• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

valla ben yemem bu yemin muhabbetini kimin inancı nekadar bilinmez..........didem diye biri olmuş kesinlikle kız neden öle bişi desinki mantıklı düşününce sen olduğunu bilmeden hemde sonradan organize bi kıvırma operasyonu işte...kendin bilirsin tabi

valla ben yemem bu yemin muhabbetini kimin inancı nekadar bilinmez..........didem diye biri olmuş kesinlikle kız neden öle bişi desinki mantıklı düşününce sen olduğunu bilmeden hemde sonradan organize bi kıvırma operasyonu işte...kendin bilirsin tabi

kesinlikle aynı fikirdeyim didem diye biri var sevgilin o ufaklıkla seni yüzleştirebilir kızda inkar edre am önceden kızı ayarlarlar zor iş değil canım sen sevgilini sıkıştır. didem kimse onu bul.bu işte sevgilinde bitiyor.

ya sen ne tuhaf bir insansın.millete çamur at sonrada sizi yetkililere şikayet ettim de.he he he he çok güldüm sana ya.saolasın bacımmmmmmmmmm.arada senin gibilerin çıkması iyi.eğleniyoruz sayende

evet ya gerçekten çok güldü bende ona. sizi yetkililere şikayet edecem:))) seni öğretmenime söyleyecem der gibi hahahahaha. hem millete çamur at sonrda git şikayet et yalan olduğunu düşünüyosan okuma kimse sana zorla okutmuyo yada özelden msj atmıyor.

kandırılmışsın,herkez ben bilmedim görmedim duymadım
sevgilinde ben bilmem görmedim duymadım yemin doğramalar
o kız olmayan birşeyi ve bir kimseyi konuşmazdı canım
ayrıca o insanları ve bunu sana anlatan kızı dövmeyi düşüneceğine,onunla dost ol yakınlaş dideme ulaşmana yardımcı olsun.
geçmiş olsun,didem diye biri varmış.sen git olayı didemden dinle bence.kaydirigubbakcemile4

yooo komiklik degil... gayet ciddiyim.

ben küheylanlik yapmam gerek yok... konusmalarina da dikkat et ve kendine gel. Konu aciyorsun... elestirilere acik ol. ben düsündügümü yazdim. yorum istedigim kadar yaparim tamammi. bunu sana soracak degilim.

Hakaretlerini ilettim Yetkililere!!! Elinden geleni de ardina koma...

sende tatlım elinden geleni ardına koyma gittiği yere kadar çokta tın

kızlar toplanın olayı çözdüm bugün işten erken çıktım hemen benimkini aradım hadi bugün görüşelim dedim oda dedi kız korkuyor gelecek ama önce şunu bilsin ablam yemin ederim bir yalnış anlaşılma var didem diye biri varmış olayları anlatıyorum neler konuştuğumuzu bu didem neyen nesi hepsini yazacağım

gittim baktım geldiler benim herif kızı almış gelmiş ben sinir küpüyüm ama bana yaklaşmadan önce abla valla anlatacam sadece yalnış anlaşılma oldu korkumdan kimseey bişide diyemiyorum dur güzel yaklaşıyım dadem sevgilim gönderdim sen git biz kız kıza sohbet edecez dedim baktım kız benden tırsıyo döveceğimi sanıyor önce şunu bil dedi anlatacam herşeyi döveceksende suç bende hakediyorum döv dedi bende sen anlat gerisini bana bırak dedi üzüldüm bi an abla didem diye biri var dedi komşumuzun kızıydı dedi kız yaşı 13 -14 ama fırlama küçük o..... bildiğin bütün erkeklerden hoşlanıyor ama çirkin kimsede bakmıyor dedi eeeeeeeeee dedim işte birgün sevgilin geçerken bana nekadar yakışıklı bu kim kız diye sordu dedi bende abimin arkadaşı x abim dedim kız nekadar yakışıklıymış diyince bende seni tanıdığım için dedimki sevgilisi var o sana bakmaz dedi dedi ondan sonra kız x abimin peşine bırakmadı dedi ama sevgilin hiç yüz vermiyodu kıza gıcık oluyordu bende dalga geçiyodum dedi nasıl dalga geçiyodun dedim işte çirkin kız senden hoşlanıyo çirkin kız senden hoşlanıyor gibi dalga geçtim dedi son olanlar ne peki dedim sen kızla görüşmemişsin dedim küsmüşsün dedim ya be bu kıza peşini bırakma o sana bakmaz sevgilisi var diyince kavga ettik neden bakmasın herkesin sevgilisi var ama erkek bu bakar gibi konuşunca bende kavga ettim son olanda buydu ogün neden beni kamerada görünce kaçtın hemen dedim yemin ederim sevgilimle çetleşiyodum ayrıyetende senle abim gelince hemen çıkmak zorunda kaldım dedi olayları açıklayamadım dedi aksilik olacak ya o an abimin geleceği tuttu dedi bende sen hiç düüünmezmisin seninki nasıl kapasite aklın nasıl almaz ben neler çektim sende kızsın bana doğruyu söyle abla yemin ederimki doğru ben sana yalnış yapılsın istermiyim dedi annemin babamın üzerine yemin ederim dedi ya ben seni çok seviyorum senin arkandan iş çevrilcek bende bilcem sana söylemeyecem ya seni kendimin yerine kor yine söylerim dedi bende neler neler düşündüm sen nasıl bir kişiliğe sahipsin beni günlerce bunun için kırkırkıvrandırdınmı dedim neden aramadın dedim neden ferhata söylemedin dedim korktum neyapıyım bir pot kırdım saçma sapan bi kızdı salak bi kızdı yani olmayan bi şey hakkında bukadar şey oldu sonradan açıklayamadım abim gelincede çıktım dedi nekadar doğrusun dedim bu söylediklerinden sana nasıl inanayım dedim gfit babama söyle dedi istediğini yap bu böyle dedi bende dedim kızın numarasını ver nerde sizin komşunuzmu kimmiş birde ben görüyüm kızı dedim taşındılar abla yemin ederim nimarasını felanda sildim attım o kavgadan sonra dedi

