en güzeli bulsuun canımm oluruna bırak demiş ya sıla ablamız herneyse geçeerArtık kırmaktan korkmuyosan zaten bişeyler ilişki içinde bitmek üzere oluyoo işte..
bende ayrıldım
yaniii şimdi bile sevgilim oldugnu bile bile bni sevmeye beklemeye dvm eden biri var ama öyle bişey degil ki aşk inanmıyorum artık hiç bişeye.. ama kaçan kovalanıyo işte .ben kovalamam artık gittigi yere kdr gider en azından bunun için güçlü hissediorm kendimi
biz de öyleydik böhüüüüüüben de yayım o ikizler
aşk ..aşk benım ınancıma göre erkekte baslamalı sonra kadını sarmalı ..kokusunu özlersn ter kokusu ble kötu gelmez :) kawga edersn ama ıcın acr ..bnce erkek kadın ıcın btn gururunu sermelı yere kadında tam tersı olmalı gurulu o zmn ask hıc btmıo hep aynı kalıo we alewıde yukselıo ustelık kawgalar ruzgar oluo sondrur sanıorz ama guclendırıo ..ılla bı taraf alttan almk zorunda kalıo heryerde bu böle we bence erkek hap alttan almalı bz hcbrsey yapmck dıılz sewgımızı wercz askımızdan ttrrcaz ama hata yaprsa kaldrmıcamzı we gururmzdan wazgcmeıp donup gdeblceımzı bldrcez bunu bılen we sewen zatn wzgecemz dıklenıp sana bagırıp cagramaz kawgada öfkenı sondrmeye calsır ..blmıorm belkıde bn cok hasın we gaddarım:) ama bnm ask tanımım bu erkek ask olr o ask kadını sarar delı gbı sewmeye baslarsn ama gdeblcegını hatrlata hatrlata..bırak gtsn ama dönerse we barssanz senı kybedeblceını blsn ..
aynen öyle.
oluruna bıraktım zaten
geçsin falan diye uğraşmıyorum. zamanı var biliyorum ve birgün kendiliğinden geçecek.
teşekkürler güzel dileklerin için.
1 saat 25 dk olduuuu
aşk ..aşk benım ınancıma göre erkekte baslamalı sonra kadını sarmalı ..kokusunu özlersn ter kokusu ble kötu gelmez :) kawga edersn ama ıcın acr ..bnce erkek kadın ıcın btn gururunu sermelı yere kadında tam tersı olmalı gurulu o zmn ask hıc btmıo hep aynı kalıo we alewıde yukselıo ustelık kawgalar ruzgar oluo sondrur sanıorz ama guclendırıo ..ılla bı taraf alttan almk zorunda kalıo heryerde bu böle we bence erkek hap alttan almalı bz hcbrsey yapmck dıılz sewgımızı wercz askımızdan ttrrcaz ama hata yaprsa kaldrmıcamzı we gururmzdan wazgcmeıp donup gdeblceımzı bldrcez bunu bılen we sewen zatn wzgecemz dıklenıp sana bagırıp cagramaz kawgada öfkenı sondrmeye calsır ..blmıorm belkıde bn cok hasın we gaddarım:) ama bnm ask tanımım bu erkek ask olr o ask kadını sarar delı gbı sewmeye baslarsn ama gdeblcegını hatrlata hatrlata..bırak gtsn ama dönerse we barssanz senı kybedeblceını blsn ..
ikizler erkegnden korkarm işte benben en romantigini bile almııyım vallahi kaçrm
size mutluluklar
oyf dakıkalr bıle acı werıodr smdıneden ayrldn pekı tahmnmce sen ayrlmssndr kndme cok benzttm cnku senı
ben ayrıldım neden de güvenememek kendimi yiyip bitirceğime bitsin dedim
evet herseın hayrlısı canım..seninle bazı fikirlerimiz aynı sanırım..güzel anlattın aşkı bencede öyle olmalı erkek aşk olmalı..ama gurur meselesini beceremiorm..hep bu yüzden kaybediyorum..ama sanırım bu kez baevetşarıcam..çünkü herhngi bişeyde içim acıyım öfke dolmuyorum gayet rahat sıradan davranıyorum.buda karşımdakine eyvah noluyo dedirtiyo bu benm için yeterli..şimdi bile aradı iltifatlar etti bense yaptıgı bi hatayı yine yüzüne vurdum özürler diledi affet dedi dedide dediherşeyin hayırlısı olsun
ben ayrıldım neden de güvenememek kendimi yiyip bitirceğime bitsin dedim
güvenini sarsıcak bişey mi yaptı canım
bu eskiden çok fazla karı kızla takılıyomuş. şimdi heryerde ilişkimiz var yazsa da hala bi sürü kaşaroz asılıyor buna.
bide dönmek isteyen eski sevgililer dayanamadım ben de artık dedim huzurum yok bunlar böyle yaparken sonra da gittim işte
sonra aradı falan açmadım eve geldiğim gibi hattı kırdım facebooktan engelledim
guwen cok önemlı ınsan sewdıgı kendnden baska kımseı grmesın baska kımseı arzulamasn hatta baskalndan tıksnsın ıstıo ..
bu eskiden çok fazla karı kızla takılıyomuş. şimdi heryerde ilişkimiz var yazsa da hala bi sürü kaşaroz asılıyor buna.
bide dönmek isteyen eski sevgililer dayanamadım ben de artık dedim huzurum yok bunlar böyle yaparken sonra da gittim işte
sonra aradı falan açmadım eve geldiğim gibi hattı kırdım facebooktan engelledim
konuya balıklama dalmış gibi olmıyım ama seni aldattı mı yoksa kuruntu mu bunlar ?
güvensizlik elbette kötü ama kimse geçmişiyle yargılanmamalı diye düşünüyorum.
aramıza hoşgeldin.
neden ayrıldınız ve ne kadarlık bir ilişkiydi ?