Sevinilmeyen hamilelik haberi

Eşiniz bu konuda ne dedi.? Ailesinin coşkulu bir tepki vermememesine şaşırdı mi , yoksa normal mi karşıladı? Evliliği çok onaylamıyorum olabilirler. Sizi sevmiyor olabilirler ya da çok böyle şeylere sevindiklerini belli eden insanlar olmayabilirler
Eşim de üzüldü yazık. Ama napsin. O da anlam veremedi

Sizi en iyi ben anlarım.Artik gülüyorum bu duruma ben.Gulunc oldu çünkü benimkiler.Biz kendi aileme de eşimin ailesine de 5 aylık hamileyken söyledik.Kadinin bı aglamadigi kaldı hamile olduğumu duyunca.Cildirmistim sinirden.Cocugu görmeye 9 ay sonra lutfettiler elleri boş.Ama çok seviolarmis bebeği😀Ne diyim ki.Dicek bişey yok.Sakin bunlara üzülüp bu mutlu haberi ve süreci kendinize zehir etmeyin.Unutun gitsin.Uzuldugunuze degmiolar çünkü.

Bir an kendi ailemi dusundum, bir torunl çok isterler ama hamileyim desem sevinselerde coşkulu bir tepki vermeyeceklerine eminim. 😂 Hani ben de oyleyim coook sevdigim kuzenim hamileyim dedi ve tebrik ettik o kadar hani o videolardaki gibi inanilmaz bir sey olmus gibi şoklanmiş surat ifadesiyle 32 diş gulumseyip insanlari kucaklamiyoruz, benim de huyum degil. 😬😬😬

Eşiniz bu durumda ne dusunuyor? Eger eşiniz bozulmadiysa ailesinin genel hali olabilir ustunuze alinmayin.

Ortalar. K.pederim daha yakin sicaktir. O bir tik iyiydi zaten. Ama k.validem cok isteksiz duruyordu . Ne bileyim genelde anneler duygulanir falan bi sasirdim.

Hemen en kötüyü düşünmeyin. Belki bilmediğiniz başka bir sıkıntıları vardır. Ciddi bir sağlık sorunu , eşinizin başka kardeşi varsa; yakınlarda alınan bir düşük haberi vb vardır belki de.

İlla ki sevinmişlerdir. Büyük bir sevinç gösterisi yapmamaları, sevinmedikleri anlamına gelmez. Siz içinizi ferah tutun. Farklı bir durum varsa, yakında öğrenirsiniz zaten.

Sizi sevmeyen bebeğinizi de sevmez konu bundan ibaret. Gerçekten seven insan çılgınca kutlamasa bile detay sorardı. Sağlığı nasıl, ne kadarlık, bir ihtiyacın var mı, nasılsın? Bu sorular olması gerekendir yani insan yedi kat yabancı bile hamileyim dese bu soruları sorar.
Hih tam bu . Demek istediklerim tam bu. Yani yabanci bile sevinirdi daha cok. Sahsen ben tanimasam bile sevinirim böyle bir habere. Aynen bir sor ya nasilmis iyi mi falan diye. Mesela ben ilac kullanmak zorundaymisim kontröl amaçlı haberleri bile yok. Kendi ailem yazik heyecanla nasil her şeyi sordular ilgilendiler. Yani naptiysak bu tepkiyi hak edecek bilmiyorum ya zoruma gitti.

Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Başkaları için sevincinin önünü kesmeye değmez. Kimsenin hareketlerini tavırlarnı kontrol edemezsin, müdahale edemezsin etmeye çalışırsan yorulursun moralin bozulur. Kendi ailenle kayın aileni kıyaslama mutluluğun anahtarı bu.
Kapıyı kapatınca hepsi dışarda. Sen kendine iyi bak gerisini salla vur duvara. Hayırlı olsun

Normalde nasıllar size ve eşinize karşı?
K.validem soguk biri. Hep oyleydi. Ama bazen bazi kisilere samimi sevecen oldugunu gordugum oluyor. Bana olmadi bilmiyorum . Ama bir gerginlik tartışmamiz falan olmadi hic. Bana isinamadiysa onu bilmiyorum. K.pederim sever beni bunu hissediyorum o yine bir erkege gore iyiydi.

Başkaları için sevincinin önünü kesmeye değmez. Kimsenin hareketlerini tavırlarnı kontrol edemezsin, müdahale edemezsin etmeye çalışırsan yorulursun moralin bozulur. Kendi ailenle kayın aileni kıyaslama mutluluğun anahtarı bu.
Kapıyı kapatınca hepsi dışarda. Sen kendine iyi bak gerisini salla vur duvara. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz inşallah
Benim kv de hiç bir şey demeden odayı terk edip gidip mutfakta tek başına oturmuştu gorumcem gidip kızdı mutfakta sesi geldi bana hiç birşey demedi ama aynı gorumcem benden 1 ay sonra hamile kaldı havalara uçtular sevinçten hamileliğimiz boyunca hep onu kayırdılar benim yanimda aman iş yapmasınlar ona özel yemekler hazırlayıp benim yanımda evine götürsün diye vermeler bidon bidon turşular kurup taşıdılar ona bana 1 tane vermediler içinden yanimda yaptilar tüm bunları çocuklarımız doğduktan sonra da durum böyle devam etti değişmedi ne kadar takmıyorum desemde insan neden diye sorguluyor ama hata yapıyoruz takılmakta siz başarabilirseniz takmayın kafaniza bence

