Serviste nasıl oldu büyük cesaret tebirim ederim seni Gercektenapartman boşluğu, evin her türlü alanı, havuz başı
bir kere de servisteydik, kimse yoktu serviste biz de arkadaydık allahtan servisçi abi görmedi
Kimsenin olmadığı ormanlık alanlarda 3 kez olmuştu ve hava buzzz gibiykenSıradanlıgın dısında sayılabilecek heyecan aradıgınız zamanlarda en ilginc sayılabilecek nerelerde sevistiniz?
Tam ilişki, Oral ilişki vs isterseniz derecesini belirtebilirsiniz
NOT: Buraya yazamayan arkadaslar mesajla bildirirse isimsiz olarak onların adına paylasabilirim
Sogukta donar insan iyi cesaretKimsenin olmadığı ormanlık alanlarda 3 kez olmuştu ve hava buzzz gibiykenve arabada
Ben bu topa girmemLyanna Mormont burada bir halaybaşı eksik gel kız senlik konu
o bodrum katı odasında bizde evet ama bizim evimizin olduğu bina değildi ailesinin oturduğu binaydı şarap mahzeni gibi kullanıyordu babası :)Esimle evlenmeden önce bar tuvaleti, evin bodrum katı (bodrum katimiz esyalarin konuldugu oda oda ayrilmis sekildeydi binamizdaki) , evlendigimizde de en son farkli yer olarak televizyon ünitesinin üstü. Favori yerimiz orasi artik yuksek olmasi cok baya iyi yani pozisyon icin
Arada fena şeyler de oluyor kaçırma derimBen bu topa girmem
Bir de genelde buralarda yazılan sevişmeler full seks degil opustum ellestim onsevistim kivaminda oluyor
En zirve cevap geldi uçakta hiç duydugumu hatırlamıyorumAraba, orman, nisanliyken annesigilin salonunda, annesi asagida otururken bir bahaneyle yukari kata cikip orda, neredeyse ucakta
Öhöm öhöm sayayım. Arabanın içinde (otopark, deniz kıyısı, hastane bahçesi, dağ manzaralı kısım gibi milyon yerde), araba sürerken (yol boştu), ormanlık alanda ağaçların arasında, otelde, denizde (yine kimse yoktu tenha bir yer), çadırda, iş yerinde, jeneratör odasında, evin her köşesindeSpoiler olmadan olmaz
Hiç yakalandınız mı peki? Tüm bunların arasında yakalanma olmadıysa tebrik ediyorumÖhöm öhöm sayayım. Arabanın içinde (otopark, deniz kıyısı, hastane bahçesi, dağ manzaralı kısım gibi milyon yerde), araba sürerken (yol boştu), ormanlık alanda ağaçların arasında, otelde, denizde (yine kimse yoktu tenha bir yer), çadırda, iş yerinde, jeneratör odasında, evin her köşesindehatırladıklarım bunlar
Yakalanmadık çok şükürHiç yakalandınız mı peki? Tüm bunların arasında yakalanma olmadıysa tebrik ediyorum
En işlek sayılabilecek neresi peki siz göyüronmuydunuz çevredeki insanlarıTuvalet te sıkısa sıkısa birde arabada tabi camlar flimliymis iceri gözükmüyomus ondan dolayı yer farketmiyordu
Yok malesef görünmüyor camlar karanlıktı istediğimiz yerde dewam genelde awm otoparkları kimse duymasınEn işlek sayılabilecek neresi peki siz göyüronmuydunuz çevredeki insanları
suda seks yapmayın diyorlar içine su kaçıyormuş .Küvetin içinde ( su doluyken ( ama tabi burada okuduklarımın yanında leblebi kaldı )
Su altta kalıyordu yani içime girmedisuda seks yapmayın diyorlar içine su kaçıyormuş .