- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
sen kızı değil sevgilini sıkıştıracaksın canım. aldatma değil ama eski bi ilişkisi diye düşündüm ben erkek arkadaşın seni seviyo ve kaybetmek istemiyo oyüzden okadar yemin etmiş ama kesin bi bit yeniği var bu işin içinde çünkü kız senin olduğunu bilmiyomuş.sen söyle erkek arkadaşına bu iş aydınlana kadar ben rahat etmeyecem ettirmeyecemde de. itiraf et kızmayacam başka biyerden duyarsam daha kötü olur falan de.ama kalıbı basarım bi iş var kızı sıkıştırmışlardır kız bi kere söyledi daha söylemez. erkek arkadaşım ne yapsa söylüyo demişsin yaa erkekler öyle cin ki anlamıştır o senin takipte olduğunu onlar daha iyi tanıyolar bizi. çünkü bizim kadar duygusal değiller biz işin içine duygularımızı karıştırdığımız için yanlışları kabullenmiyoruz.... koyverme bu işin peşini.
anam koyverirmiyim baksana takibe gittim kızı bulmaya erkek arkadaşım beni tanır dünyayı zehir ederim ona neyapacam iyi canım sen haklısın diyip elimi kenetleyip susacammı yok öyle yağma benim adımda xse ben bu işin peşini bırakmam yalnış yapanlarından fitil fitil getirrim sevgilimin erkek arkadaşları bile çekinir masaya yumruğumu vurdummu ses getirmesinide bilirim höd dur bakalım erkek arkadaşımada he iyi tamam deyip kapatmam bu olay aydınlanana kadar geçen günler içerisinde burnundan getircem ben uğraşmışcam o açığa çıkaracak bu iş nasıl çıktıysa o temizleyecek ama karşımda kendisini karşımda temize çıkaracam yok çıkaramıyorsa baktımki bizimkinde suç ozaman ya allah bana yada ona verecek ozaman görün benim siniri tavan yapar birde deli gücü var sinirlenince gözüm görmez erkek kız dinlemem heyttttttt
valla canım bende senin gibiyim bi işin kokusunu almayayım daha o işi bırakmam piskopatlık heralde:))) hep bi dedektiflik yaa ben niye böyle olmuşum bilmiyorum sevgilimi abimi komşumuzun kocasını bile :)))) apartmandakiler bile benden çekiniyo. bi kız vardı üniversiteli kıza uyuz oldum bizim apartmanda oturuyo ama herkes nasıl seviyo ya diyorum bu kızda var bişe annem kızıyo sen nasılsın herkese bi kurp takıyosun inanmadılar bana. başladım dedektifliğe araştırdım kızı üniversite okumuyomuş buraya sevgilisi için gelmiş ki ailesine bile üniversiteyi kazandım demiş bizim memlekette evli biri için gelmiş oğlanıda tanıyorum oğlan bekliyomuş ben üniveristeye gideyim kızın evine gelsin bi gece yakaladım oğlanın karısınıda tanıyorum tehdit ettim bunları.ertesi gün kız evden taşındı galip geldim:))) yaşasın kötülük...
yuppi anam diyorumda inanmıyonuz bu heriflerimiz az dedektif az sinirli az seksi az bakımlı azda cingan hatun seviyolar uslu ses çıkarmayan olunca tepene biniyo eğer bağır çağır heyt kimlensin lan söyle çabuk geliyorum aşkım biraz sinirlen tamam tatlım tabi herzaman sinirli olmayacan oda sinirli olunca herhangibirine bile sinirlense susacan dinleyecen sinene çekilcen sana kızarsa hiç bağırma konuşma sus iki dakika sürmüyo sarılıyo hehehe seni öyle masum görüyoki neye sinirlendinide unutuyo
kız bütün hatunlar senin gibi olsak sırtımız yere gelmez be. ne herif ne kaynana işler kaydirigubbakcemile3ne erkek kılıklılar var senin onda birin kadar delikanlı değiller görsünler de senden örnek alsınlar. hele o sevgilin bi iş karıştırmış olsun çağırr beni ben de dövecem gelmiş geçmiş bütün hırsımı alacam ondan. kötükedihüso varmı öle arkadan iş çevirmek bütün erkek milletine lazım senin gibi hatunlar onları adam edecek.:mymeka:
¤ decemBer ¤;8664932 .!.:kız bütün hatunlar senin gibi olsak sırtımız yere gelmez be. ne herif ne kaynana işler kaydirigubbakcemile3ne erkek kılıklılar var senin onda birin kadar delikanlı değiller görsünler de senden örnek alsınlar. hele o sevgilin bi iş karıştırmış olsun çağırr beni ben de dövecem gelmiş geçmiş bütün hırsımı alacam ondan. kötükedihüso varmı öle arkadan iş çevirmek bütün erkek milletine lazım senin gibi hatunlar onları adam edecek.:mymeka:
