Denmen lazım SıraylaAraba, okul, otobüs, dağ tepe, havuz, tuvalet ve kabin.
Banyo, ev, yatak, mutfak vs saymadım sıradan.
Kamp çok merak ediyorum.
Kamp muhteşem ötesi, şiddetle tavsiye ederimAraba, okul, otobüs, dağ tepe, havuz, tuvalet ve kabin.
Kamp çok merak ediyorum.
Hepsini denedim. Kamp merak ediyorum.Denmen lazım Sırayla
Çok merak ediyorum inanınKamp muhteşem ötesi, şiddetle tavsiye ederim
Bak alıma giriyorsun Gercekten nasıl soguk degilmiHepsini denedim. Kamp merak ediyorum.
Tuvalet ve kabin için girerken cıkarken sizi görenler oldu mu?Araba, okul, otobüs, dağ tepe, havuz, tuvalet ve kabin.
Kamp çok merak ediyorum.
Tuvalette denemedim ama kabinde denedin sevişmenin bi ilerisini yaşadık riskli ama güzeldi. Hayır görenler olmadı yakalanmadık ama kapıyı çalanlar olmuştu durduk. Otobüste görenler oldu. En arkada olduğumuz icin çaktırmadılar. Sanırım gençlerin halinden anlayan insanlara denk geldik.Tuvalet ve kabin için girerken cıkarken sizi görenler oldu mu?
Uzunyol otobusu mu ne kadar ileri gittiniz?Tuvalette denemedim ama kabinde denedin sevişmenin bi ilerisini yaşadık riskli ama güzeldi. Hayır görenler olmadı yakalanmadık ama kapıyı çalanlar olmuştu durduk. Otobüste görenler oldu. En arkada olduğumuz icin çaktırmadılar. Sanırım gençlerin halinden anlayan insanlara denk geldik.
Arkadaş araçta jandarma alanında sevişirken birden jandarma gelip projektör leri açmış. Arkadaş diyo arabanın içi gündüz gibi oldu,yakalanmış karYakalanmadık çok şükürsadece durduğumuz bir yerde ben eşimin kucağındayken askeri araç yanaştı hemen yan tarafa geçmiştim askeri bölgede durmuşuz uyarmışlardı bir de sahil tarafındayken polis kimlik kontrolü yapmıştı Allahtan henüz icraate başlamamıştık
Uzun yol otobüsü oral seks ve hafif bedensel sevişmeden ileri gidemedik.Uzunyol otobusu mu ne kadar ileri gittiniz?
Gören farkeden oldu mu?Bir kaç kez değişik yerlerde yaptık ama en zevk aldığım şehirler arası yolculuk yaptığımızda yaptığım oral sexti