Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

evli olmakta herşeyi ulu orta yapma hakkını vermiyor kimseye sengözlerimebaksanab

yazdıklarımızı, bir daha okuyun. ben evli olanlar herşeyi, ulu orta yapsın demedim.
bizim söylediğimiz evlilerin elele dolaşmasıyla ilgiliydi
bir üyenin, evli olmayanların elele kolkola dolaşmasından tiksinti duymasını yazmasıyla başlayan bir diyologtu bu..

ben artık göremiim uluorta öpüşenleri :ecrin_bebek:
uslandılar mı ne kaydirigubbakcemile3

erkeğe bişi demem..hakedene misali..
kıza tiksinerek bakarım
ulu orta yerde kendini öptürücek kadar basit olduğu için benim bakışlarım onu üzmez..

katılmıyorum söylediğinize
oldu o zaman etrafta hakedene(neyi hakediyor anlamadım?) saldırması meşru
sapık erkekler dolaşsın

bu arada ben de hoşlanmıyorum ulu orta yerde öpüşen insanlardan
bunu yapanların çoğu lise talebesi gençler
ve çoğu bu şekilde başkalarına bir şey ispatladıklarını zannediyorlar
onlar için bir özgürlük-asilik!!! ifadesi gibi birşey sanırım

Geyik bölümünde bari atışmadan yorum yapın lütfen((

kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama toplum içinde yaşıyorsak eğer kimseyi rahatsız etmemeliyiz gitsinler başka yerde yapsınlar çok saçma buluyorum bi köşede ağız ağıza çoluk çocuk var ama iş el tutmaya gelince bu tamamen bir sevgi gösterisi ister 15 yaşında olsun ister70 kötü bir görüntü olmuyor yasakkelime

kız-erkek gene bişey değil
kız kıza da artık sokak ortasında, çarşı ortasında öpüşüyolarlmaz:
kaç kere gördüm (hepte bana mı denk gelir:sinifsinif:)allahım erkek erkeğe görmiyim onu kaldıramam
herkes evinde öpüşsün yaa psikolojim kaldıramıcak fazlasınıkaydirigubbakcemile3

benim yorumumun üzerine yorum yapanlarrrr:umursamaz:
bu benim görüsümdür sizi ilgilendirmez yazarım görüsümü giderim sizin kafanızda bana göre geri kafa kusura bakmayın birsürü seyler yazmıssınız lütfen ileriye gitmeyin bu hakkı size vermiyorum lmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:

kelimelerinizi düzgün seçin hanımefendi, fikrinizi kibarca da savunabilirsiniz :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:

siz kendi yorumlarınıza bakın bani terbiye edeceginize önce kendinize ögretin okeyy:mymeka:

kalın kafamııı:1shok:
anaa psikolojim bozuluyo lmaz:

Bide sakince kibarca konuşabilmeyi öğrensek :umursamaz: ama nerdeee :sinifsinif:

evet burda küçük yaştakilere bi nebze hoş şeyler öğretmek varken kalınkafa gibi üsluplar hiç olmamış

Bide sakince kibarca konuşabilmeyi öğrensek :umursamaz: ama nerdeee :sinifsinif:

bu uyarıyı benim yarumuma kabaca cevap yazanlara yazsaydınız ya önce
şimdi kendimi savunmak zorndayım sorunun büyümesine ben neden olmadım malesef görüşüme saygı duyulmasını istiyorum okadar a.s.

bu uyarıyı benim yarumuma kabaca cevap yazanlara yazsaydınız ya önce
şimdi kendimi savunmak zorndayım sorunun büyümesine ben neden olmadım malesef görüşüme saygı duyulmasını istiyorum okadar a.s.

yorumunuzu yaptınız ve herkes de yaptı, ama siz insanlara kalın kafalı dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…