E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bu konudaki yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar.muhabettinize bayıldım.bilenler bilir sevgilim antalyada şu anda sezon bitince dönücek aynı evde yaşamayı planlıyoruz.yaşayanlar ya da yaşamayı düşünenler düşüncelerinizi poaylaşırsanız çok sevinirim.bi vakitten sonra sıkılırmıyız yoksa daha iyi mi olur ?[/
CANIM BEN 3 SENELIK EVLIYIM VE ESIMLE SEVGILIYKEN BIZ AYNI EVDE 1 SENE YASAMISTIK BENCE GUZEL ONU DAHA IYI TANIYABILIYORSUNN AYNI EVDE GECE GUNDUZ YANYANASINN BANA GUZEL GELIYOO BEN YASADIM BELKI ONDANDIRR AMA YINEDE SEN BILIRSIN SENIN HAYATIN CNM :enbuyukkk:
ben şöyle bakıyorum olaya evlenince yaşayacağımız şeyleri daha önceden görmek mantıklı geliyo.olmadı diyip gidebilir mesela.ama nikah olunca gidemiyosunuz işte çok zor.yani evliliği yaşamak gibi bişey oluyo ve evlilikle ilgili bir fikriniz oluyor ilerde kullancağınız tecrübeleriz oluyor ben böyle düşündüm o yüzden sıcak baktım..
ben şöyle bakıyorum olaya evlenince yaşayacağımız şeyleri daha önceden görmek mantıklı geliyo.olmadı diyip gidebilir mesela.ama nikah olunca gidemiyosunuz işte çok zor.yani evliliği yaşamak gibi bişey oluyo ve evlilikle ilgili bir fikriniz oluyor ilerde kullancağınız tecrübeleriz oluyor ben böyle düşündüm o yüzden sıcak baktım..
gökçecim Bişey Dicem çok özel Olmassa Tatlim Sen Bu Beraberliğinden öncede Beraberlik Yaşadin Deilmi ?? Peki Onlarlada Ayni Evde Kaldinmiki Ona Göre Olmadi D Bitsin Diyebildin?? Ayrica Tatlim Ayni Topicde Başka Bir Konu Açmişsssin Sevgilim Beni Aldatirmi Die Otelde çaliştiğini Doğal Olarak Turistlerinde Olduğu Bir Ortam Olduğunu Yazmişssin Canim Sen Daha Beraber Yaşamak Istediğin Adama Tam Olarak Güvenmiyorsunki?? Aldatirmi Diye Bizlere Soruyorsun Biz Nerden Bilelim Aldatirmi Aldatmazmi Sevdiğin Adami En Iyi Sen Taniyorsundur Illa Turist Var Die Aldatmak Fikri Nasil Yerleşti? Senin Ya Kendineyada Hayatindaki Adama Güvenin Yok Ilk önce Bu Güveni Sağlayin Birbirinize Tam Olarak Verin Ondan Sonra Ayni Evde Yaşama Fikrini Düşünün Tatlin Nacizane Fikrim Budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?