sevgilisinden ayrılan ya da arası bozuk olanların geyik topiği

şuan aynen senin önceden yaşadığın gibi bir durumdayım.
19 yaşındayım ve bunun çocukluk aşkı olduğunu düşünüyorum.
bitecek gidecek ve beni mutlu edecek biriyle olucam inanıyorum
ama taş yerinde ağır şuan bu aşkın acısını yaşamam gerek.

Ceyda çok güzelmiş yazı canım...
Herkes atlatır zaman işte ve bütün kredileri tüketmek
Artık kalbinde rüzgar esse yaprak oynamıcak hale gelmek ozaman biticek bütün acılar

Ceyda çok güzelmiş yazı canım...
Herkes atlatır zaman işte ve bütün kredileri tüketmek
Artık kalbinde rüzgar esse yaprak oynamıcak hale gelmek ozaman biticek bütün acılar

aynen öyle. anahtar kelime 'bütün kredileri tüketmek' zaten
eğer sabrın taşmadıysa geri dönüş daha kolay oluyor.

farkındayım benim için alışkanlık oldugunun . dedign gibi 4 sene 5 sene aynı kişile aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz.ama yeni biri gelince tamam herşey güzel olucak kıyamıcak üzerine titricek ama en başında oda öyle degilmiydi ztn.. mutlaka bitecek o gnler benim buyüzden yeni bi ilişkiye umudum heycanım yok ..

bu hikayenin bir benzeri de bana oldu bir anda her şeyi unuttum tüm hislerimi çok tuhaf oldum ama hafifledim sonra içimden çok tuhaf unuttum dedim

aynı donemde aynı seylerı yasamısız. 1. sınıftan beri sevdiğimdi ancak lisede flört etmeye başlamıştık. öss sınavına kadar sürdü ilişkimiz. böle bi kararı o dönemde nasıl aldım bilmiyorum ama ilişkimiz ilişkiyi yaşarken bitti. sürekli bi kavga sürekli bi yarış içinde olmak altta kalmamak laf sokma çabaları çocukluk işte. Şimdi çooook şükür diyorum işte çünkü gerçek aşkın ilk aşk olmadığını anladım. O acıyı yaşamadan atamıyosun içinden. ve biz ayrıldıktan sonra aslında arkadas olarak daha ıyı oldugumuzu farkettık çabalamanın anlamı gercekten yokmuş. Sana değer verebilmeli seni seven insan gözünden sakınmalı incitmemeli. hatta öle bişeyki sen demeden anlamalı sende bişey olduğunu çok ayrı bi bağ bu aşk.

bu hikayenin bir benzeri de bana oldu bir anda her şeyi unuttum tüm hislerimi çok tuhaf oldum ama hafifledim sonra içimden çok tuhaf unuttum dedim

bende yaşadım canım cocukluk aşkımdı birden bitivermişti ayrılmışştık..sonra bide baktımki gerçekten bitmiş bende hiç canımım acımamışştı..çok tuhaf ama güzeldi

bilmiyorum aslında sucu da yok onun hayatı o, geniş bir çevre. ama ben kabullenemiycem bunu sanırım

evet ınsanda heycan olmuo canım ..ama ıkısınn arasnda cok fark wr bırı ewet basta alttan alıodu herseı ama sonra deıstı dıerı alttan almakla kalmıo romantıklıkler suprzler fedakarlıklarıyla aaa dedırtıo ayırtedeblıosn dıerınden we bır yıl oldu suan deısme olrmu dıodm deısme olmadı hala aynı dahada asık dahada korkuyo ..sen zamana bırak o senı buluo zatn tatlm ınsallah senn ıcın en hayrlısı olr

burcu falan ne merak ettim:)

bende yaşadım canım cocukluk aşkımdı birden bitivermişti ayrılmışştık..sonra bide baktımki gerçekten bitmiş bende hiç canımım acımamışştı..çok tuhaf ama güzeldi

evet güzeldi :) ama çok şaşırdım yani o ana kadar acı çekiyorken bir anda beynime kalbime reset atılmış gibi oldu anlıktı ama şükür kalıcı oldu :)

bende hiçbir zaman unutamam demiyorum
zaman alır belki ama kimse unutulmaz değil.
bizdede hep kavga gürültü.
ne zaman kavga etsek kırıcı sözler vs.
evet çabalamanın anlamı yok çünkü emekler hep boşa çıkıyor.
gerçek aşk benide bulsun ama 1 sene sonra

yaniii şimdi bile sevgilim oldugnu bile bile bni sevmeye beklemeye dvm eden biri var ama öyle bişey degil ki aşk inanmıyorum artık hiç bişeye.. ama kaçan kovalanıyo işte .ben kovalamam artık gittigi yere kdr gider en azından bunun için güçlü hissediorm kendimi

en güzeli bulsuun canımm oluruna bırak demiş ya sıla ablamız herneyse geçeer Artık kırmaktan korkmuyosan zaten bişeyler ilişki içinde bitmek üzere oluyoo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…