julia__ kocaman kocaman gülüşlerim var benim Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 36.141 162 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #161 sg_ceyda .!.: öylemi canım çok sevindim. günlükte okumuştum şimdide. nasıl oldu gelişmeler ? Genişletmek için tıkla... ceyda o aradı kendi kendineeee özledi sanırım
sg_ceyda .!.: öylemi canım çok sevindim. günlükte okumuştum şimdide. nasıl oldu gelişmeler ? Genişletmek için tıkla... ceyda o aradı kendi kendineeee özledi sanırım
Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 988 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #162 julia__ .!.: ceyda o aradı kendi kendineeee özledi sanırım Genişletmek için tıkla... inşallah barışırsınız ve bir daha ayrılmazsınız canım benimkide aradı ama açmadım. barışmayı düşünmüyorum.
julia__ .!.: ceyda o aradı kendi kendineeee özledi sanırım Genişletmek için tıkla... inşallah barışırsınız ve bir daha ayrılmazsınız canım benimkide aradı ama açmadım. barışmayı düşünmüyorum.
julia__ kocaman kocaman gülüşlerim var benim Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 36.141 162 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #163 sg_ceyda .!.: inşallah barışırsınız ve bir daha ayrılmazsınız canım benimkide aradı ama açmadım. barışmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ceyda ben geyik topiğime geçiom cnm uğra arada istersen ihmal ettim 15 gündür orayı hareketlensin biraz
sg_ceyda .!.: inşallah barışırsınız ve bir daha ayrılmazsınız canım benimkide aradı ama açmadım. barışmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ceyda ben geyik topiğime geçiom cnm uğra arada istersen ihmal ettim 15 gündür orayı hareketlensin biraz
Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 988 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #164 julia__ .!.: ceyda ben geyik topiğime geçiom cnm uğra arada istersen ihmal ettim 15 gündür orayı hareketlensin biraz Genişletmek için tıkla... tamam canım görüşürüz
julia__ .!.: ceyda ben geyik topiğime geçiom cnm uğra arada istersen ihmal ettim 15 gündür orayı hareketlensin biraz Genişletmek için tıkla... tamam canım görüşürüz
julia__ kocaman kocaman gülüşlerim var benim Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 36.141 162 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #165 sg_ceyda .!.: tamam canım görüşürüz Genişletmek için tıkla... görüşürüz ceydacım herşeyin hayırlısı olsun
sg_ceyda .!.: tamam canım görüşürüz Genişletmek için tıkla... görüşürüz ceydacım herşeyin hayırlısı olsun
Jumblante Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 7.437 988 6 Eylül 2011 Konu Sahibi julia__ #166 julia__ .!.: görüşürüz ceydacım herşeyin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... amiin canım benim sağol
julia__ .!.: görüşürüz ceydacım herşeyin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... amiin canım benim sağol
ozlem1004 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 305 0 16 Ekim 2011 Konu Sahibi julia__ #167 uf ya benimde sevdiceim benimle konusmiyo 3 gundur aramiz limoni bi kez ayrildik ikimizde yapamadik 3 gun sonra baristik umarim simdide ole olur sevdiceim onu nekadar cok sevdimi anlar
uf ya benimde sevdiceim benimle konusmiyo 3 gundur aramiz limoni bi kez ayrildik ikimizde yapamadik 3 gun sonra baristik umarim simdide ole olur sevdiceim onu nekadar cok sevdimi anlar
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.169 599 16 Ekim 2011 Konu Sahibi julia__ #168 Ayrılıp Burda Makara Yapıyorsunuz Hee.. Sizi Gidiler Sizi Yakaladım
M merye01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2013 794 65 15 Aralık 2013 Konu Sahibi julia__ #169 Ah kizzlarr kizzlarr , dertsizz bir Allah hepimizin turlu dertlerimizz var ama Herseyin hayirlisi cannarimm
Ah kizzlarr kizzlarr , dertsizz bir Allah hepimizin turlu dertlerimizz var ama Herseyin hayirlisi cannarimm