Sevistiginiz ilginc yerler?

sinemada sadece ikimiz vardık ama ödüm kopuyordu görevli gelecek diye. bir kere de parkta yakalanmıştık kimse yok sanıyorduk ama biri geldi burda oturmak yasak falan diye sırf bizi durdurmak için. biz de öyle mi tamam diyip kalkmıştık o utancı unutamıyorum.
Ne kadar ileri gidebildiniz sinemada? Umarım kamera yoktur :)

Benim kocanın aklına her nereye gitsek girmeye çalışıyorum da köşe bucak kaçıyor benden. dur kızım biri görür olmaz diye diye, sinirleniyorum en sonunda herkesin içinde birden poposuna vuruyorum kimse görmüyor ama Eşimin ani aaağğ diye bağırması bana yetiyor. Kız resmen ben erkek rolündeyim o kız, her yerinden huylanıyor, sönük utanıyorum diye dokundurmuyor 😁😁 komik bir beyle evliyim

😀😀😀😀Ayy transferi yeni olan biriyim. Sizz beni cok guldurdunuz yaaa 😀😀Psikolojjimi duzelttiniz resmen . Alemsiniz kizlar 😀

Yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. uzun yol otobüsünde ışıklar kapanınca otobüs full dolu bu arada nasıl becerdik inanın bilmiyorum hala şoktayım Allahtan gören olmadı taşlanırdık, asansörde, otelde, bağda, kömürlükte, arabada, hani şu algida dondurmalarının dolapları var ya, kullanılmayan bir dolap vardı sığınakta o dolabın içinde 🤣🤣 çatıda, başka hatırlayamadım, banyo, masanın üzeri falan normal zaten bizim için.. Ama tabi ilk zamanlarımız böyleydi şimdi yatak odası, salon, oturma odası, antre, diğer çılgınlıklarkmızı hatırlayamıyorum ama şimdi olsa yapabilirmiyim bunları bilmiyorum ha bir de market servisinde oral sex var bu arada diğer hepsi otobüsteki dahil normal bildiğin sexdi oral falan değil :KK49::KK50::sampiyon:

Yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. uzun yol otobüsünde ışıklar kapanınca otobüs full dolu bu arada nasıl becerdik inanın bilmiyorum hala şoktayım Allahtan gören olmadı taşlanırdık, asansörde, otelde, bağda, kömürlükte, arabada, hani şu algida dondurmalarının dolapları var ya, kullanılmayan bir dolap vardı sığınakta o dolabın içinde 🤣🤣 çatıda, başka hatırlayamadım, banyo, masanın üzeri falan normal zaten bizim için.. Ama tabi ilk zamanlarımız böyleydi şimdi yatak odası, salon, oturma odası, antre, diğer çılgınlıklarkmızı hatırlayamıyorum ama şimdi olsa yapabilirmiyim bunları bilmiyorum ha bir de market servisinde oral sex var bu arada diğer hepsi otobüsteki dahil normal bildiğin sexdi oral falan değil :KK49::KK50::sampiyon:
Algida dolabının içine nasıl girdiniz onu da merak ettim ama daha çok full dolu otobüsün içinde nasıl seks yaptınız onu merak ettim gözümde canlandırmaya çalıştim pozisyonlari hepsinde yakalandım :KK53:

Algida dolabının içine nasıl girdiniz onu da merak ettim ama daha çok full dolu otobüsün içinde nasıl seks yaptınız onu merak ettim gözümde canlandırmaya çalıştim pozisyonlari hepsinde yakalandım :KK53:
Valla şuan ben bile canlandıramıyorum gözümde nasıl oldu ben de anlamadım çok.. Algıda dolapları büyük, panda da olabilir markasını hatırlamıyorum boş eski dolaptı :KK48:

Ya burdakileri okuyunca bende yazmak istedim 😂 bizim ilk deliliğimizdi ve son oldu 😂 eşimle nişanlıyken tenhaya çektik arabayı. ama öyle tam anlamıyla bişey yaşamak amacıyla değil tabi konuşurken öpüşmeye başladık. Pantolonunun içine elim gitti o esnada etrafımızı adamlar sardı karanlık olduğundan aklımız çıktı serseriler falan diye döndük bastık gaza ama adamlar arabayla bizi takip ediyor kornaya basıyor bi de görseniz iri yarı adamlar arabayı önümüze kırdılar eşim camı açtı yaklaşıp bi tane yumruk attılar tabi ben bağırmaya falan başladım noluyor napıyorsunuz falan arabadan inin dediler indik kimlik çıkardılar polisiz biz diye meğer sivillermiş bizde kaçınca peşimize düşmüşler arabayı didik didik aradılar gbt falan derken ben dedim ki sizi dava edicem polis olduğunuzu belirtmeden şiddet uyguladınız falan sonradan bi tanesi insaflı çıktı tamam gitsinler bırakın falan deyince evimize gittik. Travma yaşamıştık bir daha denemedik😂😂

kartalda yıkım emri verilen tren ıstasyonun hemen karşısındakı kamu binasıydı sanırım içi tamamen boştu bırkac eskı masa kıtaplık vs vardı sadece merdıvenlerınde ve ust katlardakı bır odada yapmıstık

X