Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka halama bıyık takınca amcam oluyo, öyle deme.

Konu sahibi bence böyle romantik bir şiir okuyup derdinizi anlatabilirsiniz. Ben her izlediğimde aklıma seks falan geliyor Allah affetsin.
Töbest bu ne yahu, insanın libidosu içine kaçar karşısında böyle birini görse. Tabi sevgili olamaz

Anladımm, teşekkür ederim öneriniz için

vallahi sevişmek sevişmemek herkesin kendi tercihi, basit durumlara düşmek nedir gözünüzde onu da anlamadım. kadın neden kullanılıyor olsun ki? aynı zevki almış adamla. belki de kadın adamı kullanıyordur (!)istanbulda kadın mı bitmiş ki kendisi ankaraya sadece sevişmek için gelsin..

bence o günkü gidişata göre tura gittiğinizde açık açık hisleriniz olduğunu söyleyin. aynı şeyleri hissediyorsanız, adı da konmuş olur.

Keske erkeklerde biraz korksa mesela kendisini otele goturen ya da eve atan hatundan. Keser mi dograr mi tecavuz eder mi diye. Sahi kadinlar neden boyle seyler yapmiyor ki? Bu kadar ileri gitmem sahsen ama mesela kafasinda tabak kirabilirim. Mesela samuray kiliciyla saldirmaya calisan bi pisligin tek bi hamleyle tastaslarini patlatabilirdim. Hayatimizin her yerinde erkek baskinligi yetmezmis gibi bir de bu korkuyu yasamak zorunda birakilmak korkunc...

Teşekkür ederimm öyle yapacağım sanırım

Çünkü fıtrat gereği erkekler daha güçlü. Bu yüzden güçsüz olan biz kadınlar, çocuklar, hayvanlar, ağaçlar korkuyor..

Rahat olması, müslüman olmamanız nedir güzelim ya hoia baciu ormanlarında mı büyüttüler seni.

Konu yine bulamac gibi olmuş.Konu sahibi sen hislerini söyle ve kurtul.Aksi taktirde ne olduğunu bilmeden ilişkiye d3vam edeceksin.Belki çocuk senle aynı duyguları paylasmiyor olabilir.Oluyor çünkü bazen böyle şeyler..

Yalnız bir şey daha söyleyeceğim.Bazi yorumlara dayanarak söylüyorum. Bu ne genişliktir arkadaş.Ayni şeyi adam yapsa topa tutarsınız.Kadin yapınca sevişsin canım ne olacak.

Uleeee konu nerelere gelmiş??
Çok aradan girdim ama görmusken paylaşmak istedim. Daha bugün bir istatistik paylaşıldı

Hani derler ya, aman kızım gitme, etme, aman zaman kötü konuşma, buluşma vs vs... Asıl yılan hayatımıza - nikahimiza aldığımız insanlar bence. O zaman çok dikkat edelim, kismeyle evlenmeyelim...yani böyle yaşanır mı?

Belgelerle geldin iyi oldu

Erk*k sevişince beline kuvvet denilip ç.küne kurdele bağlanıyor. Kadın sevişince neden aşşağılık muamelesi yapılıyor bilmiyorum. İşte boşuna denilmiyor doğduğun coğrafya kaderindir diye.

Şu durum Avrupa ülkelerinde gündeme dahi gelmiyor. İşte bu ve bunun gibi şeyler yüzünden sonsuza kadar ortadoğu ülkesi olarak kalacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…