Sevgilinizle Tatile Çıkar mısınız?

Ben kırıcı laflarından sonra özür bekliyorum ve tabiki ısrarı için de.

Sevgilinizle tatile çıkar mısınız sorusuna cevap vereyim ben de. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim ve bu anlamda çok güvendiğim bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 4 yıldır da kendisini tanıyorum. Ben tatile çıkmayı istiyorum gerçekten, yaz mevsimini özellikle ve deniz kenarında tatil yapmayı çok çok seviyorum her yaz gitmişimdir ailemle. Bunu onunla da paylaşmak istiyorum eğer planlayabilirsek bu yaz 1 hafta tatil yapabiliriz. Ve ayrı odalarda kaldıktan, iradeli olduktan sonra ben bunda bir yanlış görmüyorum. Birlikte iyi vakit geçirip eğlenmenin yanlışı yok. Aileme gelince, ailem başıma bir şey gelmesinden endişe duyar, onun dışında bana güvenirler, yanlış bir şey yapmayacağıma dair. Eğer tatil planı gerçekleşirse ailemden bir kişiyi bundan haberdar etmeyi düşünüyorum, başıma bir şey gelme ihtimaline karşı, nerde olduğumu bilsinler diye.

canım tatile çıkmakta ne var anlamadım, ben çıkarım tabi zaten bbirlikte yaşıyoruz, tatil ne ki :)

Ben cinsellik yaşamak açısından sakıncalı bulmuyorum zaten. Muhafazakar bir yapım yok. Ama her şeyi yerinde ve zamanında yaşama taraftarıyım. Birlikte tatile çıkılacaksa bu ciddiyete bindiğinde olmalı. Bu benim fikrim ve doğrum tabiki. Bir de ailemin tutucu olmadığını ama herkesin uyduğu kuralları olduğunu söylemiştim. Babam ve annem de tek başlarına hepimiz olmadan şehir dışına tatile arkadaşlarıyla çıkmazlar.

cıkardım tabi ne kadar birlikte oldugumda onemli..ama sen durumu acıklamıssın baskı yapmaması gerekir bunun icin sana orda hatalı buzamanda erkek arkadaslrını tanıstırmayı bırak bir erkek arkadası oldugunu bile soyleyemiyor kızlar o fazla rahatlıktan boyle konusuyor tabi ama taviz verme neticede belli kuralları var her ailenin bunları zorlamakda olmaz

Bu iş ciddiye bindiğinde olmalı diyorsun, aynı zamanda muhafakazar bir yapım yok diyorsun garip geldi. Senin fikrin tabii ki. Benim açımdan her şeyin yeri ve zamanı illa yüzük takmak değildir karşılıklı güvenin oluşması birlikte iyi vakit geçireleceğinin düşünülmesi yeri ve zamanı olması için yeterlidir, ben de zaten 1-2 yıllık erkek arkadaşımla böyle bir şey planlamam. Ki yapacağımız şey de kahvaltıyı akşam yemeğini birlikte yemek denize girmek belki bulunduğun şehri gezmek ayıp şeyler değil.

bende çıkardım valla kaç kere bu yaşımızda olcaz ki elimizde imkan varsa sonuna kadar kullanırdım şahsen.bişeyi 25 yaşında yapmak var evet kendi paranla kendi imkanınla ama 18 yaşında yapmak daha tatlıdır deli çağında bişeyleri yaşamak.yani cinsellik degil bu kendine güvendikten sonra gidilir neden gidilmesin sonuçta o adama güvenmiyosan başbaşa kalınca seni buna zorlıcaksa sevgilide olmamalısın.tatiller birlikte kalmalar insanların birbirini tanıması için önemlidir.çocuk degiliz elimizi kolumuzu baglayıp uygunsuz fotomuzu çeksinler.az tanıdıgım kızlarlada tatile giderim sorun yok gençlik hayatı böyle artık.