kesin doğru söylüyordu sonunda ağladı ya yemin edirim aranızı bozmak istemedim beni affet yemin ederim doğru söylüyorum seni sıkştırdılarmı abingil felan dedim sevgilin abime bile söylememiş beni döver diye mesaj çekti bende tamam dedim görüşelim diye olay daha fazla büyümesin diye abla yemin ederim böyle neolur bana inan yalanım yok dedi bende tamam ağlama sizin aranızı bozmak değildi maksadım dedi keşke elim ayağım kırılsaydıda senle yazışmasaydım böyle bi saçma bişiden yalnış anlaşıldı ben dedim senin yüzünden 3 gün neler çektik kaza yapacaktık nerdeyse senin vicdanın yokmu ablam abim ne haldedir neolur ne olmaz diye düşünmedinmi dedim sen yalan söylüyosun beni babana gidiyorum dedim
yemen ederim ensevdiğim ailemin canımdan çok sevdiğim ailem yalan söylüyorsam allah sevdiklerimi elimden alsın dedi

inandırıcı değil be gülüm. gene kızdırcaz seni ama.
bu kız sana bak böle demişti.

didemle olanlardan sonra üzme onu dedi. ( ama ben beynimden vuruldum)
_ didem kim sana kim söyledi ben sana anlattım mı dedim (yani sevgilim gibi konuşmaya devam ani harekette bulunursam kuş kaçar onun için sevgilim gibi konuşmaya devam ettim sonra
_ yok sen anlatmadın bana ben abimden duydum dedi .

eğer sevgilin hiç bu işe bulaşmadıysa "didemle olanlardan sora onu üzme" demezdi sana.
hem bu olay sözde o kızın etrafında dönmüş, ama bu sana demişki "ben abimden öğrendim"
bu son anlattıklarında abisinden öğrendiği bişi göremedim ben...
ne çok yemin ediyo bu insanlar yahu.

inandırıcı değil be gülüm. gene kızdırcaz seni ama.
bu kız sana bak böle demişti.

didemle olanlardan sonra üzme onu dedi. ( ama ben beynimden vuruldum)
_ didem kim sana kim söyledi ben sana anlattım mı dedim (yani sevgilim gibi konuşmaya devam ani harekette bulunursam kuş kaçar onun için sevgilim gibi konuşmaya devam ettim sonra
_ yok sen anlatmadın bana ben abimden duydum dedi .

eğer sevgilin hiç bu işe bulaşmadıysa "didemle olanlardan sora onu üzme" demezdi sana.
hem bu olay sözde o kızın etrafında dönmüş, ama bu sana demişki "ben abimden öğrendim"
bu son anlattıklarında abisinden öğrendiği bişi göremedim ben...
ne çok yemin ediyo bu insanlar yahu.

bu kızla ben adam akıllı konuşma yapmalıyım bu kız ne yapmaya çalışıyor olayları birbirine karıştırıyor

sen msn konuşmalarını bi printerdan çıktı al öle konuş kızla.
Allah sevdiklerimden ayırsın die yemin etmiş de, e eninde sonunda hepimiz sevdiklerimizden ayrılmayacaz mı. ölüm die bişi var. ne biliyim be esmer bunlar oyun gibi geldi bana.

sen msn konuşmalarını bi printerdan çıktı al öle konuş kızla.
Allah sevdiklerimden ayırsın die yemin etmiş de, e eninde sonunda hepimiz sevdiklerimizden ayrılmayacaz mı. ölüm die bişi var. ne biliyim be esmer bunlar oyun gibi geldi bana.

haklısın be canım ben kapamam bunun üzerini daha ayrıntısına kadar öğrenmeden nekadar doğru öğrenmeden yarın konuşacam yine görüşelim dedim ikiletmeden tamam dedi
ozaman bakalım ya ne dandik insanlarla uğraşıyorum benya seviyesine bile düşmem çoluk çocuk ya ama neyaparsın bu erkekler söz konusu olunca

cnm görüştüğünüzden sevgilinin haberi olmasın.sen bu saatden sonra ona bir şey sorma.kapat konuyu .ama el altından knuş tabiki kızla.ama dediğim gibi sakın sevgiline açma bu konuyu yeter üzdüğün onu .

Back