GÖKÇECİM ÇELİŞKİLİ CEVAPLAR VERME BAK AZ ÖNCEDE ŞUNU DEDİN "ailemden destek almıyorum tabi ki bu konuda.yani benim ailemde sizlerin aileleri gibi" SANA BİŞİ DİYİYMMİ TATLIM ERKEK ARKADAŞIN OTELDE ÇALIŞTIĞI İÇİN VE TURİST KAYNADIĞI İÇİN SENDEDE AŞIRI KISKANÇLIK OLDUĞU İÇİN ONUN PEŞİNDEN GİTMEK ONU DENETLEMEK GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLMASINI İSTEDİĞİN İÇİN BÖLE DAVRANIYORUSUN YANİ KAYBETME KORKUSU VAR SENDE
gökçe Sen Iyimisin Kuzumm?? Az önce Maksat Muhabbet Dedin Diğer Konun Için.. şimidiyse Bunu Diyosun Yahu Senin Için önce Ailen Gelmeliiii.. Hadi Biz Sana Tama Yaşa Beraber Güzel Olur Dedik Ailense Onaylamadi Ne Yapicaksin Sölermisiniz???
gökçecim Bana Göre çelişkii Sana Göre Olmayabilir Ben Düşüncelerimi Yazmak Istedim Sadece...ve Tatlim Bende Asker Yolu Bekledim Ve Bende 3 Sene Boyunca Hala Bekliyorum Sevdiğim Adami Yani Ozaman Bende Kalkip Ayni Evde Yaşim Olucak Işmi Bu Mantikla Yola çikma.... Ayrica Demişsinki Babama Asla Söyleyemem En Azindan Annem Bilsin Demişssin Peki Baban Nerde Bu Kiz Derse Ne Dicekler?? Ayrica Karşi Tarafin Ailesi Nasil Bakicak Bu Duruma??
Aileniz varken nasıl beraber yaşayacaksınız anlamadım?Babanız akşam eve geldiğinde ''Kızım nerde?''demeyecek mi?Anneniz cevap olarak ''Sevgilisi ile mi yaşıyor .'' diyecek?...:1closedeyes: İsteyen istediğini yapar kimseyi kalkıp yargılayamam bu konuda,ama ben asla yaşamam.7 yılı dolduracak bir birlikteliğim var daha aklımızın ucundan geçmedi birlikte yaşama fikri.
Aynı sehirlerde yasıcaksınız fakat ikinizde ayrı evlerde kalcaksınız diyelim nolcak bu sefer ya o senin evden cıkmıcak yada sen onun böyle bir sürü örnek gördüm beraber yiyip içiyolar yatıp kalkıyolar ama güya ayrı evlerde kalıyolar.Dısarıya göstermelik ayrı evleri var ama beraber yasayan evli insanlardan hiç bir farkları yok.Böyle bir durumda ne kimseyi nede kendinizi kandırmaya gerek yok eger gercekten eminsen dogru insan olduguna gercekten inanıyorsan aynı evde kalmanda bi sakınca görmüyorum ben.Ama erkek arkadsının zihniyeti aile yapısı cok önemli bu durumda.
kendimi sizin yerinize koyup,
düşünüyorum da..
erkek arkadaşımla yaşamak üzere evden ayrılıyorum..
ayrılıyorum diyorum çünkü babama söyleyemiyorum çünkü müsade etmiyor..
üstelik erkek arkadaşıma pek güvenmiyorum..
beni aldatabilir gibime geliyor..
ama ilişkimizde uzun zamandan beri süregeliyor..
hmm,peki neden evlenmiyorum ?
zaten bir evde ortak maddi şartlarda üstelik kim ne derse desin belirli bir cinsel tecrübe yaşayarak yaşanacak bir ilişkinin,evliliğe götürmeyen yolu nedir?
madem aynı evde kalınacak kadar saygın bir ilişki,evlenin öyleyse..
bunun meşru yolu budur bence..
ahh ahh aynı evde yaşamak bunu önce ailene sor birde bakalım onların tepkisi ne olacak.. birde kendi geleceğini düşün.. bu adamla evlenemedin ilede evlendiğin adam bu sorun yaparsa nasıl bir acıklama yapacaksın.. neden elimizdeki herseyi tüketmek çaba gösteriyoruzki anlamıyorum düşüncen bence saçma yasın genc yapacakların sorumluluk ister iyi düşün
öylemi diyosunuz .ne bilim eğer o olmazsa başkası olursa diye bi seçenek tanımıyorum.hadi oldu diyelim bunu sorun yaratacak biriyle arkadaşlık etmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?