Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 ay once bosanmıs bır kadın ıs yerınde bana ılgı duyan bırıyle sevgılı oldum ıcerıklı konusuna da yavas hızlı olma yazdınız. hangısı gercek dusuncelerınız o zaman? o da ıstedıgı hayatı yasar ona nıye yavas dıyorsunuz oyleyse ?
O konuda sevişmek gibi bir yazısı yoktur konu sahibinin. Sevişmek gibi hassas bir durumu anlatsaydı avukat ordusu kesilirlerdi 🤣🤣

Ben bir sorun göremedim ki, gayet güzel ilerliyor gibi hersey? Bence simdilik sinavlarina odaklan. Zaten iki hafta sonra tura katildiginizda görüseceksiniz. Orada bazi seyler netlesebilir diye düsünüyorum. Sevgili miyiz degil miyiz sorusu senin icin önemliyse, bunu sor tabi. En dogal hakkin. Cevabi ne olursa olsun, sen kazanmis olursun. Ama sunu da ekleyim: bana göre bir kac aylik „biz neyiz simdi“ dönemi gayet normal.

onu ben de anlamadım neden öyle denildi, yargılamakla ne alakası var ama gündem de ortada. bıktık kadın cinayeti haberleri duymaktan. kaldı ki insanın bir insanla arasında daha ilk görüşte sevişecek kadar etkileşim olması güzel aslında, sevişmek gayet normal bişeyse iki insanın bir anda bunun etkisiyle birbirine çekilmesi, güzel bişey yaşaması kötü değil. ama olayların geldiği nokta insanı tedbirli olmaya itiyor. ben de isterim içimden geldiği gibi yaşayayım, libidom yükseldiği an şehrimden hemen birini bulup doya doya yatayım, ben de insanım ben de kadınım, arzularım dürtülerim var ama korktuğum için yapamıyorum mesela kendimden verdiğim örnekte belirtmiştim belki denk gelmiştir yorumum. yani böyle yazdık tehlikeli dedik diye yargıladığımızın düşünülmesi çok saçma. gerçekten tehlikeli ise bişey tehlikelidir. bu olaylar aslında hep vardı da biz mi sosyal medyanın etkisiyle son zamanlarda daha çok duyar olduk yoksa sahiden son zamanlarda mı arttı bilmiyorum ama ülke gerçeği oldu çıktı başımıza. ve şu da bir gerçek, bugün bir kadın ilk kez görüşüp seviştiği adam tarafından aynı gün 80 parçaya ayrılsa orada ne işi varmış, yeni tanıdığı biriyle bunu yaparsa oh olsun diyecek bir yığın insan var. bunu yaparsan sonun böyle olur tarzı yorumlar mı yapılsın yani ben öldüğümde arkamdan? ben bunu istemem, canımı da sokakta bulmadım. bu herkes için geçerli herkes bir can taşıyor. farklı yere çekilmesi bu gerçeği değiştirmiyor.
Yabancıya güvenmeme durumunu anlıyoruz, yersiz değil. Ama kim samimi olarak bunu öne sürüyor, kim aslında kendi doğrularını direkt diyemediği için öne sürüyor onu da anlayabiliyoruz. Kadına hep bir suç bulunacak, bugün tanışıp yatağa girdiğin adam tarafından 80 yerinden bıçaklanıp çöpe atılsan '' Orda ne işi vardı? '' diyen de olacak, kocası veya sevgilisi tarafından öldürülen kadın için '' Kimbilir netti de adam delirdi? '', '' Saçma sapan tiplerle olmasınlar onlar da. '' de diyecekler, kadından ziyade kurbansın ya, hani öldün ya söz söyleyecek nefesin kesildi ya, hep sana suç bulunacak.

Ben de diyorum ki bize ne? 26 yaşına gelmiş koskoca insan durumun tehlikeli olup olmadığına karar verebilir öyle değil mi? Ya da tehlikeli gördüğü durumlara bile balıklama dalmayı tercih edebilir. Sen etmezsin o eder. Tercihlerini mi sorgulayalım koca kadının burda?

