• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

valla ne yalan söyliyeyim,şaşırdım kaldım.bu kızla senin aran daha önce iyiymiş anladığım kadarıyla
neden böyle bişey yapsın.hem niye didem diye isim versin,kızlarla geziyosun falan der.
şimdi ben şöyle düşünüyorum.senin erkek arkadaşın seni çopk seviyor.ama erkekler sevseler bile kaçamak yapmaya bayılır.yani bu onlar için bir nevi oyun.seni sevdiğine inandım,seni kaybetmek istemiyor ama bir hata yapmış şimdi onun içinden çıkmaya çalışıyor.kızın tlf varsa telefondan ulaş ve güzellikle konuş ya da sevgiline inanmak istiyorsan son bir kez ona şans tanı ve konuyu burda kapat
ama bir kez daha olursa onu asla affetmeyeceğini hissettir,

valla ne yalan söyliyeyim,şaşırdım kaldım.bu kızla senin aran daha önce iyiymiş anladığım kadarıyla
neden böyle bişey yapsın.hem niye didem diye isim versin,kızlarla geziyosun falan der.
şimdi ben şöyle düşünüyorum.senin erkek arkadaşın seni çopk seviyor.ama erkekler sevseler bile kaçamak yapmaya bayılır.yani bu onlar için bir nevi oyun.seni sevdiğine inandım,seni kaybetmek istemiyor ama bir hata yapmış şimdi onun içinden çıkmaya çalışıyor.kızın tlf varsa telefondan ulaş ve güzellikle konuş ya da sevgiline inanmak istiyorsan son bir kez ona şans tanı ve konuyu burda kapat
ama bir kez daha olursa onu asla affetmeyeceğini hissettir,

ya okadar yeminler varki gel diyo camiye gidelim ordaki kurana el basıyım benim sana yemin edirm yalnışım olmadı diyor olsa bile bukadar yaptıklarına yeter ya yeter yaptıysam yaptım der ozaman seni kaybetmeyi bile göğüsler söyler hemde ozaman kendimi affettirmeye çalışırım diyor şimdi seni götürrüm kız yalan söyledim öyle biri yok ben uydurdum gibi şeyler söylerse nasıl yüzün tutupta yüzüme bakacaksın ozamanda benim kalbim kırılmayacakmı ben sana hak veriyorum bende senin yerinde olsa düşünürdüm içimde bişiler kalırdı söz senle kızı yüzyüze abisinde getircem görüştürceim içinde bişeyler kalmasın senin güvenini sarsmak istemiyorum diyor kızla görüştükten sonra kararımı vercem ozaman o kız yalan söylüyosa ne abisi nede sevdiğim alır elimden bunuda söyleyim canımı çok acıttı

Kız.. bu oğlan seni yine kafaya mı aldı yoksa yaa..tekrardan Yeminler falan..
Artık sen bilirsin kime inanacağını,ama ısrarcı ol bu konuda..Kızla da görüş..Yüzleş..
Ak koyun kara koyun çıksın..
Kızın annesi dedikoducuysa böyle bir olay olduğunda senin dedikodunu yapacak durumu kalmazdı zaten kendi kızının palavralarını düşünürdü..

Canım sohbet günlüklerinde otomatik kaydedilir, bir baksan hatta başlat'â girip ara kısmına tyıklayıp konustugun msn adresini yazacaksın, her şey cıkıyor, benm kaydedilmiyor ama o sekilde her şey cıkıyor. Tüm konusmalar. Bu arada cok büyük yemn etmiş ama yine de hepsiyle konus görüş. O abisinin kardesi ile de yüzles eger yapmadım etmedim diyorsa erkek arkadaşında sende o abisi ile de kardeşi ile de tüm ilişkinizi kesin. Çünkü bazen oluyor böyle psikopatlar.