Eşiniz bu konuda ne dedi.? Ailesinin coşkulu bir tepki vermememesine şaşırdı mi , yoksa normal mi karşıladı? Evliliği çok onaylamıyorum olabilirler. Sizi sevmiyor olabilirler ya da çok böyle şeylere sevindiklerini belli eden insanlar olmayabilirler
Esim de üzüldü anlayamadi neden oyle olduğunu. Surec olarak duygusalim zaten zoruma gitti ya ne bileyim. Ben sevincekler diye düşünmüştüm baya.

Sizi en iyi ben anlarım.Artik gülüyorum bu duruma ben.Gulunc oldu çünkü benimkiler.Biz kendi aileme de eşimin ailesine de 5 aylık hamileyken söyledik.Kadinin bı aglamadigi kaldı hamile olduğumu duyunca.Cildirmistim sinirden.Cocugu görmeye 9 ay sonra lutfettiler elleri boş.Ama çok seviolarmis bebeği😀Ne diyim ki.Dicek bişey yok.Sakin bunlara üzülüp bu mutlu haberi ve süreci kendinize zehir etmeyin.Unutun gitsin.Uzuldugunuze degmiolar çünkü.
Ya sizin icin de üzüldüm. Bu ilk soku atlatayim. Kendi icimizde yaşayacağız tüm süreci zaten

Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Üzülmeyin. Benm kv kp de ayni böyle hatta kv bana söyleme git babana söyle demişti eşime. Çok umurlarinda değil. Ilk bayramda cok heveslenmistim nedense ama elalem bile ya siz ne kadar soguksunuz torunlara karşı demisti. Balik bastan kokar. Siz onlara degil bu güzel gunlerinIze odaklanin. Sağlıkla vaktinde doğsun .

Üzülmeyin. Benm kv kp de ayni böyle hatta kv bana söyleme git babana söyle demişti eşime. Çok umurlarinda değil. Ilk bayramda cok heveslenmistim nedense ama elalem bile ya siz ne kadar soguksunuz torunlara karşı demisti. Balik bastan kokar. Siz onlara degil bu güzel gunlerinIze odaklanin. Sağlıkla vaktinde doğsun .
Teşekkür ederim

Ya sizin icin de üzüldüm. Bu ilk soku atlatayim. Kendi icimizde yaşayacağız tüm süreci zaten
Atlatin şoku ve keyfini çıkarın gebeliğinizin.Hayatinizin en keyifli dönemi baslio.Gunbe gün karnınızın büyüdüğünü görmek,her kontrolde napio acaba diye merak etmek😀her tekmede bı sonrakini beklemek😍😍

Bir an kendi ailemi dusundum, bir torunl çok isterler ama hamileyim desem sevinselerde coşkulu bir tepki vermeyeceklerine eminim. 😂 Hani ben de oyleyim coook sevdigim kuzenim hamileyim dedi ve tebrik ettik o kadar hani o videolardaki gibi inanilmaz bir sey olmus gibi şoklanmiş surat ifadesiyle 32 diş gulumseyip insanlari kucaklamiyoruz, benim de huyum degil. 😬😬😬

Eşiniz bu durumda ne dusunuyor? Eger eşiniz bozulmadiysa ailesinin genel hali olabilir ustunuze alinmayin.
Tamam havalara ucsunlar demiyorum ama sevindiğini ufak da olsa belli edersin. Yabanci daha cok sevinir. Eşim de bozuldu ama cok dillendirmedi bence beni üzmemek icin

Sevinçten kalkıp dans etmeseler bile gülüp birkaç soru sorup ilgi göstermeleri gerekirdi.
Yani yabancı biri bile sevinçle böyle haber verse insan nezaket icabı seviniyor gibi jest mimik yapar. Dümdüz suratla tebrikler demez.
Belli ki onlara müjdeli bi haber gibi gelmemiş tabi niyesini biz bilemeyiz galiba siz de bilmiyorsunuz :/ aman boşverin ya

Sevinçten kalkıp dans etmeseler bile gülüp birkaç soru sorup ilgi göstermeleri gerekirdi.
Yani yabancı biri bile sevinçle böyle haber verse insan nezaket icabı seviniyor gibi jest mimik yapar. Dümdüz suratla tebrikler demez.
Belli ki onlara müjdeli bi haber gibi gelmemiş tabi niyesini biz bilemeyiz galiba siz de bilmiyorsunuz :/ aman boşverin ya
Kesinlikle . Bir sor ya sağlığı iyi miymis diye? Ben ilac tedavisine basladim gerginim de bu yüzden ne bileyim bilseler bana yardimci olsalar kötú mü olurdu? Neyse esimle halledicez inşallah

X