- Konu Sahibi esmerguzeli06
kızlar benimkini aradım dedimki tam saatini ayarladınmı kıza dedinmi perşembe gelecek değilmi dedim mutlaka gelecek değilmi dedim gelmesse neyepacamı biliyosun dedim ben kızı aradım açmadı dedi mesaj çektim ablan senle konuşmak istiyor mutlaka onla konuş perşembe günü eğer gitmessen olacaklardan ben sorumlu değilim bir bok yemişsin temizle bokunu demiş bende ya gelmesse bu kız ozaman ben sana neyaparım biliyonmu dedim sen bana 3 gün süre tanı mutlaka görüştürcem demedinmi oda ozaman gelmesse senin elinden tutar gözümü karartır ne dedikodu dinlerim isterki mahalle çalkalansın isterki anası bi ton laf etsin umrumda değil ben senin içnde şüpe kalsın istemiyorum dedi anasının babasının karşısında kızınız bana böyle böyle dedi sonrada gel dedim konuşalım dedim gelmedi neyapmaya çalıştığını anlamadım neden böyle bişi demiş anasıyla babasının karşısında de dedi ozaman babası soracak neden böyle bişi dedin açıkla diyecek kızacak varsa söyle ielin kızını kapıya kadar getirmişsin neden dedin diyecek ozaman yok diyecek babasının karşısında sende bana inanacaksın dedi gelmesse elinden tutup götürmessem benden adisi ş..... yok dedi babası ozaman hesabını kesecek sen anlat onların karşısında kızlarınığn ne yaptığını dedi eeeeeeeeee kızlar şimdi konuşun kim haklı bu laflardan sonra halen yalan söylüyor sevgilin diyormusunuz hadı kızın gözünü korkuttu kızın babasının bunlardan haberi yok ozaman olay büyüyecek benim oğlanda suç olsa hemen anlatmazmıydı buralara kadar neden taşısın olayı dedikodu bile umrumda değil diyor hadi bakalım şimdi yorumları bekliyorum
dediğim çıktı işte.bu kız akıllı olsa byle aptalca planlar yapmazdı.yalanının eninde sonunda çıkacağını hesaplardı.ahhhhhhhhhh ahhhhh nerde o eski akıllı gençlikkkkkkk