Sevistiginiz ilginc yerler?

Valla ben saysam taşlanırım aklınıza gelebilecek her yeri düşünün

Kimsenin olmadığı ormanlık alanlarda 3 kez olmuştu ve hava buzzz gibiyken ve arabada

Andrenalin salgınan yerlerde daha keyifli oluyor. Sevişmek bildiğimiz öpüşme falansa cevabım iş yeri.

Araba, orman, nisanliyken annesigilin salonunda, annesi asagida otururken bir bahaneyle yukari kata cikip orda, neredeyse ucakta

o bodrum katı odasında bizde evet ama bizim evimizin olduğu bina değildi ailesinin oturduğu binaydı şarap mahzeni gibi kullanıyordu babası :)

Spoiler olmadan olmaz
Öhöm öhöm sayayım. Arabanın içinde (otopark, deniz kıyısı, hastane bahçesi, dağ manzaralı kısım gibi milyon yerde), araba sürerken (yol boştu), ormanlık alanda ağaçların arasında, otelde, denizde (yine kimse yoktu tenha bir yer), çadırda, iş yerinde, jeneratör odasında, evin her köşesinde hatırladıklarım bunlar

Hiç yakalandınız mı peki? Tüm bunların arasında yakalanma olmadıysa tebrik ediyorum

Hiç yakalandınız mı peki? Tüm bunların arasında yakalanma olmadıysa tebrik ediyorum
Yakalanmadık çok şükür sadece durduğumuz bir yerde ben eşimin kucağındayken askeri araç yanaştı hemen yan tarafa geçmiştim askeri bölgede durmuşuz uyarmışlardı bir de sahil tarafındayken polis kimlik kontrolü yapmıştı Allahtan henüz icraate başlamamıştık

Parkta, çalı çırpı arasında, az ötemizde yaya yolu vardi, gelen geçen oldu, valla iyi cesaret etmisiz diyom bide ormanlik alanda agaclarin arasinda, yine bi kac metre ötemizde bi yaya yolu vardi, hatta bi ara fark edilidik korkusuyla ölü taklidi yapmistik orman inanilmaz güzel oluyor ama, isimiz bittikten sonra gögsümün üstüne yatmisti, bende agaclar arasinda kalan gökyüzünü seyire dalmistim

Küvetin içinde ( su doluyken ( ama tabi burada okuduklarımın yanında leblebi kaldı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…