Eğer kızdan kaynaklanan bir durumsa..
Sen google arattır şu benden ötürümü,kimden ötürü videosunu..
aynen uygula kıza,sevgilinde yardımcı olsun tlf.çekim konusunda..
zaten hırslısın ,Allaha sığınıp giriş..Kimden ötürü diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız.. bu oğlan seni yine kafaya mı aldı yoksa yaa..tekrardan Yeminler falan..
Artık sen bilirsin kime inanacağını,ama ısrarcı ol bu konuda..Kızla da görüş..Yüzleş..
Ak koyun kara koyun çıksın..
Kızın annesi dedikoducuysa böyle bir olay olduğunda senin dedikodunu yapacak durumu kalmazdı zaten kendi kızının palavralarını düşünürdü..

aynen canım benim herif nekadarda inandırdım sansa ben o kızla yüzleşmeden bir adım atmam tavrımı koydum arın yada ertesi gün görüştürcek bakalım anasınada kızınada babasınada oğlunada soyunada sopunada bu kız yalan söylüyoda benim herifi elde etmeye çalışıyosa birde aklıma şimdi geldi benim herif onun erkek arkadaşının döğdüydü abisi kız kardeşimi sıkıştıran var çocuğu çağırmışlar bizim herifte arkadaşının bacısıya kendiside bacı gibi görüyo herifi iyi benzetmiş ben buna çok kızdım abisi dövseydi sen neden dövüyon dedim korkuyo herhalde ne bilim baktım dövemedi tartışıyo başka bildiği yok elime aldım sen nasıl küfür edersin diye dövdüm oda bizi izlede dedi nekadar kızdım diyorum bu olaydan sonra bizim heriften hoşlanmasın celtinmen herif beni koruyor bak işte bu aradığım izellikler beni koruyan beni kollayan bir erkek yanında kendini iyi hissedebilcemi bir ara konuşuyordum kızla sevgilimin annesi çok gidip geliyor buraya dedim teyzem neyapıyor nasıl dedim beni dedi çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz dedi bende iyi niyetli herhal dedim üstünde durmadıydım ben ona dedim küçük oğlun büyük oğlundan önce evlenir diye sevgiliside var seviyorlarda birbirini diye sordum dedi yani bizden söz etmiş teyzemde demişki yok büyük oğlum onlardan önce evlenir ben onların evleneceklerini sanmıyorum ben tanırım sevgilim tanıştırdı annesiyle hayatta öyle bir kelime etmez içi temizdir bundada bir ara düşündüm sonrada msneye fazla girmedim konuşmuyorduk dünde böyle şeyler oldu sevgilim benim msneme girdiğini biliyor ben dedim ona msneme giriyo ablan patavatsız olduğunu biliyorum sakın dengesiz dengesiz konuşma dedim diyo ben svgilimin dün abisiylede konuştum böyle böyle bir durum var dedim dediki bana o dengesiz ne demiş ortalığı karıştıramadan duramıyormu dedi ben sana kızdım ona nasıl inanırsın kardeşim seni aldatsa ben senin iyi niyetinii seni tanıyorum haber verrim sana çünkü bacımdan farkım yok arkandan iş çevrilsin istemem dedi gelde inan bu kızda bitiyor iş işte yüzleştircek bakalım

Eğer kızdan kaynaklanan bir durumsa..
Sen google arattır şu benden ötürümü,kimden ötürü videosunu..
aynen uygula kıza,sevgilinde yardımcı olsun tlf.çekim konusunda..
zaten hırslısın ,Allaha sığınıp giriş..Kimden ötürü diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız o videoyu izledimde ben o kızdan beterim tekme tokat beni bıraksalar kız sağ çıkarsa iyidir allah yarattı demiycem zatende sinirlendirdi yüzleşelim hele görcez anyayı konyayı

hata etmişsin esmer bacım. çok büyük hata. sevgiline hissettirmeden kızı kendin sıkıştırcaktın. sevgiline güveniyomuş gibi yapcaktın. kız hayatta doğruyu söylemezki sevgilin ordayken.

senden utürümü benden utürümü ha söylesene anam nasıl tokatları patlatıyodu sonundada burnunmu kanadı bir hastalığınmı var hastamısın ilgili tavırları varya gülmekten bittim yılmazı engelliycen silcen benim ve yılmaz hakkında bir kelime etmeyecen heheheheeh nekadar güldüm hem dövüyo hem seviyo hesabı hehehehe

hata etmişsin esmer bacım. çok büyük hata. sevgiline hissettirmeden kızı kendin sıkıştırcaktın. sevgiline güveniyomuş gibi yapcaktın. kız hayatta doğruyu söylemezki sevgilin ordayken.

