evli olmakta herşeyi ulu orta yapma hakkını vermiyor kimseye sengözlerimebaksanab
erkeğe bişi demem..hakedene misali..
kıza tiksinerek bakarım
ulu orta yerde kendini öptürücek kadar basit olduğu için benim bakışlarım onu üzmez..
benim yorumumun üzerine yorum yapanlarrrr:umursamaz:
bu benim görüsümdür sizi ilgilendirmez yazarım görüsümü giderim sizin kafanızda bana göre geri kafa kusura bakmayın birsürü seyler yazmıssınız lütfen ileriye gitmeyin bu hakkı size vermiyorumlmaz:
bu benim görüsümdür sizi ilgilendirmez yazarım görüsümü giderim sizin kafanızda bana göre geri kafa kusura bakmayın birsürü seyler yazmıssınız lütfen ileriye gitmeyin bu hakkı size vermiyorumlmaz:
konu acılmıs herkes özgür bunu kalın kafanıza sokarsanız sevinirim yerimseniben
siz kendi yorumlarınıza bakın bani terbiye edeceginize önce kendinize ögretin okeyy:mymeka:
kapanır bu konuu.sakin olun
konu acılmıs herkes özgür bunu kalın kafanıza sokarsanız sevinirim yerimseniben
Bide sakince kibarca konuşabilmeyi öğrensek :umursamaz: ama nerdeee :sinifsinif:
Bide sakince kibarca konuşabilmeyi öğrensek :umursamaz: ama nerdeee :sinifsinif:
bu uyarıyı benim yarumuma kabaca cevap yazanlara yazsaydınız ya önce
şimdi kendimi savunmak zorndayım sorunun büyümesine ben neden olmadım malesef görüşüme saygı duyulmasını istiyorum okadar a.s.
sayende gittikçe kayıyor:smiley-coolardon ama geyik topiği burası :)