Zaten olan olmuş, gitmiş, sevişmiş, öldürülmemiş. Şu saatten sonra parmak sallayıp “ama çoook tehlikeliiğğğ” demenin ne anlamı var? Gideyim mi diye size sormamış ki. Sorsaydı ben de gitme ama yine de senin bileceğin iş derdim. Çünkü bana ne koskoca kadının kararlarından.
ben derim kardeşim bana tehlikeli geliyor, kendisinin bu konudaki davranışını cesur bulduğumu da söyledim, millete parmak da sallamıyorum düşünce dayatmak başka bişey, kendi fikrini söylemek başka bişey. ben çoğu konuda kendimden ya da çevremden örnek vererek yorum yaparım, saygı çerçevesi dışına çıkılmadığı sürece düşünce paylaşıp geçiyoruz. sormuş mu sormamış mı, tercih mi sorgulanıyor vs bunlara çok kafa yormaya gerek yok, herkesin de o kadar zamanı yok. konuyu polemiğe çevirip sabote etmek anlamsız, herkes fikrini söyleyip geçsin gerisi zaman kaybı.

Evet buradaki konu çok farklı aslında sevişmek en son olay. Ama neden kadına aslında şu zamanda bu tür tanımadığın insanlarla ilk buluşmada otele gittin deyince olayı "sevişmiş öldürülmemiş ne var bundağğ" deniyor anlamadım.

İnsanları tehlikelere karşı uyarı da bulunmak suç oldu vallahi...
yoo hiç de suç değil, burada farklı fikir alışverişleri insanların düşüncelerini değiştirebiliyor aynı zamanda. burayı dışarıdan da okuyan yığınla insan var. konu sahibinin başına gelmemiş olabilir ama belki bu niyette olan ama aklında acabaları olan, belki işin tehlike yönünün fazla farkında olmayacak toylukta birilerine de denk gelebilir bu konu ve henüz eyleme geçirmemişse belki de fikri değişecek, her şey olabilir. herkes uyarısını yapmaya devam etsin isterse, saygı sınırı aşılmadığı sürece kimse kimseye ne yazacağını sormayacak elbette. robot değiliz ki laf lafı açıyor herkes düşüncesini paylaşıyor.

Helal olsun sana kiz, istedigin gibi yasiyorsun brlli bi yere kadar ama en azindan sevisme kompleksine girmemissin. Burda bu dusuncelerimizi niyetimizi biz yazmadan(!) bilen kesim cidden sevisme kompleksine girmis😐 herseye karis ama sevismeme karisma. Yaw kime ne istediginle ol bizene yani..guvenlik baska birsey sonucta.. nerdeyse millet kocasiyla beraber oluyo diye suclayacaklar😐😂

Buarada kocalar genelde bosaninca olduruyo kadinlari ya da genelde uykuda degil harici bir zamanda olduruyolar.

Bunca yazilan dikkat et mesajina degilde sadece sevisme olayina odaklandilar.. alimin fikri
Neyse zikride o dur😐
şu da var konu sahibi belki bundan sonra daha dikkatli daha temkinli olacak? tamam ne yaşadıysa yaşamış ama hayat devam ediyor. belki onun da bakış açısına birkaç katkı yaptı bazı şeyler, olamaz mı? bir sürü farklı beyinden bir sürü farklı düşünce çıkıyor. şöyle yapayım mı böyle yapayım mı diye sormasına gerek yok, bir sohbet ortamı düşünün sürekli soru cevapla mı konuşuyor insanlar birbiriyle? herkes fikrini söyler geçer. sevişmiş olmasaydı da ben yine dikkatli olunması gerektiğini düşünürüm çünkü çok yeni tanıdığın biriyle başbaşa kalıyorsun bir ortamda. ben eskiden bu konuda daha cesur ve daha iyimserdim ona bakarsan benim de başıma bişey gelmedi hala yaşıyorum, tecavüze de uğramadım ama son zamanlardaki yaşananlar benim bu konudaki fikirlerimi değiştirdi mesela.

Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.

Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
benimki sadece çeviri. Mezhepten kasıt dini mezhep değil , midenin konya ovası boyutlarında esnemesi sonucu ahlaki defermasyon gibi bişerler kasdediliyor.

“ Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim.”

Gerçekten böyle hissetmiyorsanız, sırf cool görünmek için olmadığınız biriymiş gibi bir cümle kurarsanız başka ne bekliyordunuz ki?

