Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

ben genelde çözüm üreticisiyimdir ailede. her şey bana danışılır önce. en zor anlarda bile en doğru kararı verebiliyorum mantıklı düşünebiliyorum. bu biraz da yetişme tarzımla alakalı oldu. çok faydasını görüyorum. her zaman haklı çıkmak güzel olabiliyor bazı durumlarda:KK66:

sağolun kızlar. darısı başınıza. biz çok çektik valla neler neler anlata anlata bitiremem. ama bakalım kısmetse 2012de evlencez. sizin de olur merak etmeyin
canım tabii ki bir yola çıktıysan o yolda güzellikler de oluyo,engeller de oluyo, önemli olan her seferinde çaba göstermek.
bir hikaye geldi aklıma sizinle paylaşayım kızlar
birbirini çok severek evlenen bir çift varmış, fakat evlendikten sonra evliliklerinin hayal ettikleri gibi olmadığını fark etmişler. eskiden birbirlerine seni seviyorum demeden uyuyamayan bu çift evlendiklerinde söylemez olmuşlar, birbirlerinin yeni öğrendikleri bazı davranışlarına tahammülleri azalmış, boşanmak onlar için bi çözüm olarak görünmüş ama birbirlerini hala seviyolarmış, o yüzden bir yandan da boşanmak istemiyorlarmış. en sonunda adamın aklına bi fikir gelmiş. '' bahçeye bir fidan alıp ekelim, eğer kurumazsa ve açarsa ilişkimizi tekrar gözden geçiririz, ama eğer kurursa o zaman boşanırız ve bu süreçte ayrı odalarda ayrı yataklarda kalıp düşünürüz''demiş. fidan alıp ekmişler. 1 hafta sonra bahçede karşılaşmışlar. ikisinin de elinde bir bidon su varmış :KK69:

kızlarr bilmiyorum benim fikirlerimde değişiklikler var size de danışmak istedimm :26:
ablamı 3 gün önce evlendirdik :KK76:
ama ben evlilikten çok soğudumm
yanlış anlamayın sakın ablamın evliliğinde bir aksilik falan yok aksine herşey çok güzeldi ama sorun bende
ne bileyim ben gidemem bu evden yaa kınada ağla gelinken ağla evden çıkarken ağla
mesela önceden çok düğün isterdim şimdi nikah yapıp kkurtulmk isterim
ve evlenip sorumulluk almak istemiyorum açıkçası bilmiyorum kızlar sizce ben niye böyle oldum yaa
gerçekten kendime çok şaşıyorum
şu an için evlilik benden çok uzakkk :KK30:
heee bir de sevgililik daha güzel geliyor atrtık bana
kızlaarrrr yorum yapın bana neden böyle oldum bennnn
canımmmm ablacığına mutluluklar dilerim :KK16:
bence bunları düşünmen kadar doğal bişey yok.çünkü bizim evlenmemize zaten en az 5 yıl var ve aslında biraz da bu yılların verdiği rahatlıkla bu kadar evlilik delisiymiş gibi konuşuyoruz :KK1: biz evliliği istiyoruz ama 5 yıl sonra istiyoruz, yani evlilik bizim 5 yıl sonraki hayalimiz,planımız.. bu yaşımızda önümüzde bi engel olmasa bile yine de evlenmezdik. çünkü o sorumluluğu alacak olgunlukta değiliz. hani her şeyin bi zamanı vardır derler ya, işte o doğru zaman geldiğinde sevgilin olması yetmicek,eşin olsun isticeksin :KK69:
nikah ve düğün.. bunlar eşin olacak kişiyle ikinizin tercihi olucak. ama ben düğünüm olsun isterim :KK64: çünkü bu hayatında bir kez olucak bir şey :KK31: nikah olduğunda belki ilerde pişmanlık yaşayabilirim. tabii dediğim gibi 2 kişinin vericeği bi karar bu. mesela benim sevgilim sabaha kadar düğünün sürmesini istiyo :KK66:

