Şelalenin zirvesi sizin için orası orası olmuşOrmanlık bir alan, aslında bi şelale var doğal havuz olan, oraya çıkarken epey eforlu bir yol katetmek gerekiyor, kimse yoktu bizde dinlendik birazcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şelalenin zirvesi sizin için orası orası olmuşOrmanlık bir alan, aslında bi şelale var doğal havuz olan, oraya çıkarken epey eforlu bir yol katetmek gerekiyor, kimse yoktu bizde dinlendik birazcık
Ne kadar ileri gidebildiniz sinemada? Umarım kamera yoktur :)sinemada sadece ikimiz vardık ama ödüm kopuyordu görevli gelecek diye. bir kere de parkta yakalanmıştık kimse yok sanıyorduk ama biri geldi burda oturmak yasak falan diye sırf bizi durdurmak için. biz de öyle mi tamam diyip kalkmıştık o utancı unutamıyorum.
KesinlikleŞelalenin zirvesi sizin için orası orası olmuş
Nerelerde peki onu soruyorum özellikle en heyecanlı olanSex ev dışında yapmadık ama sevişmeyi birçok yerde denedik.
Amac ?Gardirop ici
Heyecan herhaldeAmac ?
Ufak bir hızlanmada yada talihsizlikte rafla beraber aşağı inme tehlikesi olabilirHeyecan herhalde
Yani tam.olarak icine esimle beraber ikimiz birden girmedik tabi de sonuc olarak ben icerdeydim yano doggy seklinde
Yok o olamaz cunku raflarda dolapta matkap ile montelenms sekildeona guvenip yapilmisti zatennUfak bir hızlanmada yada talihsizlikte rafla beraber aşağı inme tehlikesi olabilir
Algida dolabının içine nasıl girdiniz onu da merak ettim ama daha çok full dolu otobüsün içinde nasıl seks yaptınız onu merak ettim gözümde canlandırmaya çalıştim pozisyonlari hepsinde yakalandımYazsam mı yazmasam mi bilemedim.. uzun yol otobüsünde ışıklar kapanınca otobüs full dolu bu arada nasıl becerdik inanın bilmiyorum hala şoktayım Allahtan gören olmadı taşlanırdık, asansörde, otelde, bağda, kömürlükte, arabada, hani şu algida dondurmalarının dolapları var ya, kullanılmayan bir dolap vardı sığınakta o dolabın içinde çatıda, başka hatırlayamadım, banyo, masanın üzeri falan normal zaten bizim için.. Ama tabi ilk zamanlarımız böyleydi şimdi yatak odası, salon, oturma odası, antre, diğer çılgınlıklarkmızı hatırlayamıyorum ama şimdi olsa yapabilirmiyim bunları bilmiyorum ha bir de market servisinde oral sex var bu arada diğer hepsi otobüsteki dahil normal bildiğin sexdi oral falan değil
Valla şuan ben bile canlandıramıyorum gözümde nasıl oldu ben de anlamadım çok.. Algıda dolapları büyük, panda da olabilir markasını hatırlamıyorum boş eski dolaptıAlgida dolabının içine nasıl girdiniz onu da merak ettim ama daha çok full dolu otobüsün içinde nasıl seks yaptınız onu merak ettim gözümde canlandırmaya çalıştim pozisyonlari hepsinde yakalandım
arabada uzun yolda ve trafıkte degılsek kesınlıkle guzel oluyor :)Arabada sevistik çok kez. Ama uygun yere arabayı park etmek zor oluyor banyoda güzel oluyor. Ama hep açık alanda sevişmek istemisimdir