valla bacım eninde sonunda ötecem ister öyle ister böyle ben öttürcem yeter ya bu kızdan çektiğim ne delimi özürlümü neyse kafadan kontak herhalde amacı neyse arkadaşımda diyorku herkesin bir konuşma şekli vardır sevgilinle msnede konuşuyormuş normalde senin konuşmalarından anlamıştır diyor gelde buda ayrı bi konu dallasa döndü bu olay ama ben çözmessem uyku girmez ozaman öğrenirsem bu arkadaşıyla kızkardeşiyle görüşmez edecem onlar yalan söylüyorsa

Üzülerek söylüyorum ki , erkek arkadaşınız yalan söylüyor, ben bu filmi bi kaç kere görmüştüm ama inanmadım tabi sonunda da inanmamakta haklı olduğum çıkmıştı ..

ben şimdiden bütün dövüş sanatlarını öğreniyim zaten sevgilim bugün sinirlendi abisine kesin söyleyecem abisi dövmessi ben öyle bir dövecemki onu bune ya çektiğim hatam olmayan bir konuda yargılanıyorum gözümü var sende bu kızın dedim vasada o gözlerini çıkartacam birdaha istesede olamayacak dedi ya anam neden bukadar yemin etsin aklımı çok kurcalıyor ah evi bulsaydım dalacaktım güzellikle anasına babasına anlatacaktım sevgilimde bulacaktında ne olacaktı bu sefer benim annem babamda orda bu kız neye gelmiş niye gelmiş beni onca kişiinin içinde rezil edecektin o an senin sorununla ilgileneceklerinimi sanıyosun dedi bende giderim konuşurm böyle böyle neden yaptın diye dedim hadi git konuş ben sana söz getircem merveyi anasının babasının yanında konuşmak olmaz annesi babası seni tanıyo benim sevgilim olduğunu biliyorlar dedi

senin gibi deli hatunu da aldattıysa haggaten, sevgiline dicek yok canına susamış. o kız doğruyu söylerse de koru onu ne pahasına olursa olsun yedirme bunlara.

senin gibi deli hatunu da aldattıysa haggaten, sevgiline dicek yok canına susamış. o kız doğruyu söylerse de koru onu ne pahasına olursa olsun yedirme bunlara.

doğruyu söylerse kesinlikle didem diye biri varsa ve numarasını alacam kızı arayacam konuşcam sen kimsin nesin anam söyle bakam diycem böyle böyle isimili birini tanıyonmu evet böyle böyle şieyler yaaşadık tanıdığın çocuğun seceresini dök bakalım nekadar tanıyosun bende biliyim diycem oda eğer benim herifi anlatırsa ozaman arkadaşıda benim herifte orda öldürmem için dua edecekler rezil ederim adamı kızada söylediği için bişi yaparlarsa ozaman kanatlarımın altına alırırm kızı benden korkar benim herif arkadaşlarının hepside heran neyapacam belli olmaz adım adım izlerim her hareketini bilirim ama çaktırmadan haberi olmadan ozaman güvenmiyor der bana eğer o kız yalan söylüyorsa ozaman onu kim koruyacak ve ellerimin arasında kurtaracak yeter dur birdaha yaparsam sen değil kimseye yapmayacam böyle bir hata bak sevene saygım vardır ama iftiraya gelemem sevgilimi seven bir kız vardı anlattı dinledim seviyorum neyapıyım ister kız ister döv bende canını sıkma ne döverim ne kızarım sevene saygım vardır gönülün kime konaca belli olmaz dedim ama o seni sevmiyor bak o beni seviyor gözünün önüne getir acı çekmek istermisin karşılıklı sevmek varken karşılıksız acı çekmek niye hadi içini rahat tut yalnışın dokunmadan bana seviyorsun diye seni yargılamam dedim kız anlayışın için teşekkür edirim dedi ama bu iftira resmen ara bozmak ozaman kim alabilecek elimden yeten dur yaptıklarımdan pişmanım diyene kadar abisi alsın kardeşini elimden ozaman

Sen gerçeği öğrenmek istemiyosun ki..
Sevgilin inkar etsin, sen de kabul et, ilişki bitmesin, senin istediğin bu.
Gerçeği öğrenmek istemeseydin asla sevgilini aramaz kızı bulurdun.
Seni anlıyorum ama bununla yaşayabilir mutlu olabilir misin bilmiyorum. ınşallah üzülmezsin.

