- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi loreleichan
Kanka halama bıyık takınca amcam oluyo, öyle deme.Hayır şu konuda o kadar saçma yorumlar var ki.
Sayfalarca sex hayatını okuduğumuz insanlar gelmiş burda neler konuşuyor
Bir kere sevişilmiş bir ilişki bence fuckbuddy olamaz. Zaten anlattıklarınızdan öyle olmadığı belli.
Ama gidişata göre değişebilir konu sahibi , bunun için konuşmanız lazım konuşmadan olmaz.
Abla niye bağırıyon diyesim geldi
Konu sahibi bence böyle romantik bir şiir okuyup derdinizi anlatabilirsiniz. Ben her izlediğimde aklıma seks falan geliyor Allah affetsin.
Töbest bu ne yahu, insanın libidosu içine kaçar karşısında böyle birini görse. Tabi sevgili olamaz
Konu sahibi bence böyle romantik bir şiir okuyup derdinizi anlatabilirsiniz. Ben her izlediğimde aklıma seks falan geliyor Allah affetsin.
Abla niye bağırıyon diyesim geldi
Telefondan bakıp okumasaydı beni tavlayabilirdi, çalışılmalı.Öyle deme şair ruhlu bir abla. Sanata saygı lütfen.
Anladımm, teşekkür ederim öneriniz içinHayır şu konuda o kadar saçma yorumlar var ki.
Sayfalarca sex hayatını okuduğumuz insanlar gelmiş burda neler konuşuyor
Bir kere sevişilmiş bir ilişki bence fuckbuddy olamaz. Zaten anlattıklarınızdan öyle olmadığı belli.
Ama gidişata göre değişebilir konu sahibi , bunun için konuşmanız lazım konuşmadan olmaz.
Yani?Sevişmedik ama sevgiliyiz ¿
vallahi sevişmek sevişmemek herkesin kendi tercihi, basit durumlara düşmek nedir gözünüzde onu da anlamadım. kadın neden kullanılıyor olsun ki? aynı zevki almış adamla. belki de kadın adamı kullanıyordur (!)Ailenizin rahat olması , yada sizin müslüman olmamanız , kullanılıyor oldunuzu degisdirmez , İnsanın önce kendisine saygısı olucak ben böyle geniş bı insan değilim ama sizin gibi olan kadınlarda bence böyle basit durumlara düşmemeli canım istedi hoop her gordunle sevişmek nedir ya
Teşekkür ederimm öyle yapacağım sanırımvallahi sevişmek sevişmemek herkesin kendi tercihi, basit durumlara düşmek nedir gözünüzde onu da anlamadım. kadın neden kullanılıyor olsun ki? aynı zevki almış adamla. belki de kadın adamı kullanıyordur (!)istanbulda kadın mı bitmiş ki kendisi ankaraya sadece sevişmek için gelsin..
bence o günkü gidişata göre tura gittiğinizde açık açık hisleriniz olduğunu söyleyin. aynı şeyleri hissediyorsanız, adı da konmuş olur.
Çünkü fıtrat gereği erkekler daha güçlü. Bu yüzden güçsüz olan biz kadınlar, çocuklar, hayvanlar, ağaçlar korkuyor..Keske erkeklerde biraz korksa mesela kendisini otele goturen ya da eve atan hatundan. Keser mi dograr mi tecavuz eder mi diye. Sahi kadinlar neden boyle seyler yapmiyor ki? Bu kadar ileri gitmem sahsen ama mesela kafasinda tabak kirabilirim. Mesela samuray kiliciyla saldirmaya calisan bi pisligin tek bi hamleyle tastaslarini patlatabilirdim. Hayatimizin her yerinde erkek baskinligi yetmezmis gibi bir de bu korkuyu yasamak zorunda birakilmak korkunc...
Rahat olması, müslüman olmamanız nedir güzelim ya hoia baciu ormanlarında mı büyüttüler seni.Ailenizin rahat olması , yada sizin müslüman olmamanız , kullanılıyor oldunuzu degisdirmez , İnsanın önce kendisine saygısı olucak ben böyle geniş bı insan değilim ama sizin gibi olan kadınlarda bence böyle basit durumlara düşmemeli canım istedi hoop her gordunle sevişmek nedir ya
Uleeee konu nerelere gelmiş??ınternetde tanıstıgı ıcın öldurulen kadın haberı var mı denmıs
yazdım ınternetde
tanıstıgı ıcın oldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından olduruldu
ınternetde tanıstıgı adam tarafından tecavuze ugradı dıye yazsın ınanmayan arkadaslar
en az 20 tane haber bu sene yasanmıs olaylar
lınk bırakmaya yuregım elvermedı suan sekme olarak actım duruyor cok gormek ısteyen varsa ozel mesajtan atayım belkı ınanırlar,?
bırde ıstatıstık paylasmıslar sankı evlı kadınlar oldurulmuyor dıyen olmus gıbı
yalnız asıl dıkkatımı ceken sevgılısı tarafından +tespıt edılemeyen+tanıdık tarafından oldurulen kısılerın oranlarının hafıfe alınması ! hepsının toplamı yuzde 39
kocası tarafından oldurulen kadınların oranından yuksek !!!!
ayrıca bunun dısında
ulkedekı evlı sayısı /kocası tarafından oldurulen sayısı
ulkede sevgılısı olan /ve sevgılısı tarafından oldurulen sayısı yuzdelıklerıne gore ve gosterılen tabloda tanıdık+sevgılı+tespıt edılemeyen hesaplanınca kocası tarafından oldurulenlerden yıne fazla
ıstatıstık yorumlamak ıcın ıstatıstık bılgınızın olması gerek
daha demın 4 ay once bosanmıs bır kadın ıs yerınde bana ılgı duyan bırıyle sevgılı oldum ıcerıklı konusuna da yavas hızlı olma yazdınız. hangısı gercek dusuncelerınız o zaman? o da ıstedıgı hayatı yasar ona nıye yavas dıyorsunuz oyleyse ?
Belgelerle geldin iyi olduUleeee konu nerelere gelmiş??
Çok aradan girdim ama görmusken paylaşmak istedim. Daha bugün bir istatistik paylaşıldı
Eki Görüntüle 2981969
Hani derler ya, aman kızım gitme, etme, aman zaman kötü konuşma, buluşma vs vs... Asıl yılan hayatımıza - nikahimiza aldığımız insanlar bence. O zaman çok dikkat edelim, kismeyle evlenmeyelim...yani böyle yaşanır mı?