Sonra neden ayrıldınız canım? Merak ettim. Ve ailen nasıl böyle bir şeyi kabul etti?

ailem beraber kaldığımızı bilmedi :) ailemin yanında okumadım üniversiteyi zaten. (insanın gerçek olan kendini bulabilmesi için aileden uzak kalması gerekiyor belli yaştan sonra)
4 yılın ardından , üniversitenin son yıllarında ben devlet yurduna artık katlanamadım, arkadaşımla eve çıktık, ailemin maddi durumu iyi olmadığı için aileme söylemedim tabi yurttan çıktığımı.aylık gönderdikleri mebladan karşılıyordum kirayı. 2 ay sonra ev arkadaşımla sorunlar olunca ben ortada kaldım.
erkek arkadaşımın yanına taşınmak zorunda kaldım. 1 yıl aynı evde yaşadık. ve ben sıkıldım.
öğrencilikte bol zaman, parasızlık filan derken ben bunaldım. monotonlaşan bir ilişki oldu benim için.
yoksa dünya iyisi bir erkekti... her yönden,gelecek vadedişi olsun, ellerim üşümesin diye bulaşık yıkatmaz kendi yıkardı. öyle muhteşemdi ama sıkıldım işte.
yıllar insanı ve karşısındakinden beklentilerini değiştiriyor belkide. monotonluk beni mutsuz edince ayrılmak istedim

Canım aslında sorun bunun için bana ısrar etmesi ve tabiki bu senin düşüncen, benim düşünceme göre ters.

tabi herkesin yaşam tarzı farklı. konu cinsellikse ve bunun için istemiyosan. gidince muhakkak birlikte olursunuz , "yok ben kendime hakim olurum " dersen çok pişman olursun. ama yok ailen duyarsa falan diye düşünüyosan hayatta anlamazlar, ben yıllardır idare ediyorum. sen kendi yaşam tarzına kendi vicdanına göre bi tercih yapacaksın, şimdi adamın da niyeti az çok bellidir. sen ısrarlarına bakmayacaksın artık

Senin konunu üye olmadan önce okumuştum canım. Su an nişanlıydın hatta yanlış hatırlamıyorsam :)

Ben ailemden gizli bir şey yapma gereği duymam. Konuyu tam olarak okumadınız sanırım. Ailem benim her zaman destekçimdir. Ama bu başka bir şehirde tatile çıkma meselesi hem bana göre değil, hem de ailemin kurallarına göre değil. Bu kuralların da sadece benim için olmadığını belirttim. Annem ve babam için de geçerli. Onlar da arkadaşlarıyla vs tatile çıkmazlar. Onun dışında çok rahatım ve çok medeni bir ailem olduğunu düşünüyorum. Ben bana ısrar etmesine ve saygı duymamasına takıldım. Ve bir de kırıcı sözlerine tabiki. Bunun yanında ailemin kurallarını ve değerlerini eleştirmek hiç kimseye düşmez. Okursanız daha iyi anlarsınız zaten, dert ettiğim konuyu.

Benim öyle kısıtlamalarım yok ama tatil meselesi bambaşka bir şey. Bir kaç gün veya tam gün boyunca birlikte yaşamak gibi.

18-20 yaşına kadar bizde kısıtlanmadık, okulda,kendi semtimizde özgürdük..
zor gidiyorduk demem izin vermediler değil..yaşımıza göre davrandık..
şimdiki nesil çok çabuk büyüyor nedense

Ben de nazende_2012'ye benzer bir yorumda bulunduğum için bir şey söyleme ihtiyacı hissettim. Konuyu tam olarak okumadınız diyorsun, "Konunun başlığı sevgilinizle tatile çıkar mısınız?" Böyle bir başlığa böyle yorum yapılır arkadaş da ona göre yorum yapmış mesele tatile cıkma meselesi değil erkek arkadaşının tavırlarıysa ona göre başlık aç o zaman.

sakın tatlım sakın gıtme... ısterse kussun ısterse ayrılmak ıstesın sakın gıtme. bu konudan senı bırakacak olan ınsan zaten bıraksın senı.. bu ne yaa tatıle gıdelım gıtmezsen kuserım. cocuk mu erkek arkadasın daha. sakın alttan alma.. boswer gıtsın daha kucuksun nelerı cıkar karsına

Başlıklara göre konuyu okumadan yanıtlamanız, gazete manşetlerini okuyup haberleri okumaya bile üşenmeye benziyor. Konu tatil meselesi üzerinden erkek arkadaşımın tavırları evet ama patlak veren konu tatil. Hem başlıktaki soruyu merak ediyorum. Hem de konumu dikkatli okuyup yorum yapacak insanlara ihtiyacım var. Sizin gibi saygısız yorumculara değil. Muhattabım değilsiniz. Muhattabım olan insanların üsluplarını önceki sayfalarda okuyun bakalım nerede yanlış yaptınız. Ayrıca bana sen de diyemezsiniz. Şimdi konuşabilirsiniz istediğiniz kadar kaale almam gereksiz sizi.

Böyle bir şeyden dolayı beni daha fazla aramamaya ve özür dilememekte ısrar etmeye devam ederse, bana değer vermediğini düşünmem yanlış olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…