Erkekler düzdür.
Sevgili olmak istiyorsanız, gerçek niyetinizi ortaya koyup konuyu karmaşıklaştırmamak ne kadar zor olabilir ki?

.

Eklentiler

• IMG_20220104_164459.jpg
    IMG_20220104_164459.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 78
gercekten dalganı ozel mesajda gecmelısın katip.
bu konu dalga kaldıracak bır konu degıl. cıddı bır konu.
ayrıca madem hesaplayacaksın tanıdıgıda ekle
o tanıdık ıcınde ınternetden tanısıyoruz da var
ınternet uzerınden egıtım aldım kısısını de kapsar

ben derim kardeşim bana tehlikeli geliyor, kendisinin bu konudaki davranışını cesur bulduğumu da söyledim, millete parmak da sallamıyorum düşünce dayatmak başka bişey, kendi fikrini söylemek başka bişey. ben çoğu konuda kendimden ya da çevremden örnek vererek yorum yaparım, saygı çerçevesi dışına çıkılmadığı sürece düşünce paylaşıp geçiyoruz. sormuş mu sormamış mı, tercih mi sorgulanıyor vs bunlara çok kafa yormaya gerek yok, herkesin de o kadar zamanı yok. konuyu polemiğe çevirip sabote etmek anlamsız, herkes fikrini söyleyip geçsin gerisi zaman kaybı.
İşte sana tehlikeli geliyor konu sahibine gelmiyor demek ki. Bunu sorgulamanın ne anlamı var?

Polemik olduğunu düşünüyorsan polemiğe girmezsin. Ben fikir alışverişi olduğunu düşünüyorum. O yüzden yazıyorum. Hem anlamsız bulup hem yazmak komik.

tanıdıgı nıye eklemedın ?

oranı fazla cıkar dıye elın mı tıtredı

tanıdıgı nıye eklemedın ?

oranı fazla cıkar dıye elın mı tıtredı
Ona bakarsan birlikte olduğu erkek 8 yıl aynı evde yaşadığı sevgili de olabilir.

Ona bakarsan birlikte olduğu erkek 8 yıl aynı evde yaşadığı sevgili de olabilir.
evet oyle zaten onuda kapsayabılır
o yuzden kocaları olanların oldurulme oranı daha fazla dememenız gerektıgını soylemıstım :KK66:
ıstemeyerekde olsa katkı sagladıgın ıcın sagolasın

evet oyle zaten onuda kapsayabılır
o yuzden kocaları olanların oldurulme oranı daha fazla dememenız gerektıgını soylemıstım :KK66:
ıstemeyerekde olsa katkı sagladıgın ıcın sagolasın
Birinciliği kimseye kaptırmamış ama, 2.ile arasında nerdeyse yarı oran fark var.

İşte sana tehlikeli geliyor konu sahibine gelmiyor demek ki. Bunu sorgulamanın ne anlamı var?

Polemik olduğunu düşünüyorsan polemiğe girmezsin. Ben fikir alışverişi olduğunu düşünüyorum. O yüzden yazıyorum. Hem anlamsız bulup hem yazmak komik.
nerde sorgulamışım?

Birinciliği kimseye kaptırmamış ama, 2.ile arasında nerdeyse yarı oran fark var.

ben hangı yuzdelıklerı baz aldım ortalama olarak onu yazdım :KK66:
hatta hakkanıyetlı oldum ıstesem oranı daha fazla bıle cıkartırım
cunku
sevgılısı olanları 'sevgılısı tarafından oldurulenlerın oranı ıle
evlı olanlar ve kocası tarafından oldurulenler arasında yuzdelık cıkaracaksan bu sekılde cıkarılmaz :KK66:

evlı sayısı daha cok oldugu ıcın daha cok kocası tarafından kısı olduruluyormus gıbı gorunur bu yanılsamadır canım benım

ben yanlıs hesaplıyormusum gıbı espırını yapmadan once yorumlarımı daha dıkkatlı okursun :KK66:

kocası tarafından oldurulen daha cok kısıı var dıye ortaya lafı atanda sızlersınız ayrıca
konuyu bız acmadık sızler actınız
bız sadece tehlıkelı dedık :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X