bence kızla yeniden muhabbet kur arkadaşların dediği gibi ürkütme kızı
bir- iki gün samimi ol sorma bu konuyu ama
daha sonra yumuşak yumuşak sor ağzından çaktırmadan lafları al
erkek arkadaşına da inanmış konuyu kapatmış gibi davran kiherşey yolunda sansın
valla canım bende senin gibiyim bi işin kokusunu almayayım daha o işi bırakmam piskopatlık heralde:))) hep bi dedektiflik yaa ben niye böyle olmuşum bilmiyorum sevgilimi abimi komşumuzun kocasını bile :)))) apartmandakiler bile benden çekiniyo. bi kız vardı üniversiteli kıza uyuz oldum bizim apartmanda oturuyo ama herkes nasıl seviyo ya diyorum bu kızda var bişe annem kızıyo sen nasılsın herkese bi kurp takıyosun inanmadılar bana. başladım dedektifliğe araştırdım kızı üniversite okumuyomuş buraya sevgilisi için gelmiş ki ailesine bile üniversiteyi kazandım demiş bizim memlekette evli biri için gelmiş oğlanıda tanıyorum oğlan bekliyomuş ben üniveristeye gideyim kızın evine gelsin bi gece yakaladım oğlanın karısınıda tanıyorum tehdit ettim bunları.ertesi gün kız evden taşındı galip geldim:))) yaşasın kötülük...
hahahaha anam nekadar güzel etmişin bende derim hep annemde aynısını der allaha aşkına birşeyin altındada bişi arama herkes çekinir ve çok akıllı olduğumu söylerler diyorumya sevgilim bile nerde sevdim seni başbelasısın der ama benim başımın belasısın der senden gizli bişey çeviremem baksana heran ensemde bitecek gibi korku salıyon telefonda konuşuruz mesela şuan neyapıyon felan derim evde oturuyorum neyapıyım aşkım diyor bak kardeşine soracam dışardayım sorarım evdemisin diye diyorum valla evdeyim yemin ederim evdeyim diyor istersen ev telefonundan çaldırıyım inan diyor ev telinde çaldırıyor ya diyor akıl mantın alıyomu diye seni aldatmam için canıma susamam gerek diyo ozaman senin elinden değil dilinden kurtulamam diyor hehehe
cok komik vallah....
1. konu saptirildi... artik burda küheylanlik yapiliyor...
2. ya cok hava atmayi cok seviyorsunuz... yada ikinizde erkeksiniz. Gerceklestiremediginiz Hayallerinizi (sevgilinize hükmetmek ve sözünü gecirmek) burda hayal ederek anlatiyorsunuz.... şakkıdı şakkıdı şakkıdı
çok ayıp ya insanları tanmadan nasıl bu şekilde yargılayabiliyorsun hayret. kimseyi inandrmak zorunda değilim üstelik şizofren hiç değilim olmamş bişeyi uydurup bu şekilde anlatayım. kınadım seni ve gerçekten kırıldım.
bana göre bu konu inandiriciligini yitirdi... ben fikrimi yazdim... bunda ayip birsey yok.
cok komik vallah....
1. konu saptirildi... artik burda küheylanlik yapiliyor...
2. ya cok hava atmayi cok seviyorsunuz... yada ikinizde erkeksiniz. Gerceklestiremediginiz Hayallerinizi (sevgilinize hükmetmek ve sözünü gecirmek) burda hayal ederek anlatiyorsunuz.... şakkıdı şakkıdı şakkıdı
Esmergüzeli..Senden korkulur be..Erkek Fato..Eğer bu söylediklerini yaptığın ve yapacağın halde sevgilin bir naneler yediyse..elinden çekeceği var..
senden tırsıyor..O yüzden yeminler ediyor..Kuranlar öpüyor...
Çocuğun sonunu merak ediyorum..
arayı fazla soğutmadan şu merve işinide hallet..yoksa araya daha çok entrika girecek,hedef saptırılacak..
Sen anlattığın gibiysen ,çocuk senden korkusuna, kimliğini bile inkar eder kızım ...yemin neymiş..
Fazla gün geçmesin aradan gün geçtikçe senin hırsında yumuşar..
Dal şunlara yaaa.....
çok ayıp ya insanları tanmadan nasıl bu şekilde yargılayabiliyorsun hayret. kimseyi inandrmak zorunda değilim üstelik şizofren hiç değilim olmamş bişeyi uydurup bu şekilde anlatayım. kınadım seni ve gerçekten kırıldım.
yok anam gün geçtikçe dahada hırsım körükleniyor yapacam anam allah kısmet ederse işşlerimden zaman bulursam perşembe günü o kızın hesabını kesecem perşembe görüşüyorum canım bakalım nane molla ne diycek neler ötecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?