valla bence herüflere güven olmaz... (azinlik haric). Sen iyisimi kizi sikistir. Kiz sen oldugunu bilmiyordu bencede anlamasi mümkün degildi.

doğruyu söylerse kesinlikle didem diye biri varsa ve numarasını alacam kızı arayacam konuşcam sen kimsin nesin anam söyle bakam diycem böyle böyle isimili birini tanıyonmu evet böyle böyle şieyler yaaşadık tanıdığın çocuğun seceresini dök bakalım nekadar tanıyosun bende biliyim diycem oda eğer benim herifi anlatırsa ozaman arkadaşıda benim herifte orda öldürmem için dua edecekler rezil ederim adamı kızada söylediği için bişi yaparlarsa ozaman kanatlarımın altına alırırm kızı benden korkar benim herif arkadaşlarının hepside heran neyapacam belli olmaz adım adım izlerim her hareketini bilirim ama çaktırmadan haberi olmadan ozaman güvenmiyor der bana eğer o kız yalan söylüyorsa ozaman onu kim koruyacak ve ellerimin arasında kurtaracak yeter dur birdaha yaparsam sen değil kimseye yapmayacam böyle bir hata bak sevene saygım vardır ama iftiraya gelemem sevgilimi seven bir kız vardı anlattı dinledim seviyorum neyapıyım ister kız ister döv bende canını sıkma ne döverim ne kızarım sevene saygım vardır gönülün kime konaca belli olmaz dedim ama o seni sevmiyor bak o beni seviyor gözünün önüne getir acı çekmek istermisin karşılıklı sevmek varken karşılıksız acı çekmek niye hadi içini rahat tut yalnışın dokunmadan bana seviyorsun diye seni yargılamam dedim kız anlayışın için teşekkür edirim dedi ama bu iftira resmen ara bozmak ozaman kim alabilecek elimden yeten dur yaptıklarımdan pişmanım diyene kadar abisi alsın kardeşini elimden ozaman

erkek gibiymissin sen CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

sen kızı değil sevgilini sıkıştıracaksın canım. aldatma değil ama eski bi ilişkisi diye düşündüm ben erkek arkadaşın seni seviyo ve kaybetmek istemiyo oyüzden okadar yemin etmiş ama kesin bi bit yeniği var bu işin içinde çünkü kız senin olduğunu bilmiyomuş.sen söyle erkek arkadaşına bu iş aydınlana kadar ben rahat etmeyecem ettirmeyecemde de. itiraf et kızmayacam başka biyerden duyarsam daha kötü olur falan de.ama kalıbı basarım bi iş var kızı sıkıştırmışlardır kız bi kere söyledi daha söylemez. erkek arkadaşım ne yapsa söylüyo demişsin yaa erkekler öyle cin ki anlamıştır o senin takipte olduğunu onlar daha iyi tanıyolar bizi. çünkü bizim kadar duygusal değiller biz işin içine duygularımızı karıştırdığımız için yanlışları kabullenmiyoruz.... koyverme bu işin peşini.

erkek gibiymissin sen CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

annemde der allah haklıysan senin eline düşürmesin senin eline düşerse çekece var der adamın iplini satarsın sen der bugünüme kadar yalan söylemedim ne iftirayı ne haksızlığı bilirim mesale bişey alırken parama dikkatlice bakarım ne eksik versin ne fazla fazla vermişse iyi negüzel diyip geçmem al abi şunun üzerindeki parayı hakkın geçmesin zor durumda kalırsam rica edersem otobüslere 10 kere hakkını helal et derim kesinlikle hakkım geçmesin haksız olmadım bu yaşıma kadar bundan sonra ne olur bilemem ben helale harama çok dikkat ettiğim için korkarım ama hakkımda yenirse adamı neyaparım ozaman iftiramı attı neyaparım abisi felan dinlemem neyapacak ben kardeşini dövüyorum diye beni dövecek dövsün hiç korkum yok erkekse ikitane geçirsin erkekmişsin be derim onda o yürek yok ben bayan halimle onun boy ölçüsünü alırım ben karı kız kavgasına karışan erkeğide sevmem o kız beni döverse dayak yiyecemi bilsem yardım istemem sevgilimde orda olacak oda karşımasın dayak yersem bir erkekten değil kendi hemcinsimde yiyorum görüşünce görecek anyayı konyayı

Back