kesinlikle sedefcim katılıyorum biz de düğün istiyoruz. hatta kısmetse üç gün üç farklı yerde düğünümüz olacak. iki gün iki yerde de kına gecesi olacak. planlarımız böyle kısmetse böyle düşünüyoruz. ayrıca bir de nikahım olacak. planladığımız gbi olursa da düğünümüz öyle 5 6 saat falan değil öğleden sonra başlayıp sabaha karşı bi saate kadar sürecek. çok özel olmasını istiyoruz ama bakalım

slmm nasılsınız kızlarrrr :KK3:
ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorm yaa kızlar onu görmeyeli tam 1.5 ay oldu bugün
ve daha görüşmemize bir bu kadar daha var o zaman görüşeceğimiz de kesin değil :KK43:
artık gerçekten çok koymaya başladı
okulda sevgili görmek istemiyorum elele birilerini görünce çığlık atmak istiyorum
sanırım sabrımın son sınırlarındayım :KK43:
1.5 ay sonra sömestr var aydına gitmek istiyorum ama annemden nasıl izin kopartırım bilmiyorum
biliyorsunuz en son görüşmemizdde aydına gitmiştim ben tekrar izin vereceğinden pek umudum yok
ama izin vermezse de sene sonuna kadar yani mayısa kadar görüşemeyeceğiz o zaman napıcam benn :95:
o gelse diyeceksiniz ama gelemez çünkü burada hiçbir akrabları kalmadı artık
kalacak yeri yok yani...
kızlar nolur bana bir akıl verin biliyoru kafanızı şişirdim ama gerçekyten akıla ihtiyacım var
içimi anca böyle dökebilirim :KK14:
nolur bana bişeyler yazınn :KK5:

slmm nasılsınız kızlarrrr :KK3:
ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorm yaa kızlar onu görmeyeli tam 1.5 ay oldu bugün
ve daha görüşmemize bir bu kadar daha var o zaman görüşeceğimiz de kesin değil :KK43:
artık gerçekten çok koymaya başladı
okulda sevgili görmek istemiyorum elele birilerini görünce çığlık atmak istiyorum
sanırım sabrımın son sınırlarındayım :KK43:
1.5 ay sonra sömestr var aydına gitmek istiyorum ama annemden nasıl izin kopartırım bilmiyorum
biliyorsunuz en son görüşmemizdde aydına gitmiştim ben tekrar izin vereceğinden pek umudum yok
ama izin vermezse de sene sonuna kadar yani mayısa kadar görüşemeyeceğiz o zaman napıcam benn :95:
o gelse diyeceksiniz ama gelemez çünkü burada hiçbir akrabları kalmadı artık
kalacak yeri yok yani...
kızlar nolur bana bir akıl verin biliyoru kafanızı şişirdim ama gerçekyten akıla ihtiyacım var
içimi anca böyle dökebilirim :KK14:
nolur bana bişeyler yazınn :KK5:

şimdi ne diyeyim bilemiyorum ama çok yıpratma kendini. daha okulun bitmesine çok var ve sen şimdiden böyle yaparsan işiniz çok zor. dayanmayı bilmeniz lazım canım. zor biliyorum benden iyi kimse anlayamaz herhalde ama yapabilecek bişey yoksa eğer beklemekten başka çare yok. bu durumda da kendinizi yıpratmanın anlamı yok. sabretmekten başka yol yok malesef

şimdi ne diyeyim bilemiyorum ama çok yıpratma kendini. daha okulun bitmesine çok var ve sen şimdiden böyle yaparsan işiniz çok zor. dayanmayı bilmeniz lazım canım. zor biliyorum benden iyi kimse anlayamaz herhalde ama yapabilecek bişey yoksa eğer beklemekten başka çare yok. bu durumda da kendinizi yıpratmanın anlamı yok. sabretmekten başka yol yok malesef

