- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Serviste ve havuz basında öpüştünüz mü?apartman boşluğu, evin her türlü alanı, havuz başı
bir kere de servisteydik, kimse yoktu serviste biz de arkadaydık allahtan servisçi abi görmedi
oralServiste ve havuz basında öpüştünüz mü?
Kim kime yaptı, bana hala mumkun degılmıs gıbı geliyor da
Kim kime yaptı, bana hala mumkun degılmıs gıbı geliyor da
aynen cnm artık kulakları mı çınladı bilemiyorumOrkunun kulağı çınlayacakmışta bu konu bahanesi olmuş
Arabada. ibaret mi kaldı peki. Çınlat bir kez dahaaynen cnm artık kulakları mı çınladı bilemiyorum
yok cnm kalır mı hiç arabada beş evde onbeş artı 2019 yılına değişik pozisyonlarda girmişliğim var kendisiyleArabada. ibaret mi kaldı peki. Çınlat bir kez daha
üstelik adetliyken yatak kan içinde kalmıştıyok cnm kalır mı hiç arabada beş evde onbeş artı 2019 yılına değişik pozisyonlarda girmişliğim var kendisiyle
Bak şimdi ne kadar değişik diye sormadan olmayacakyok cnm kalır mı hiç arabada beş evde onbeş artı 2019 yılına değişik pozisyonlarda girmişliğim var kendisiyle
Bence gayet fazla hele bir de evlilikten once iseAy neresi olabilir Allah aşkına en fazla anne baba evi, anne baba da evdeyken. En çılgını buydu
hiç sorma sabah belim kırılıyordu o derece çocukta biraz tombişti düşün artık hayal gücüne bırakıyorumBak şimdi ne kadar değişik diye sormadan olmayacak
Aay goruncek diye yazmissiniz bir anim geldi aklima demeden gecmimbende koyde nenemin evinde wc var ama disarda oda kuyusu doluyo af edersiniz yapdiklarimiz cikiyo uste ondan kimse girmez wcye herkez bahceye gider eline suyu alan birgun sbah uyandim gidim dedim bahceye kimsede gecmz yoldan neyse otutdum bir guzel siyirdim donumu etegimi yapiyorum allahim bide buyuk geldikızım delirdiniz mi anası gil hadi neyse piknikte nasıl yaptınız vay be neler var
tebrik ediyorum
ben köye gidince tarlaya marlaya yardım edecek olsam tuvaletimi iyice evde yapıp öyle gidiyorum yeminle
köydekiler bahçede kuytu köşe neresi rastgelirse yapıyorlar
ben götüm görünecek diye tirtir titriyorum
Sıradanlıgın dısında sayılabilecek heyecan aradıgınız zamanlarda en ilginc sayılabilecek nerelerde sevistiniz?
Tam ilişki, Oral ilişki vs isterseniz derecesini belirtebilirsiniz
NOT: Buraya yazamayan arkadaslar mesajla bildirirse isimsiz olarak onların adına paylasabilirim
Dptgı söylemis. Banyoda ses cok gidyor komsularnduymasın utanırım bnde en güzeli tv nin sesini acmakaah yavrum aaah evlendik ekşin mekşin bitti anam iyiki zamanında yaşamışıkyatak odasından öteye gidemiyok banyoya gel diyorum yok ses gider diyo e ne var onlar da gaza gelir belki diyorum olmaz diyo gençlikte yaşanırmış herşey