- Konu Sahibi esmerguzeli06
sen kızı değil sevgilini sıkıştıracaksın canım. aldatma değil ama eski bi ilişkisi diye düşündüm ben erkek arkadaşın seni seviyo ve kaybetmek istemiyo oyüzden okadar yemin etmiş ama kesin bi bit yeniği var bu işin içinde çünkü kız senin olduğunu bilmiyomuş.sen söyle erkek arkadaşına bu iş aydınlana kadar ben rahat etmeyecem ettirmeyecemde de. itiraf et kızmayacam başka biyerden duyarsam daha kötü olur falan de.ama kalıbı basarım bi iş var kızı sıkıştırmışlardır kız bi kere söyledi daha söylemez. erkek arkadaşım ne yapsa söylüyo demişsin yaa erkekler öyle cin ki anlamıştır o senin takipte olduğunu onlar daha iyi tanıyolar bizi. çünkü bizim kadar duygusal değiller biz işin içine duygularımızı karıştırdığımız için yanlışları kabullenmiyoruz.... koyverme bu işin peşini.
anam koyverirmiyim baksana takibe gittim kızı bulmaya erkek arkadaşım beni tanır dünyayı zehir ederim ona neyapacam iyi canım sen haklısın diyip elimi kenetleyip susacammı yok öyle yağma benim adımda xse ben bu işin peşini bırakmam yalnış yapanlarından fitil fitil getirrim sevgilimin erkek arkadaşları bile çekinir masaya yumruğumu vurdummu ses getirmesinide bilirim höd dur bakalım erkek arkadaşımada he iyi tamam deyip kapatmam bu olay aydınlanana kadar geçen günler içerisinde burnundan getircem ben uğraşmışcam o açığa çıkaracak bu iş nasıl çıktıysa o temizleyecek ama karşımda kendisini karşımda temize çıkaracam yok çıkaramıyorsa baktımki bizimkinde suç ozaman ya allah bana yada ona verecek ozaman görün benim siniri tavan yapar birde deli gücü var sinirlenince gözüm görmez erkek kız dinlemem heyttttttt