teşekkürler cevabın için tatlım
evet bilyiorum sabretmem gerekiyor ama bazen de isyan etmek istiyorum işte... kahretsin şehirler de yakın değil ki...... ama abna bir umut ışığı doğdu canım bizim 14 ünden 20sine kadar haftaya tatil okul... ben de annneme söyledim aydına gidiyorum haftaya salı ya da çarşamba yola çıkıcam 3 gün falan kalırım herhalde :KK66:
annem başta çok karşı çıktı ama öyle ya da böyle ikna olması lazımm :KK50:

teşekkürler cevabın için tatlım
evet bilyiorum sabretmem gerekiyor ama bazen de isyan etmek istiyorum işte... kahretsin şehirler de yakın değil ki...... ama abna bir umut ışığı doğdu canım bizim 14 ünden 20sine kadar haftaya tatil okul... ben de annneme söyledim aydına gidiyorum haftaya salı ya da çarşamba yola çıkıcam 3 gün falan kalırım herhalde :KK66:
annem başta çok karşı çıktı ama öyle ya da böyle ikna olması lazımm :KK50:

umarım sorun çıkmaz ve gidersin. ama unutma. her zaman bunlar olmayacak. dilerim hep rahat yaşarsınız ilişkinizi ama olabilecekleri de aklının bir kenarında tut. daha zorlarını yaşayabilirsiniz unutma

umarım sorun çıkmaz ve gidersin. ama unutma. her zaman bunlar olmayacak. dilerim hep rahat yaşarsınız ilişkinizi ama olabilecekleri de aklının bir kenarında tut. daha zorlarını yaşayabilirsiniz unutma

tatlım sen de tecrübeli olduğundan bu söylediklerini yazıyorm kep bir kenara
ben de senin gibi realistim
evt herşey malesef her zaman yıolunda gitmiyor benim canımı sıkan da bu zaten... çünkü çok çabalıyorum ben... gerçekten çok übüyük sabır işiymiş şimdi anlıyorum... ama grüşmek için de bnm de elimden geleni yapmam lazım... çünkü o lisenin son senesinde yani geçen sene yeteri kadar fedakarlık yaptı bnm için... şimdi sıra bende... ama her zaman görüşemeyeceğiz bu bir geçrek.. sabretmek zorundayım.... ama kızlar müjde ben yarın otobüs biletimi alıyorummmmm :KK52:

tatlım sen de tecrübeli olduğundan bu söylediklerini yazıyorm kep bir kenara
ben de senin gibi realistim
evt herşey malesef her zaman yıolunda gitmiyor benim canımı sıkan da bu zaten... çünkü çok çabalıyorum ben... gerçekten çok übüyük sabır işiymiş şimdi anlıyorum... ama grüşmek için de bnm de elimden geleni yapmam lazım... çünkü o lisenin son senesinde yani geçen sene yeteri kadar fedakarlık yaptı bnm için... şimdi sıra bende... ama her zaman görüşemeyeceğiz bu bir geçrek.. sabretmek zorundayım.... ama kızlar müjde ben yarın otobüs biletimi alıyorummmmm :KK52:

hadi gözün aydın o zaman:KK64:

bayancım çok sevindim aydın yolcusu olmana :KK55:
sevdiceğinle iyi tatiller :KK48:
havincim valla ne güzel düşünmüşsünüz ohh 3 gün eğlenceli bi düğün :KK64: biz de bu akşam sevgilimle hayal kuruyoruz da o da diyo edirnede 1 kına gecesi 1 düğün bi de köyde yada kırda düğün yapalım ben köy düğünlerini çok seviyorum diyo :KK1: yalnız şöyle bir şey var ikimizde köyden değiliz :90:
biz bu hafta baya görüştük :KK69: :nazar: benim özel bi meselem vardı sağ olsun sevgilim yalnız bırakmadı, bayancığımın dediği gibi fedakarlık çok önemli. yarın da beni yalnız bırakmıyo :KK69: ama cuma keşana gitcek yoksa devamsızlıktan kalıyo :KK1: cuma akşamı yine beraberiz şükür :97:
hepiniz sevgililerinize kavuşun hiç ayrı kalmayın inşallah :116:

