sevgilisinden ayrılan ya da arası bozuk olanların geyik topiği

konuya balıklama dalmış gibi olmıyım ama seni aldattı mı yoksa kuruntu mu bunlar ?
güvensizlik elbette kötü ama kimse geçmişiyle yargılanmamalı diye düşünüyorum.

ciddi bişey yok yakalamadım ama güven kalmıyor her dakika huzursuzluk, gene ne olcak, kim çıkcak yine diye düşünerek mutsuz oluyorum

tabiki yargılanmamalı ama bu şekilde de herşey cok zor olsa gerek.sürekli ordan burdan eski takıldıgı kızlar kadınlar cıkıyoken eski sevgilileri huzur bozuyoken geçmiş yok sayılamaz ki

elbette bir ilişkide en önemlisi huzur ve mutluluk.
ben sadece geçmişiyle yargılanmanın doğru olmadığını belirttim.
yoksa size katılıyorum herkes mutlu huzurlu olmak ister.

off aynen öyleeee hatta başkaları da bakmasın sevdiğine istiyor benimki aslında benden başkasını sevmiyor gibi görünüyor ama çevresindeki hanım ablalar yüzünden güvenim bittii

ben bu konuda en ıyısı hıc konsmıyım canım cunku nasıl bız kndmızı ewlncegımz erkege saklıosakerkeklerde ole olmalı ben kbletmıorm yok sunla taklms bunla olms bız 2 3 ksle cıkıorz hytmz bynca onlar 15 cok sacma bu toplmumuzn sorunu aslnda ben estlıkcı dusunuorm nasıl bız tertmz gdıosak onlara onlarda bze tertmz glmelı onlr kıskanıo bz kıskanmıomuyz sankı..zaman cok kötu..nese ıyı gecelr canım ıyı dusun belkıde bos kuruntudr hazmedeblceksn o karı kızı bosa yaprtma ama hazmedemıorsanda benım gbı bosa zaman hrcama..ii gecelr

ciddi bişey yok yakalamadım ama güven kalmıyor her dakika huzursuzluk, gene ne olcak, kim çıkcak yine diye düşünerek mutsuz oluyorum

anladım canım.
ilişkiyi yaşayan sensin en doğrusunu sen bilirsin elbette.
sonuç olarak onunlaykende huzursuzsun onsuzkende. madem ayrıldın hiç değilse ayrıyken unutmak gibi bi amacın olur.

hmm.böyleside zordur tabi.güvenmek imkansız hele geçmişi böyleyken yani belkide en iyisi bu olmuştur.nezmndır birlikteydiniz

işte geçmiş beraberinde sürüklenince sorun oluyor böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
yanımda falan arıyolar bu da gayet kız arkadaşımlayım falan diye konuşuyor ama yetti artık 6 ay oldu canım

yani seni anlıyorum cnkü yakın bi arkadaşmda geçmisinde böyle ilişkileri olan biriyle birlkteydi.hadi sen göz yumdun cok güven verdi sana inandın ama bi süre sonra reel olarak karşına cıkıyolar. yolda yürürken bile biri gelip patavatsızlık edip herşeyi mahfedebilir.anladıgm kadarıyla iyi olmuş bitirdigin.birisiyle mutlu olmak bişiler paylaşmak için birlkte olursun böyle huzursuz olmak hergn tedirgin yaşamak için deil

ay aynısını birisi de bana yaşatmıştı kestirdim attım ben de o huzur gibisi yok ama kafası nasıl da rahatlıyor insanın ben paranoyak olmuştum onun yüzünden şimdi çektiğim günlere yanarım ama şimdi sen kuş gibi hafiflemişsindir içindeki şüpheler için içini yemesi hepsi bitti gitti ohhhh çek bi güzel rahatla :)

aslında rahatlama hissi süper:) hepsi geldi geçti diyorum
bide üzülme kısmını da bi atlatabilsem

aslında rahatlama hissi süper:) hepsi geldi geçti diyorum
bide üzülme kısmını da bi atlatabilsem

atlatırsın canım daha çok taze
sadece o rahatlığı düşün hiç hatıralar şu bu hatırlama
rahatlığa şüphesizliğe alıştır kendini
bir de bunlar da istiyor biraz o kızların ilgisini kestirip atmıyorlar hiç o yüzden üzülme sadece RAHATLA :)

hiç pişman değilim zaten
sanki kilolarca yük yüklenmişim de şuan hepsinden kurtulmusum gibi alışkanlığın etkisi de geçince mutlu da olurum
zaten onlayken de mutsuz olmaya başlamıştım farkeden tek şey de olumlu rahatım evet sağol güzel bir bakış açısı oldu:)

ne demek tatlım
ben sende o gücü görüyorum atlatacaksın çok kısa sürede
alışkanlığın etkisi de geçecek
şüphesiz kuruntusuz mutlu günlerin sabahların olacak :)
biliyorum çünkü aynını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…