- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
o kadar yemin ediyor yok diyor ama bir türlü kizi senin yanina getirmiyor
yok dedikodu olurmus yok bilmem ne madem öyle abisini arayip kiz kardesinide al gel deseydi kim bilecekti
ben bu isten acayip killandim
didem diye birisi kesinlikle var diyorum ama senden önceki kiz arkadasida olabilir bu illakide seni aldatiyor anlamina gelmez
bana göre bu konu inandiriciligini yitirdi... ben fikrimi yazdim... bunda ayip birsey yok.
büyük gun perşembe
Allah kolaylık versin esmer güzeli:lepi:
şu kızın hesabını al Çok üzgünüm çoook
şimdi en son ne oldu?
işteyken acamıyorum canım yenı geldım bı cumle ıle ozetlesen
sen persembe gunu kızla mı yuzyuze geleceksın
sevgılınde mı olacak?
evet canım perşembe günü kızla görüşcem abisde olcak tabiki ele başı sevgilimde artık o gurupta kim sağ çıkar bilemem ama şunu bilirim olaylar birbirine girecek kız ben demedim diycekk ben nasıl ya ben neremden uydurdum bukadar lafı diycem kıza vurmak için yeltenecem beni tutuacaklar dur anlayalım neymiş diye ben anlatacam kız sonrada bütün gerçekleri ötecek ozaman anlayacam evet var böyle biri sevgilin sana yalan söylüyo diyecek kızın numarasını verecek bende kızla yüzleşecem yada ben erkek arkadaşından hoşlanıyorum iftira attım diycek sizce hangisi
cok komik vallah....
1. konu saptirildi... artik burda küheylanlik yapiliyor...
2. ya cok hava atmayi cok seviyorsunuz... yada ikinizde erkeksiniz. Gerceklestiremediginiz Hayallerinizi (sevgilinize hükmetmek ve sözünü gecirmek) burda hayal ederek anlatiyorsunuz.... şakkıdı şakkıdı şakkıdı
bence cok sınırlenmeden bır kere olayı bastan anlat, konusma sırasını, hanı konusmaları kaydet dememın sebebı buydu, oylelıkle herkes okurdu
sevgılınde boyle stres belırtısı goruyor musun pekı? bıseyı yakalanacak korkusu ıle mı hareket edıyor, yoksa bu olaydan tıksınmıscesıne mı
1-senin kimseye küheylan demeye hakkın yok.bence bu lafla seviyeni belli ediyorsun
2-burası dertleşme sitesi canım.seni sarmadıysa erkekler sitesine gir
şimdi anladım bu erkekler adamı yerden yerede vurur yani vezirde resilde yapar anamesmer güzeli boşverin uğraşmayın seviyesini gösterdi o. benim eski erkek arkadaşım çok fırıldaktı aman onu takip edecem derken az yorulmuyodum aslında zekanda gelişiyor hep bi şeytanlık düşünüyosun. ben bunun eski kız arkadaşını tanıyodum onlar ayrılmıştı hatta kızda başkasıyla çıkıyodu açıklama yapayımki yanlış anlaşılmasın kızla selamımız vardı bigün yolda gördüm kız benim onla çıktığımı bilmiyo ama.kız durdu muhabbet ettik sordum kıza nasıl hala görüşüyomusunuz diye kız dediki yok ya bittide geçen haber göndermiş tekrar birleşelim diye kan beynime fışkırdı ki ozaman yeni çıkmaya başlamıştık öyle biri olduğunu bilmiyodum.eve geldim telefon açtım ağzıma geleni saydım iftiraymış yalanmış ama ne yeminler ediyo.iyi dedim inandım dedim ama peşini bırakırmıyım bu işin. kızı buldum telini falan aldım anlattım kıza durumu kız ben yüzleşirim dedi ona söyledim ben nasıl insanmışım eski kız arkadaşıyla karşı karşıya gelince kıskanmazmışım anladım ki bi bit yeniği var bi kafeye gittim kızıda çağırdım otururken aradım bunu ben şurdayım gel dedim bi geldiki masada kız dumur oldu çekti gitti.anladımki kızın söylediği doğru. sonradan aradı yalvardı yok onun yüzünü görmek istemiyomuş oyüzden yapmış. beni kaybetmekten korkuyodu ama bildiğinide yapıyodu.tamam dedim yüzleş kızla kabul etti kızla yüzleşti ama ben ikna olmadımki yalan söylüyodu.kız çok şaşırdı nasıl böyle yalan söyleyebiliyosun dedi kız dedki pişman oldum bunla yüzleştiğime istediğine inan canım dedi.ondan sonra bitti. aman 18 yaşımdaydım deli çağımız ayrıldım diye intihar etti ondan etkilendim tekrar birleştim ve beni yine aldattı. düşünüyorumda nekadar aptalmışım ozmanlar ama gençlik işte gözün bişe görmüyo. neyse deneyim oldu bana pişman değilim.aklım olsa intihar eden bi adamla ne işin olur işte ozamanlar diyosunki bu beni çok seviyo:)))) valla benim artık boş laflara karnım tok öyle ağzı laf yapıyoduki insan inanamaz onun bana bunu yaptığına.
şimdi anladım bu erkekler adamı yerden yerede vurur yani vezirde resilde yapar anam
öyle canım güven yok çoğuna. allah bozmasın şimdiki erkek arkadaşımla 4 sene oldu çıkıyorum hiç bi yanlışını yakalamadım.buna güveniyorum ama yinede temkinliyim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızkardeş esmeri tanıyo, kalkıp da o olduğunu anlayıp didem die bi yalan uydurmaz sevgilisinde gözü olsa bile. ortaya çıkacağını bilir. bence mümkün değil kızın yalan sölemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?