bayancım çok sevindim aydın yolcusu olmana :KK55:
sevdiceğinle iyi tatiller :KK48:
havincim valla ne güzel düşünmüşsünüz ohh 3 gün eğlenceli bi düğün :KK64: biz de bu akşam sevgilimle hayal kuruyoruz da o da diyo edirnede 1 kına gecesi 1 düğün bi de köyde yada kırda düğün yapalım ben köy düğünlerini çok seviyorum diyo :KK1: yalnız şöyle bir şey var ikimizde köyden değiliz :90:
biz bu hafta baya görüştük :KK69: :nazar: benim özel bi meselem vardı sağ olsun sevgilim yalnız bırakmadı, bayancığımın dediği gibi fedakarlık çok önemli. yarın da beni yalnız bırakmıyo :KK69: ama cuma keşana gitcek yoksa devamsızlıktan kalıyo :KK1: cuma akşamı yine beraberiz şükür :97:
hepiniz sevgililerinize kavuşun hiç ayrı kalmayın inşallah :116:

sen bi de bana sor o üç gün düğünü. iki de kına beş gün. düğünler nerde olacak onu da söyleyeyim. biri istanbulda. biri fransada. biri ingilterede. nikah nerede olacak o hiç belli değil. nikahımız başbaşa olsun diye düşünüyoruz romada olabilir sanırım ama bakalım

sen bi de bana sor o üç gün düğünü. iki de kına beş gün. düğünler nerde olacak onu da söyleyeyim. biri istanbulda. biri fransada. biri ingilterede. nikah nerede olacak o hiç belli değil. nikahımız başbaşa olsun diye düşünüyoruz romada olabilir sanırım ama bakalım

ne romantik :KK69: bence de nikah başbaşa olsun
ben de öyle isterdim nikahımızı.. ama aileler kabul etmezler, bir de bizim nikahımız düğünden 6 ay önce olabilir, tayin meseleleri falan var o yüzden. ama nikah düğünden çok daha özel geliyor bana. hep onurun beni alnımdan öptüğü anın hayalini kurarım :KK69:

ne romantik :KK69: bence de nikah başbaşa olsun
ben de öyle isterdim nikahımızı.. ama aileler kabul etmezler, bir de bizim nikahımız düğünden 6 ay önce olabilir, tayin meseleleri falan var o yüzden. ama nikah düğünden çok daha özel geliyor bana. hep onurun beni alnımdan öptüğü anın hayalini kurarım :KK69:

evet onu biz de düşünürüz çok. ali çok özel olsun istiyor herşey. daha doğrusu içimizde hiçbir şey ukte kalsın istemiyor. şimdi de onun kıyafetini hazırlıyorum isteme günü için. damatlıklarını da ben yapcam kısmetse:KK17:

evet onu biz de düşünürüz çok. ali çok özel olsun istiyor herşey. daha doğrusu içimizde hiçbir şey ukte kalsın istemiyor. şimdi de onun kıyafetini hazırlıyorum isteme günü için. damatlıklarını da ben yapcam kısmetse:KK17:

canım benim sizin böyle bi şansınızın olması o kadar güzel ki maşallah diyorum :nazar:
ve insan bi şeylere çaba gösterdikçe,kendi emeğinin sonucu olduğunu bildikçe daha da mutlu oluyor.. onun kıyafetini senin hazırlamandan daha özel ve anlamlı ne olabilir ki :KK69:
çok mutlu olun inşallah, geçirdiğiniz her gün bi öncekinden daha mutlu, anlamlı ve özel olsun :KK69:

canım benim sizin böyle bi şansınızın olması o kadar güzel ki maşallah diyorum :nazar:
ve insan bi şeylere çaba gösterdikçe,kendi emeğinin sonucu olduğunu bildikçe daha da mutlu oluyor.. onun kıyafetini senin hazırlamandan daha özel ve anlamlı ne olabilir ki :KK69:
çok mutlu olun inşallah, geçirdiğiniz her gün bi öncekinden daha mutlu, anlamlı ve özel olsun :KK69:

