- Konu Sahibi yesilmavigri
Arkadaşlar hala mesaj atmadı aramadı. İçimden sen kendi değer yargılarına göre bir kız bul, ben sana göre değilim, mutluluklar demek geçiyor. Ararsa nasıl davranmalıyım bilemiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben seni çok takdir ettim
üniversiteyi yeni kazandıgına göre daha yaşın küçük
bu yaşlardaki gençler aileyi hiçe sayıyo varsa yoksa sevgilileri
sen çok güzel bi tavır sergilemiş nerde durması gerektiğini
sınırları oldugunu aşmaması gerektiğini bildirmişsin
bunu yapmasan sen de onla bir olsan
bu sefer bir daha ailene saygı duymasını bekleyemezsin
yalnız senin neden böyle bi tavır yaptıgını o biliyo mu
yani şu şu davranışların beni kırdı özür bekliyorum dedin mi
canım senin tavrın gayet yerinde , ailene ve onların düşüncelerine saygı duymak zorunda !
ne kadar şanslı olduğunun farkında değil sanırım erkek arkadaşın , çevresindekilere bi sorsun bakalım , kaçı kız arkadaşlarının babasıyla oturup sohbet edebiliyor , ailesiyle görüşebiliyor... senin yaşındakı kızların çoğu ailesinden gizli hareket ediyor , sizinki büyük şans ama erkek arkadaşın bu şansın farkında değil.
daha önce yazdıysan göremedim ama erkek arkadaşının yaşı kaçtı ?
senden çok büyükse , hani rahat gezmeye tozmaya alışmıtır o yüzden istiyordur diyebilirim ama yaşı senin civarındaysa zaten hayatında daha önce kaç sevgilisiyle tatile gitmişte , senle gitmediği için sana kızabiliyor ki ?
anladığım kadarıyla senin birde onunla tatile gitme endişen var , ama bu senin elinde yani sen ne kadar güveniyorsun onu düşünmen lazım , korktuğun sakındığın şeyler varsa en iyisini sen bilirsin. ben 23 yaşındayım 4 yıldır birlikteyiz , 4 yıldırda babam annem ailem sülalem herkes biliyor , 3 kez yaz tatiline çıktık bizde bunları babam bilmiyor sadece annem biliyor ama , üniversite mezuniyetim olmuştu otelde kalmalı , o zaman erkek arkadaşımla olduğumu biliyordu babam mesela...
demek istediğim tatile çıkma konusunda bizler ne desek boş , sen aklının sesini dinle , güveniyorsan çık tabiki...
Erkek arkadaşım 20 yaşında. Üniversite 3.sınıf öğrencisi. Etrafındaki arkadaşlarının rahat olduğunu biliyorum ama bu beni bağlamaz. Ben ve benim ailemin düşünceleri böyle. Beni kimseyle kıyaslamadan saygı duymak zorunda. Yok kafasına uymuyorsa benim doğrularım o zaman kendine uygun birini arayabilir. Güven meselesi değil bu. Ben ciddiyet olmadan böyle şeyler olması taraftarı değilim. Sizin dediğiniz gibi bir mezuniyet olur, özür bir gün olur beraber akşam çıkılır veya okul gezisi olur kalmalı, birlikte gidilir grup halinde kalınır. Ama baş başa ben bu yaşta neden tatile çıkayım ki yani? Neden kurallarımı yıkayım ki? Değil mi..
20 yaş çokda büyük değil , hani demek istediğim 27 28 olur , hayatta yaşamışlığı olur , sendende bekler demek istemiştim canım
tabiki senin hatta sendende çok ailenin düşüncelerine saygı duymak zorunda , bakalım hatasını ne zaman anlıycak ve seni arıycak.
dilerim kısa zamanda aklı başına gelir ve birdaha böyle konularda seni zorlamaz ve canını sıkmaz
Anladım canım. :) Peki arayana kadar bekleyeyim mi? Ne yapayım bilemiyorum açıkkçası
Arkadaşlar Twitter'a şunu yazmış: Haftaya 6 tane sınavım var, gerçekten çok anlayışlı insanlar var çevremde yoğunlaşamıyorum yazmış..
Ben de dayanamadım mesaj attım. Şunu yazdım: 'Senden özür bekliyorum. Ailemi ve kurallarını karıştırmayacaktın. Dilemiyorsan da her şey ortada demektir zaten. Böyle devam edersin.' yazdım.
Artık sinirim tepeme çıktı, aramıyor da çocuk çocuk Twitter'dan laf çarpıtıyor.
ayyy en sinir olduğum şey ergen gibi , ordan burdan laf sokulması , düşüncen neyse insan gibi ara yada mesaj at söyle kardeşim ne öyle "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" gibi
18 yaşındasın ailene taviz verme ne demek sanki 30 yaştan bahsediyoruzkonser evet gidilebilir ama şu tavrından sonra düşünmelisin bence
başlığa cevap: evet kendisine aşıksam sevgilimle tatile çıkarım.
konuya cevap: eğer senin düşüncelerine saygı duymuyorsa kırılmakta haklısın. seni kendi kararlarını alamamakla suçlamış ama bu defa da kendisinin istediği şeyi yapıp onunla gitmeni istiyor, çelişki var.....