• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle Tatile Çıkar mısınız?

Tatlık daha 18 yaşındasın ,Sevgilinle tatile gitmek için daha çok zamanın olucak sonuçta şu anda ailene bağlısın henüz kendi ayaklarının üzerişnde durmuyorsun kimse için ailenle aranı bozma ,kişiliğini ortaya koy ama yaşadıkalrının sonucunu kendi başına kaldırabileceğin zaman ..

Neden bu tatil için bu kadar ısrarlıymış sordun mu ?

aferin kızım 18 yaşındasın ama maşallah olgun gibi geldin bana. tavrın güzel devam et. aramazsa aramasın sevgilimi yok sana

canım ya sen zaten çoğu şeyin bilincindeymişsin.gayet mantıklı şeyler yazmışsın.sırf erkek arkadaşının gönlü olacak diye kendi kurallarını özellikle ailenin prensiplerini çiğnemen çok yanlış olur.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Benim yaşıma göre çok aklı başında biri olduğumu söyleyenlere de ayrıca teşekkür ediyorum, beni mutlu ettiler güzel sözleriyle :) Erkek arkadaşım dün akşamdan şu saate kadar özür diledi. Ben kırıldığım noktaları söyledim, o da beni çok haklı buldu ve telafi etmek için elinden geleni yaptı. O da bizim eve girip çıktığı için, bir çok konuda rahat olduğum için sınırları ayarlayamamış anladığım kadarıyla. Gayet iyi niyetliydi açıklamalarında. O yüzden bir daha olmaması kaydıyla barıştık ve şu an her şey tıkırında :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Benim yaşıma göre çok aklı başında biri olduğumu söyleyenlere de ayrıca teşekkür ediyorum, beni mutlu ettiler güzel sözleriyle :) Erkek arkadaşım dün akşamdan şu saate kadar özür diledi. Ben kırıldığım noktaları söyledim, o da beni çok haklı buldu ve telafi etmek için elinden geleni yaptı. O da bizim eve girip çıktığı için, bir çok konuda rahat olduğum için sınırları ayarlayamamış anladığım kadarıyla. Gayet iyi niyetliydi açıklamalarında. O yüzden bir daha olmaması kaydıyla barıştık ve şu an her şey tıkırında :)

Çok sevindim canım aranızın düzelmesine , allah mutluluğunuzu daim etsin

Back