Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

dediğim çıktı işte.bu kız akıllı olsa byle aptalca planlar yapmazdı.yalanının eninde sonunda çıkacağını hesaplardı.ahhhhhhhhhh ahhhhh nerde o eski akıllı gençlikkkkkkk

o zaman gelsin yapsın o dediklerini o zaman doğru söylediğine inanırım ben şahsen. atıp tutmak çok kolay.

oturduğum yerden ben de sallarım güzelim.:ecrin_bebek: hele seninki bi işi icraata döksün de öyle konuşalım. umarım biz haksız çıkarız da erkek milleti atıp tutmayı pek sever, iş ciddiye binince de kaçıp saklanmayı iyi becerir. şimdi sen onun hakkında "bu kdr diosa kesin doğrudur" die düşünmen için sallıyo olabilir. hele bi perşembesini görelim esmer bacı. hem neden perşembeye kdr beklettin ben onu da anlamadım. bak bi arkadaş demişti geçen sayfalarda, onlara plan kuracak zaman verme hemen bu işi hallet diye. perşembeye kadar bişi uydurabilirler. kız mesela sana "sevgilnin ismi msndeki başka bi arkadaşımla aynı onla karıştırdım onun mevzusunu da sana söledim ksra bakma" diyebilir meselaaaaaa. bak 2 dakkada senaryo yazdım sen bunlara bissürü gün verdin neler düşünür insan bu vakitte.

taemda inanıyorum diyemem olay olmadan elimden tutup sokağa düşmeden bu dediklerine inanmam elimden tutsun sokağa düşelim götürsün kızın kapısından içeri girerken benim sevgilim haklıymış yalan söylemiyormuş diyecem ama yine dinleyecem neden yaptığını kız neden böyle bişi yapma gereği duymuş

anam bende uzatmak istemezdim o 1 gün aklıma koyduğumda gidip görüşecektim ama evi bulamadım patlak verdi olaylar şimdide perşembe günü müsaitim başka günüm yok mecburen o gün onlar planlarını darmaduman ederim ya kızlar bişey diycem ama bilki inanmayacaksınız bana kötülük yapanlar birbir ortaya çıkıyo arkamdan gizli iş çevirenler bugüne kadar böyle oldu bugünden sonrada olurmu bilmem ama olacak diyede kesin konuşmam ama içim temiz herhalde ben bana kötülük yapacakları an yakalıyorum bi başka zaman başka anımı anlatırım hak verirsiniz bir kızın hayatınıda kurtardım böylelikle

ben o perşembe gününü nasıl bekliyorum bir bilseniz şuraya sevgilim haklıymış kızın maksadı buymuş buymuş diye yazmayı nekadar isterim eğer kız haklı sevgilim haksız çıkarsa ozaman bir hafta yazmam herhalde bir hafta sonra kendime gelirim ancak sonra yazarım bilinki yazmayınca sevgilim beni gerçekten aldatıyor kendime gelince en ince ayrıntısına kadar kimmiş neyin nesiymiş bu didem neden öyle demiş neler olmuş nasıl olmuş hepsini anlhatırım ama önce sakinleşmem gerek bunları duyduktan sonraki tavrımda çok entrasan olcak dayak kızmını özellikle anlatacam bide arkasından kime attıysam hakedene helal olsun dedirtecem

sana göre ayıp olmadığı belli oluyor zaten.kimsenin seni inandırmaya çalıştığı yok ister inan ister inanma hayret bişe yaaa. çok komisin gerçekten.

yooo komiklik degil... gayet ciddiyim.

ben küheylanlik yapmam gerek yok... konusmalarina da dikkat et ve kendine gel. Konu aciyorsun... elestirilere acik ol. ben düsündügümü yazdim. yorum istedigim kadar yaparim tamammi. bunu sana soracak degilim.

Hakaretlerini ilettim Yetkililere!!! Elinden geleni de ardina koma...

istesen de faydalanamassin sen benim düsüncelerimden... ona kabiliyet gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…