap yaptım, yazı dili soğuk olduğu için anlaşılmamış olabilir. Koca ilk sırada olduğu için direkt koca denmesi normal, bunun neyine tepki anlamıyorum. Kocadan ziyade, o yüzde yetmiş orandaki adamlar kurbanın hayatının içinden insanlar, eş, eski eş, aile bireyleri.. Bunları ilk defa görmedi ki kurban. Birinden doğdu, biri ile aynı yerden çıktı, birini doğurdu, biri ile Allah'ın günü iç içe, öbürü ile her gece aynı yastığa baş koyuyor.. En çok bunlara güvenilir halbuki. Buna rağmen yabancıya güvenmemeyi de anlıyorum, hiç yersiz bir korku değil. Takıldığım yerler çok başka.
E tamam fikrim hala aynı.Bunu söylerken öyle hissediyordum kendimi başka biri gibi gösterme niyetim yoktu, çok toksik manipülasyon ve aldatma dolu bir ilişki yaşadım maalesef 1 yıl kadar önce bu yüzden biriyle sevgili olma fikrine sıcak bakmıyordum. Sonradan geçirdiğimiz zamanla bana olan ilgisiyle ısındım sanırım bu fikre.
26 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Ailesi kaç gün kontrol edecek? O yaşa kadar neyin ne olduğunu öğretmekle mükellefiz, hayat bizim kucağımız kadar naif değil, ve malesef anlatamadığım şey '' Ne görecekse en yakınından görecek. ''. Daha bişey demek istemiyorum, iyi forumlar.hayır katıp bu konuda sana cok kızdım
kız cocugum var hayatında bırılerı mutlaka olacak ona sımdıden bırseylerı aktarmaya calısıyorum
erkek arkadası da olsun ,bırlıkte tatıllere de cıksın, hayatında guzel anlar bırıktırsın
,asla derdım bırının erkek arkadası olması ılıskı yasaması falan degıl . benım derdım tanımadıgı bır ınsanla otelde bulusup ılk bulusmada ılıskı yasamasının ne kadar tehlıkelı olabılecegı bu kısı kım gercekten tanımıyor tanımıyor tanımıyor
sadece ınternetde tanıstıgı ıcın olduruldu seklınde yuzdelık mı gormenız gerek tatmın olmanız ıcın
Kalbini miNiye böyle çıkıştığınızı anlamadım valla şu an. Tatmin olacak bir şey de yok, bir hesap yapmışsınız fikrimi yazdım ben de.
Konu sahibinin seviştiği kişi tanıdık kategorisinde zaten. Hiç tanımadığı da diyebiliriz. Sorun o değil. Ne olursa olsun riskli evet ama bu riski almış kendi bilir.
İyi niyetle uyaranlar da vardır elbette ama "biz evlenmeden önce seviştiği için değil canından endişe ettiğimiz için uyarıyoruz" diyerek insanları salak yerine koymaya çalışan bir kitle de var. Sizi alıntılayınca size söylemiş gibi oldum belki ama hesabı siz yaptığınız için alıntıladım sizi.
Cidden hep ayni kisiler ve kabak tadi vermeye basladi.. sanane yani millet yorum yapiyor.. yok niyeti soyleymis boyleymis. Sanane milletin niyetndeno aynı kişilerin amacı belli zaten her konuda aynı tarzda yorumlarla milletin karşısına çıkıyorlar.
beni bilen bilir ben genelde ya kendimden ya da çevremden örnekler falan vererek yorumlarında fikir paylaşan bir insanım. sohbet havası gibi görüyorum çünkü yazarken aklımdan sorgulayayım, tercihlerine karışayım, şunu sormuş bunu sormamış gibi bin tane şey geçmiyor zaten öyle bir vaktim yok. çok boş zamanı olan irdeleyip öyle yazabilir. ben karşımda bir dostum arkadaşım olsa nasıl söyleyeceksem burada da öyle söylüyorum genelde. mevzu cinsellik de değil aslında, başak cengiz yolda yürürken kılıçla öldürüldü ya. özgecan aslan dolmuşla evine mi yurduna mı ne dönerken tecavüze uğrayıp öldürüldü. ben geçenlerde taksideyim gecenin bir vakti, o an ailece bir kriz yaşadık kardeşim, annem babam birlikte otogara gittiler ama bizimki kimliğini unutmuş. atladım taksiye kimliği yetiştirmeye çalışıyorum saat gece yarısı falan. otobüsün kalkmasına az var. tabii bu sırada telefon trafiği, taksici duydu tüm konuşmaları. çünkü annemle ayrı babamla ayrı konuştum anladı adam ikisinin de otogardan beni aradığını. telefonu kapadım, herif bana demez mi ee sen şimdi evde yalnız kaldın o zaman diye. şok oldum bir an, şöyle bi baktım babam yaşında bi herif yani. yok yalnız değilim ev kalabalık dedim kapandı konu ama tedirgin oldum açıkçası. ben yaşıyorum bu tedirginliği ve burada yorumlarımda paylaşıyorum, sen niye yaptın niye gittin yapmasaydın etmeseydin demedim hiçbir yazımda.
Kalbini mi
Acip bakiyorsunuz siz cok sevisgengiller olarak
Insanlarda art niyet yoksa bile art niyet uyandiriyorsunuz. Gayet guzel cinselligini yasamis insanlarda ayni yorumu yapiyor.. ayrica… hem dogru bulmayadabiliriz zorunda miyizsen kendine gore yorum yaparsin bende kendime gore. Seni neden nicin salak yerine koymaya calissin millet bence biraz fazla onemsiyorsunuz kendinizi
ne kadar gericiymişsin ayolll.beni de öyle sanıyorlar kader arkadaşımmm.gel sarılalımmmCidden hep ayni kisiler ve kabak tadi vermeye basladi.. sanane yani millet yorum yapiyor.. yok niyeti soyleymis boyleymis. Sanane milletin niyetndenayrica nerden biliyorsun niyetini? tabu olarak goruyorsakta goruruz kime nesi?
Yaw he boyle kendinizi begenmenizde beni hasta ediyorKonu sahibi "böyle biriyle tanıştım, sizce sevişsem mi, hayati risklerim nelerdir" ya da "evlilik dışı cinsel ilişki için ne düşünüyorsunuz" diye sormuş da ben mi göremedim?
Evet kendimi çok severim ve çok önemserim ama insanların ne zaman, hangi mekanlarda, ne tür ve ne kadar uzun süreli bir tanışıklıktan sonra sevişmeleri gerektiği hakkında yargı dağıtacak haddi kendimde görecek kadar değil
Sormasına gerek yokmuş, istediklerini söylerlermiş. Sen bilmiyorsunKonu sahibi "böyle biriyle tanıştım, sizce sevişsem mi, hayati risklerim nelerdir" ya da "evlilik dışı cinsel ilişki için ne düşünüyorsunuz" diye sormuş da ben mi göremedim?
Evet kendimi çok severim ve çok önemserim ama insanların ne zaman, hangi mekanlarda, ne tür ve ne kadar uzun süreli bir tanışıklıktan sonra sevişmeleri gerektiği hakkında yargı dağıtacak haddi kendimde görecek kadar değil