Arabanın bulundugu mekanda onemli
kız yok bizde ikimizde ateş tavan da işte ayıp olur diye şey ettirmiyoboşver banyoyu ben de diyorum az da sen ses çıkart ölü taklidi yapma ama çıt yok.
biz genciz de noluyor...
evlilik nasıl sürdürülür bu halde bilmiyorum ama devam ediyor işte...
bi kere gece çok geç sokakta birinde garajda birinde kuytu da faalaannn...Arabanın bulundugu mekanda onemli
ahahahahahah kahveyi dökmeseydiniz barikız yok bizde ikimizde ateş tavan da işte ayıp olur diye şey ettirmiyomesela bizim balkon camlı en üst kattayız karşı taraf falan boş yani kimse görmez geçen gün geceliği giydim çıktım oturdum kendine mesaj attım kahve yaptım gel içek diye içerde devam ettik kahveye
yok içemedik kiahahahahahah kahveyi dökmeseydiniz bari
maşallah ne güzel ne güzel
Erkek mi kadın mı tuvaleti o da onemli :)Esimle evlenmeden önce bar tuvaleti, evin bodrum katı (bodrum katimiz esyalarin konuldugu oda oda ayrilmis sekildeydi binamizdaki) , evlendigimizde de en son farkli yer olarak televizyon ünitesinin üstü. Favori yerimiz orasi artik yuksek olmasi cok baya iyi yani pozisyon icin
tv ünitesi üstüEsimle evlenmeden önce bar tuvaleti, evin bodrum katı (bodrum katimiz esyalarin konuldugu oda oda ayrilmis sekildeydi binamizdaki) , evlendigimizde de en son farkli yer olarak televizyon ünitesinin üstü. Favori yerimiz orasi artik yuksek olmasi cok baya iyi yani pozisyon icin
AHAHAHAHAHA yaa çok yaşayın!yok içemedik ki
Daha az yogun oluyor diye erkek tuvaletini tercih etmistikErkek mi kadın mı tuvaleti o da onemli :)
Gören oldu mu girerken cıkarkenDaha az yogun oluyor diye erkek tuvaletini tercih etmistikahahaha
Okadar sarhostuk ki pekde dikkat etmedik acikcasi.Gören oldu mu girerken cıkarken
Esimle evlenmeden önce bar tuvaleti, evin bodrum katı (bodrum katimiz esyalarin konuldugu oda oda ayrilmis sekildeydi binamizdaki) , evlendigimizde de en son farkli yer olarak televizyon ünitesinin üstü. Favori yerimiz orasi artik yuksek olmasi cok baya iyi yani pozisyon icin
Orkunun kulağı çınlayacakmışta bu konu bahanesi olmuşBie keresinde erkek arkadaşımla hastanenin bahçesinde arabanın içinde ve birde ankara bir sevgilim vardı onunlada şu çay yolu var orada inşaat alanlarında (arabada)bak şimdi birden canım çekti ahhhh orkun ah.....
Heycan vericiaah yavrum aaah evlendik ekşin mekşin bitti anam iyiki zamanında yaşamışıkyatak odasından öteye gidemiyok banyoya gel diyorum yok ses gider diyo e ne var onlar da gaza gelir belki diyorum olmaz diyo gençlikte yaşanırmış herşey
Belkide. Cevap hakkımı orda kullandım mı diyosun :)Ayni konu oncedende acilmisti sanki