Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Yas disinda yalan soyleyebilme ihtimaliniz var yani
Bir türlü Cevaplayamadim.. söylemek istediğim şu ki; konumda yalan olduğunu düşünecek kadar garip şeyler yazmadım, anonim olmayı sectigim bir sitede niye yalan söyleme gereği duyayım? Yaşımi değiştiremedim eğer bir yolu varsa bana yardımcı olabilirsiniz..

Bacim biz burda kendi actigi konuya ikinci uyelikten cekirdekle katilanlar bile gördük.

Evet konumda da bahsetmiştim psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kesin gideceğim hatta. Sadece biraz çekindiğim için bugüne kadar erteledim ama malesef olmuyor böyle..
Cinsellik konusunda bile uc kere haftada iyi birsey bunu bulamayan cok kisi var o yuzden sakin olmaya calis korkma bir danis psikologa

Eşinizi odaginizdan çıkarın. Kötü taraftan değil de bir de iyi taraftan bakın. Soylediklerinize göre iyi bir eşiniz var. Ama sizin beklentilerinizi karşılamıyor. Sevgi dönüşüyor zaman içinde. Yani bir zamanlar seni seviyorum sözü sevgi belirtisiyken şimdi uyurken üstünüzü örtmesine evriliyor. Ben de evlilikte umduğunu bulamayanlardanım kendimi çok yiprattim ve bedenimden çıkıyor acısı sürekli hastalıkla uğraşıyorum çünkü. Artık daha pozitif bakmaya çalışıyorum. Boşanmam seviyorum diyorsunuz o zaman negatif düşünceleri atın kafanızdan iyiye odaklanın.

Beklentilerini biraz düşürmelisin. Evlilik dediğin şey sevgililikte olduğu gibi ballı çörek geçmiyor. En basitinden bir sürü yük biniyor omuzlara, kafalar dopdolu. Eşinin bir sürü özelliğini övmüşsün zaten. Benim evliliğimde cinsel anlamda çok daha zor mevzular var. Bunun sinirleri yıprattığını, insanı üzebileceğini biliyorum bizzat yaşadığımdan. Ama inan daha çözümsüz konular var. Bunlar her evlilikte olabilecek şeyler. Boşanmayacaksan da boşanıyorum diye blöf yapman bana çok yersiz geldi, bu kavramı bu kadar basitleştirirsen ileride çok üzülürsün. Ben boşanacağım kelimesini kullandığım an o evlilik bitmiştir. Kısacası kendini kahredecek kadar bir şey göremiyorum.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ve boşanma konusunda söylediklerimizi katılıyorum. Sadece çok sinirli bir yapım olduğu için o an öyle sinirleniyorum ki öyle hissediyorum gerçekten. Sevilmedigim bir evlilikte niye kalıyorum diye düşünüyorum. Ama sakın kafayla saçmaladigimin farkına varıyorum

Valla açtığı sahte hesabıyla 'ay bugün yemeğe x'e gittim, döktürmüş döktürmüş' diye yemekleri oveni bile gördüm ben
ayy gene malum kişiyi hatırladıkk.he valla aynen bunlar olmuştuu.yemeğe gelen de kendisiydi yemekleri yapan da.konu sahibi gerçek bir kişi bence.sadece evliliği sevgililikle karıştırıyor hepsi bu

Evet ben de kimi zaman çok fazla hayatımın merkezine koydugumun farkına varıyorum fakat bu kafa yapısından kurtulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…