Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Tam bir ömür törpüsüsün.
Senin gibi safi naz yapıp boşanma lafını ağzına pelesenk edip blof yapanlar sonunda ne oldugunu anlamadan boşanma celbini elinde görüyorlar. Gezdiysen KKda bunu da gormussundur
Neden bu kadar sert bir mizaç? Ben gerçekten kafamdaki kaygılardan çıkamadığım ve konuşacak kimsem olmadığı için fikir danışmaya geldim. Belki haksizim, ki büyük ihtimalle öyle.

Dizi izlemiyorsunuz, instagram kullanmıyorsunuz belgesel izleye izleye bu hale geldiniz yani?
Kezbanlik genlerinde islediyse demek ki, ek bir uyarana gerek kalmadan kendi tribini kendi üretecek kudret damarlarındaki kanda mevcuttur belki....
Konu sahibi 21 yasinda,iki yıllık evli.
Keşke biraz daha olgunlasmayi bekleseydi

Eşinize hiç fırsat vermiyorsunuz ki üç güne bir birlikte olmak için siz adım atıyormuşsunuz.Eşinizin libidosu sizin ki kadar yüksek olmayabilir.Stresli, kaygılı bir insanın aklına sürekli sex yapmak gelmez çünkü kafası başka şeylerle doludur. Bu tavırlarınızla eşinizi çok yorarsınız ve bıktırırsınız.

o kadar uzun ki
soru ne

Daha önce de yorum yaptım tekrar diyorum kb . hayata daha az beklenti ile devam edin. eşinizle de aranız aslında çok iyi, sadece farketmeniz birbirini yiyen çiftleri görünce olacak sanırım. İşiniz eviniz sıcak yuva ve iyi bir eşiniz var emin olun çok şanslısınız.bundan sonrasında kendinize hep iyileri hatırlatin . Çok çok mutlu sağlıklı olmanızı diliyorum

Neden bu kadar sert bir mizaç? Ben gerçekten kafamdaki kaygılardan çıkamadığım ve konuşacak kimsem olmadığı için fikir danışmaya geldim. Belki haksizim, ki büyük ihtimalle öyle.
Ben mi sert mizacliyim?
Yorgun argın işten gelip gözleri uykusuzluktan kayan adama kavga çıkartıp gecesinin içine eden bir kadın var konuda. Oylelerine de gayet ömür törpüsü denir.
Boşanmayı ağzına pelesenk ettiğin kısım da doğru. Lütfen BDV'yi biraz geri giderek tara. Senin gibi eşinin aşkına güvenen, tüm nazını kaprisini çekeceğine inanan, her ilgi istediğinde evi terketme blofleri yapan insanlar çok var. Bir gün oluyor ki adam 'eeeeh s... Böyle aşkın izdirabini' moduna girip o valiz toplayan kadına engel olmamaya başlıyor. Kadın da bir anda çark ediyor 'hüüü, ben kocamı çok seviyodum' diye ağlayıp ağlayıp konu açıyorlar.
Sizin de sonunuz buna yakındır. Baksana, adam şimdiden bıkmış sizden,eski sevgisini göstermiyor. Böyle böyle iyice sogutacaksiniz kendinizden. İse de gitmiyor,kafasını dagitsin. Tüm gün evde dırdır dırdır, ilgi ilgi, yan odaya gidip ağlamalar, mahkeme duvarı gibi bir surat... Kim neden çeksin ki böyle birini???

Son düzenleme:
Niye? Herkes Instagramda çiftlere özenip dizi izleyerek mi hayatta kaldı? Çok mu imkansız bir durum?

"odaya önce edeleleri geldi... edelelerden yarım saat kadar sonra da vicudunun diğer kısımları yanımıza geldi." diyerek hayatta kalmissiniz bunca zaman ozaman.

Kezbanlik genlerinde islediyse demek ki, ek bir uyarana gerek kalmadan kendi tribini kendi üretecek kudret damarlarındaki kanda mevcuttur belki....
Konu sahibi 21 yasinda,iki yıllık evli.
Keşke biraz daha olgunlasmayi bekleseydi
Nasıl yaaa? 19 da mı evlenmiş? Demek ondan 2 yıldır adam gık demiyor...ama yakındır gık demesi, peygamber olsa dayanmaz hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…