Sevistiginiz ilginc yerler?

Aay goruncek diye yazmissiniz bir anim geldi aklima demeden gecmimbende koyde nenemin evinde wc var ama disarda oda kuyusu doluyo af edersiniz yapdiklarimiz cikiyo uste ondan kimse girmez wcye herkez bahceye gider eline suyu alan birgun sbah uyandim gidim dedim bahceye kimsede gecmz yoldan neyse otutdum bir guzel siyirdim donumu etegimi yapiyorum allahim bide buyuk geldi ben bir guzel yaparken ust tarafdan yoldan kamyon geciyomus yuksek oldugu icin bizim bahce irtada gorunuyo tabi hersey ben ortada kalcam oturdugum yerde hala devam ediyorum yapmaya ama etegi indirdim sanki bahcede oynar gibi yapiyrm saolsun o kamyoncuda durmasinmi ben daha kalkamiyomda bitti hersey temizlenip kalkcam kalkamadim 15 dk ole onu bekledim bokun ustunde

Kiraladığımız araba da balkonda banyo da

Kiraladığımız araba da balkonda banyo da fayansta ve bir çok yerde ayy canım kocam yarını beklemek zorundayım

Tuvalet te sıkısa sıkısa birde arabada tabi camlar flimliymis iceri gözükmüyomus ondan dolayı yer farketmiyordu

Dptgı söylemis. Banyoda ses cok gidyor komsularnduymasın utanırım bnde en güzeli tv nin sesini acmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…