Eyvah kazenin gazabına uğramış biri.
Çeyiz odası, düğün için eşyalarımı almaya gelmişti eşimbasıldık sayılır ama onlar bastıklarını farketmediler
Bu tarz yerlerde sevişmezseniz çok iyi olur hayatımda bir kez bu şekilde yolculuk yaptık eşimle yan tarafımızdakiler ne rahatsız ediciydi öyle şeyler yapacaksanız bi zahmet araba tercih edin.Uzun yol otobüsü oral seks ve hafif bedensel sevişmeden ileri gidemedik.
ben de olsam büyük ihtimalle şikayet ederdim. kimse yokken yapın da ya da yapmak eğlencelidir anlıyorum .ama yan tarafta olması çok iticiBu tarz yerlerde sevişmezseniz çok iyi olur hayatımda bir kez bu şekilde yolculuk yaptık eşimle yan tarafımızdakiler ne rahatsız ediciydi öyle şeyler yapacaksanız bi zahmet araba tercih edin.
Sizi ilgilendirmez.Bu tarz yerlerde sevişmezseniz çok iyi olur hayatımda bir kez bu şekilde yolculuk yaptık eşimle yan tarafımızdakiler ne rahatsız ediciydi öyle şeyler yapacaksanız bi zahmet araba tercih edin.
Toplum kurallarına uymak zorundasınız maalesefSizi ilgilendirmez.
Sizi ilgilendirmemesi dileğiyle, toplum kurallarına göre hareket edenlere denk gelmeniz dilegiyle. İyi aksamlar.Toplum kurallarına uymak zorundasınız maalesef
tabiki ilgilendirir.yasa,hak,hukuk bunlardan bi habersiniz herhalde.kamusal alanda sevişemezsiniz.Sizi ilgilendirmez.
Size Bursa'da daha geçen hafta halk otobüsünde olan bişeyi anlatayım internette mevcut görebilirsiniz video bile var 2 tane genç bayana bakarak masturbasyon yapan bir adamı farkeden bayanlar adamı videoya almaya başlıyorlar şikayette kullanmak için toplum kuralları olmasa biz kadınlar nasıl rahat edicez bir de bu açıdan bakın lütfenSizi ilgilendirmemesi dileğiyle, toplum kurallarına göre hareket edenlere denk gelmeniz dilegiyle. İyi aksamlar.
toplum kuralı deyince anlamıyor insanlar. gayet davalık bir mevzu açık açık söyleyin.Size Bursa'da daha geçen hafta halk otobüsünde olan bişeyi anlatayım internette mevcut görebilirsiniz video bile var 2 tane genç bayana bakarak masturbasyon yapan bir adamı farkeden bayanlar adamı videoya almaya başlıyorlar şikayette kullanmak için toplum kuralları olmasa biz kadınlar nasıl rahat edicez bir de bu açıdan bakın lütfen
Ben internette Bursanın haber sitesinde gördüm adam bi de pişkin pişkin karşıklı sandım ben diyor bayana özür dilemeye başlıyor kimse kusura bakmasın da toplum kuralları var ilk defa hayatımda otobüste yan taraftakileri farkettik iğrençti şikayet de etmedik çok uzun mesafe değilditoplum kuralı deyince anlamıyor insanlar. gayet davalık bir mevzu açık açık söyleyin.
keşke şikayet etseydiniz yaa.neden etmediniz ki hiç mi utanmıyorlar.insanların da midesi kalkmıştır.Ben internette Bursanın haber sitesinde gördüm adam bi de pişkin pişkin karşıklı sandım ben diyor bayana özür dilemeye başlıyor kimse kusura bakmasın da toplum kuralları var ilk defa hayatımda otobüste yan taraftakileri farkettik iğrençti şikayet de etmedik çok uzun mesafe değildi
Bilmem neden şikayet etmedik hatırlamıyorum ki baya zaman geçti üstündenkeşke şikayet etseydiniz yaa.neden etmediniz ki hiç mi utanmıyorlar.insanların da midesi kalkmıştır.
+1evlendikten sonra yatak odası ,
evlenmeden öncekileri yazdırmayın bana
Araba ve giyinme odasıSıradanlıgın dısında sayılabilecek heyecan aradıgınız zamanlarda en ilginc sayılabilecek nerelerde sevistiniz?
Tam ilişki, Oral ilişki vs isterseniz derecesini belirtebilirsiniz
NOT: Buraya yazamayan arkadaslar mesajla bildirirse isimsiz olarak onların adına paylasabilirim