herkesin hepimizin inşallah canım. bir de zorluklarımız bitse harika olacak ama neyse çekiyoruz alıştık

canım benim ne gibi zorluklar? sözünüz için uğraştığınız şeylerse bunlar tatlı yorgunluklardır eminim:97:

yok canım yaaaa o da iş mi. hallettim ben her şeyi. beş abi evlendirdim. altıncıyı sözledim iki hafta önce nişanını hazırlıyorum. beim için kolay şeyler bunlar. elimden hepsi gelir çok şükür. bizim zorluklar başka şeyler malesef. keşke bu kadar basit olsa her iş. neyse boşverelim bunları:KK34:

yok canım yaaaa o da iş mi. hallettim ben her şeyi. beş abi evlendirdim. altıncıyı sözledim iki hafta önce nişanını hazırlıyorum. beim için kolay şeyler bunlar. elimden hepsi gelir çok şükür. bizim zorluklar başka şeyler malesef. keşke bu kadar basit olsa her iş. neyse boşverelim bunları:KK34:

canım ben boşveririm de yeter ki sen de kendi kafanda boşver, takma hiç,çözülmicek sorun yok inan ki :KK34: hem bak 6 abiye sahipsin,senden tecrübelisi güçlüsü var mıdır? :KK66: az kaldı sözünüze heyecanlı mısınnnn :KK69:

canım ben boşveririm de yeter ki sen de kendi kafanda boşver, takma hiç,çözülmicek sorun yok inan ki :KK34: hem bak 6 abiye sahipsin,senden tecrübelisi güçlüsü var mıdır? :KK66: az kaldı sözünüze heyecanlı mısınnnn :KK69:

evet çok çok. tam iki hafta kaldı. bizim söz olmayacak aslında sadece isteme olacak. yüzük takmıycaz yani öyle nişan gibi. ben istemedim. ama ali beyin planları var galiba. bir sürü katalog gördüm masasında. özel yapım yüzük bileklik katalogları falan. yaptırma dedim o kadar masrafa gerek yok dedim ama o da masrafmı oluyor yani dalgamı geçiyosun tabiki hediye alcam kolaymı baban harika bir eş veriyor bana:KK69: hem evin yanında böyle küçük şeylere de masraf deme gülesim geliyor bu ne ki dedi dalga geçti benimle haklı adam:KK52: yaptığı eve bakınca o takı minicik ufacık bir şey kalıyor yanında. ben de evi görmeye gttim. ilk katı bitmiş. yeni geldim daha ingiltereden. çok büyükyaa ne yapcam o evi bilmiyorum:44:

evet çok çok. tam iki hafta kaldı. bizim söz olmayacak aslında sadece isteme olacak. yüzük takmıycaz yani öyle nişan gibi. ben istemedim. ama ali beyin planları var galiba. bir sürü katalog gördüm masasında. özel yapım yüzük bileklik katalogları falan. yaptırma dedim o kadar masrafa gerek yok dedim ama o da masrafmı oluyor yani dalgamı geçiyosun tabiki hediye alcam kolaymı baban harika bir eş veriyor bana:KK69: hem evin yanında böyle küçük şeylere de masraf deme gülesim geliyor bu ne ki dedi dalga geçti benimle haklı adam:KK52: yaptığı eve bakınca o takı minicik ufacık bir şey kalıyor yanında. ben de evi görmeye gttim. ilk katı bitmiş. yeni geldim daha ingiltereden. çok büyükyaa ne yapcam o evi bilmiyorum:44:

oo ali enişte baya düşünceli anlaşılan :KK69:
canım biz de sevgilimle önce isteme 1 yıl sonra da nişan düşünüyoruz mesela, ama biz istemede de yüzük takmak istiyoruz :KK61: yani bir nevi söz olucak bizimkisi. bence yüzük takmak çok anlamlı, hele bir de karşındaki özene bezene seçiyorsa daha da anlamlı olur eminim :KK69:

X