evlendikten sonra yatak odası ,
evlenmeden öncekileri yazdırmayın bana
Kral ya en kadar ilginç bir yermiş dehşete kapıldım okuyunca
holde halıları kaldırmıştım yıkamaya verecektimSıradanlıgın dısında sayılabilecek heyecan aradıgınız zamanlarda en ilginc sayılabilecek nerelerde sevistiniz?
Tam ilişki, Oral ilişki vs isterseniz derecesini belirtebilirsiniz
Cok iddialı bir cevap olduevlendikten sonra yatak odası ,
evlenmeden öncekileri yazdırmayın bana
amanınn
Neden peki orasıholde halıları kaldırmıştım yıkamaya verecektim
bacağımıza parke saplana saplana holün ortasında
nişanlıyken çook mesela ormanda pikniğe gitmiştik kimse yoktu bi kere de anası gil evde yoktu eve attı beni korka korka yakalanmaktanamanınn
bu iyiymiş
Biz bi ara onu da bulamıyorduk.Açılın en sıkıcı çift geldi
Prenses gelene kadar evin değişik yerleri, o geldikten sonra yatak odası sadece
holde halıları kaldırmıştım yıkamaya verecektim
bacağımıza parke saplana saplana holün ortasında
Neden peki orası
kızım delirdiniz mi anası gil hadi neyse piknikte nasıl yaptınız vay be neler varnişanlıyken çook mesela ormanda pikniğe gitmiştik kimse yoktu bi kere de anası gil evde yoktu eve attı beni korka korka yakalanmaktanşimdilik bunlar geldi aklıma.
aah yavrum aaah evlendik ekşin mekşin bitti anam iyiki zamanında yaşamışıkkızım delirdiniz mi anası gil hadi neyse piknikte nasıl yaptınız vay be neler var
tebrik ediyorum
ben köye gidince tarlaya marlaya yardım edecek olsam tuvaletimi iyice evde yapıp öyle gidiyorum yeminle
köydekiler bahçede kuytu köşe neresi rastgelirse yapıyorlar
ben götüm görünecek diye tirtir titriyorum
boşver banyoyu ben de diyorum az da sen ses çıkart ölü taklidi yapma ama çıt yok.aah yavrum aaah evlendik ekşin mekşin bitti anam iyiki zamanında yaşamışıkyatak odasından öteye gidemiyok banyoya gel diyorum yok ses gider diyo e ne var onlar da gaza gelir belki diyorum olmaz diyo gençlikte yaşanırmış herşey