Pişman değilsen ve yinede üzülüyosun en güzel üzüntü o bence
Çünkü zamanla geçmesi daha kolay
Kendini suçlamak daha fena
sanırım 2 kez konuştuk o da telde ölüorum minnak 4 kilo verdim 10 günde
canım cok sevıyorum unutamam yaaaa 4 yıllık ılıskımdı sen nasıl basardın
bebeımm bende öle sanıodum 4 yıllıktı bnmkıde we blıomsn kımse duymsn dıe yatamda gunlerce bogazmda dugumle hıckıra hıckra agladıgımı blıorm ama smdı guluorm cnku haketmems we haketseydı gercekten sevseydı bıtmezdı dıe dsndm ben ayrıralı bır yıl oldu we 2 ayda acım gectı 3 . ayda mukemml bı adamla tnstm we yuzuk takmak uzereyz ..acını cok ıyı anlıyorum ama dık dur nefes al o senı gercekten sevıosa bıtmesıne ızın wermez guwen banaaa emnm ama sakın adım atma beynıne yerlestr o sensız yapablıosa olmasın hıc gerek yok ..
kızlar ben çıkıyorum şimdi.
yarım saate kadar gelicem. ve geldiğimde sizinle çok güzel umut verici bi yazı paylaşıcam.
sağol canımm
aslında bi yandan rahatlamış hissediyorum, böyle üstümden yük kalkmış gibi
bi yandan da şimdiden özlüyor üzülüyorum bide çabuk atlatsamm
kıyamam ben sanaa yaaa4 bucuk yıl kısa bi süre değill ve onca emek var karşılıklı olarak. Askere gitmeden bi bunalım evresi geçirirler ya gelincede öle bi dönem geçirir derler o yüzden olmuş olamaz mı? tamamen bitti olarak mı konuşuyoo yoksa barışma umudunuz varmı?
kızlar ben çıkıyorum şimdi.
yarım saate kadar gelicem. ve geldiğimde sizinle çok güzel umut verici bi yazı paylaşıcam.
ayrıcaaa bişey daa kızlarr bır yıl gectı amaa suan pesımde ıt gbı dolanıyo:) ben ıstemıorm dıorm yalwarıo untamıorm dıo ama artk cok gec kaybetmeden önce dusuncektı ıykı btms..sasırıorm cektıgım acıya ama guru meselesı yapın kaybetmezsnz kadın dedıgın gurulu olmalı herzaman ..o gelmelı o cırpınmaı o yalwarmalı enazndan ben böle dusundm we hep bn kazandm kızlr bnden sıze twsıe hep gurulu oln ıcınz parcalansada..
ayrıldıktan ssonra rahatlamış gibi hissetmen normal.
bende öyle hissediyorum ama biliyorum ki 1 hafta sonra deli gibi özliycem.
cok haklısın umarım doner ve bende onla yuzuk takarım unuturum dıyemıyorum
wallahi bizdede uafak tefek sorunlar vaarr .. atlatmaya calışıyorum ama olmuyo.. uzaklaşmışım bi kere tekrar yapamıyorum gibi hissediorum.. şimdi sizin yaşadıklrınızı okudukca pişman oluyorum sonçta 5 sene geçirdik birlkte.. ama olmuyosa da olmuyo işte
seviosan gurur para yapmıo cnm aşkta gurur olduğuna inanmayanlardanım ben aşıksam seviosam her yolu denerim onu kazanmak için
bizim de öyle oldu, irili ufaklı sorunlara ses etmedim içime attım attım
artık mutluluktan çok acı çekmeye başladım ve dedim en iyisi gitmek
öle dıosan dusuncene saygım wr canım ama gurulu olmadıgında ezılen uzulen olrsn haytta ben sdce tecrublerıme dayanark söledım emnmde kadın dedıgın gurulu olnca degere bınıo we herzaman kacan kovalanıo tabı benım dsncm bu nese