E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım ona sonsuz güveniyorum aldatma konusunu sırf yorumlar için açtım hani erkekler genelde öyle yapar derler ya maksat muhabbet olsun mantığıydı ve düşünceleriniz benim için önemli o yüzden..
gökçe Madem Ciddisiniz Madem Senelerdir Berabersin Ozamaan Sen Bu Adami Oldukça Iyi Taniyorsun Cani Mhemde Evlenicek Kadar Iyi Taniyorsun Nedir Bu Ayni Evde Yaşama Fikri Heyecani Onu Anlayamadim?? Ozaman Bas Nkahi Sonuna Kadar Ayni Evde Yaşayin şekerim Bak Güveniyormuşssun Ciddiymişssiniz Senelerdir Taniyormuşssun Ee Sorun Ne???
siz çok rahatsınız bu konuda ailenizden olumlu yönde destek mi alıyorsunuz çok merak ettim???
evliliğin en zor kısmı ev kurmak olayı değil mi (ailelerle anlaşmak dışında tabi)
beraber yaşarsanız evinizi kurmuş olucaksınız hemencecik de bi imza atıverirsiniz canım:)
gökçecim Benim Merak Ettiğim Bi Konuvar Lütfen Cevaplarmisin??senin Ailen Ve Hayatindaki Kişinin Ailesi Bu Duruma Nasil Bakiyor??yani Bizlerin Fikrini Aldiğin Kadar Onlarinda Fikirlerine Düşüncelerine Başvurdunmu??
sorun Yok Canım.sezon Sonu Işi Başlıcak Ve Haliyle Para Biriktirmesi Gerekicek Evlenmek Için Ve Buda Zaman Alıcak.
nedim Gökçecim Bize Bişeyler Demek Pek Düşmüyo Bu Durumda çünkü Sen Aileni Bile Takmiyo Gözüküyosun Bizlerin Düşüncesinden Fikrinden çok Ailenin Fikrinin Düşüncesinin öenmi Olmali Senin Için..
canım aynı evde yaşıcaz diye eğer o ilişki bir gün tükenecekse ben de bunu görmüş olurum ve ayrılırım.tükenecek bir ilişki yaşamak istemem.çok ciddi bir beraberliğimiz var ve daha önce kimseyle aynı evde kalmadım.senelerdir beraberiz..
hayır daha konuşmadım.aslında şöle bir durum var.ben iş dolayısıyla istanbuldan ayrılıcam ve erkek arkadaşım nerde çalışmaya başıcaksa bende orda bir iş bulucam.haliyle ev tutucam.yani biz böyle hayal ediyoruz.
onların Da Fikrini Almaya Sırası Gelir.şu Anda Sizin Düşüncelerinizi Merak Ettim.adı üstünde Kadınlar Klubü Dimi Ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?