• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

kızlar benimkini aradım dedimki tam saatini ayarladınmı kıza dedinmi perşembe gelecek değilmi dedim mutlaka gelecek değilmi dedim gelmesse neyepacamı biliyosun dedim ben kızı aradım açmadı dedi mesaj çektim ablan senle konuşmak istiyor mutlaka onla konuş perşembe günü eğer gitmessen olacaklardan ben sorumlu değilim bir bok yemişsin temizle bokunu demiş bende ya gelmesse bu kız ozaman ben sana neyaparım biliyonmu dedim sen bana 3 gün süre tanı mutlaka görüştürcem demedinmi oda ozaman gelmesse senin elinden tutar gözümü karartır ne dedikodu dinlerim isterki mahalle çalkalansın isterki anası bi ton laf etsin umrumda değil ben senin içnde şüpe kalsın istemiyorum dedi anasının babasının karşısında kızınız bana böyle böyle dedi sonrada gel dedim konuşalım dedim gelmedi neyapmaya çalıştığını anlamadım neden böyle bişi demiş anasıyla babasının karşısında de dedi ozaman babası soracak neden böyle bişi dedin açıkla diyecek kızacak varsa söyle ielin kızını kapıya kadar getirmişsin neden dedin diyecek ozaman yok diyecek babasının karşısında sende bana inanacaksın dedi gelmesse elinden tutup götürmessem benden adisi ş..... yok dedi babası ozaman hesabını kesecek sen anlat onların karşısında kızlarınığn ne yaptığını dedi eeeeeeeeee kızlar şimdi konuşun kim haklı bu laflardan sonra halen yalan söylüyor sevgilin diyormusunuz hadı kızın gözünü korkuttu kızın babasının bunlardan haberi yok ozaman olay büyüyecek benim oğlanda suç olsa hemen anlatmazmıydı buralara kadar neden taşısın olayı dedikodu bile umrumda değil diyor hadi bakalım şimdi yorumları bekliyorum

dediğim çıktı işte.bu kız akıllı olsa byle aptalca planlar yapmazdı.yalanının eninde sonunda çıkacağını hesaplardı.ahhhhhhhhhh ahhhhh nerde o eski akıllı gençlikkkkkkk

kızlar benimkini aradım dedimki tam saatini ayarladınmı kıza dedinmi perşembe gelecek değilmi dedim mutlaka gelecek değilmi dedim gelmesse neyepacamı biliyosun dedim ben kızı aradım açmadı dedi mesaj çektim ablan senle konuşmak istiyor mutlaka onla konuş perşembe günü eğer gitmessen olacaklardan ben sorumlu değilim bir bok yemişsin temizle bokunu demiş bende ya gelmesse bu kız ozaman ben sana neyaparım biliyonmu dedim sen bana 3 gün süre tanı mutlaka görüştürcem demedinmi oda ozaman gelmesse senin elinden tutar gözümü karartır ne dedikodu dinlerim isterki mahalle çalkalansın isterki anası bi ton laf etsin umrumda değil ben senin içnde şüpe kalsın istemiyorum dedi anasının babasının karşısında kızınız bana böyle böyle dedi sonrada gel dedim konuşalım dedim gelmedi neyapmaya çalıştığını anlamadım neden böyle bişi demiş anasıyla babasının karşısında de dedi ozaman babası soracak neden böyle bişi dedin açıkla diyecek kızacak varsa söyle ielin kızını kapıya kadar getirmişsin neden dedin diyecek ozaman yok diyecek babasının karşısında sende bana inanacaksın dedi gelmesse elinden tutup götürmessem benden adisi ş..... yok dedi babası ozaman hesabını kesecek sen anlat onların karşısında kızlarınığn ne yaptığını dedi eeeeeeeeee kızlar şimdi konuşun kim haklı bu laflardan sonra halen yalan söylüyor sevgilin diyormusunuz hadı kızın gözünü korkuttu kızın babasının bunlardan haberi yok ozaman olay büyüyecek benim oğlanda suç olsa hemen anlatmazmıydı buralara kadar neden taşısın olayı dedikodu bile umrumda değil diyor hadi bakalım şimdi yorumları bekliyorum

oturduğum yerden ben de sallarım güzelim.:ecrin_bebek: hele seninki bi işi icraata döksün de öyle konuşalım. umarım biz haksız çıkarız da erkek milleti atıp tutmayı pek sever, iş ciddiye binince de kaçıp saklanmayı iyi becerir. şimdi sen onun hakkında "bu kdr diosa kesin doğrudur" die düşünmen için sallıyo olabilir. hele bi perşembesini görelim esmer bacı. hem neden perşembeye kdr beklettin ben onu da anlamadım. bak bi arkadaş demişti geçen sayfalarda, onlara plan kuracak zaman verme hemen bu işi hallet diye. perşembeye kadar bişi uydurabilirler. kız mesela sana "sevgilnin ismi msndeki başka bi arkadaşımla aynı onla karıştırdım onun mevzusunu da sana söledim ksra bakma" diyebilir meselaaaaaa. bak 2 dakkada senaryo yazdım sen bunlara bissürü gün verdin neler düşünür insan bu vakitte.

taemda inanıyorum diyemem olay olmadan elimden tutup sokağa düşmeden bu dediklerine inanmam elimden tutsun sokağa düşelim götürsün kızın kapısından içeri girerken benim sevgilim haklıymış yalan söylemiyormuş diyecem ama yine dinleyecem neden yaptığını kız neden böyle bişi yapma gereği duymuş

oturduğum yerden ben de sallarım güzelim.:ecrin_bebek: hele seninki bi işi icraata döksün de öyle konuşalım. umarım biz haksız çıkarız da erkek milleti atıp tutmayı pek sever, iş ciddiye binince de kaçıp saklanmayı iyi becerir. şimdi sen onun hakkında "bu kdr diosa kesin doğrudur" die düşünmen için sallıyo olabilir. hele bi perşembesini görelim esmer bacı. hem neden perşembeye kdr beklettin ben onu da anlamadım. bak bi arkadaş demişti geçen sayfalarda, onlara plan kuracak zaman verme hemen bu işi hallet diye. perşembeye kadar bişi uydurabilirler. kız mesela sana "sevgilnin ismi msndeki başka bi arkadaşımla aynı onla karıştırdım onun mevzusunu da sana söledim ksra bakma" diyebilir meselaaaaaa. bak 2 dakkada senaryo yazdım sen bunlara bissürü gün verdin neler düşünür insan bu vakitte.

anam bende uzatmak istemezdim o 1 gün aklıma koyduğumda gidip görüşecektim ama evi bulamadım patlak verdi olaylar şimdide perşembe günü müsaitim başka günüm yok mecburen o gün onlar planlarını darmaduman ederim ya kızlar bişey diycem ama bilki inanmayacaksınız bana kötülük yapanlar birbir ortaya çıkıyo arkamdan gizli iş çevirenler bugüne kadar böyle oldu bugünden sonrada olurmu bilmem ama olacak diyede kesin konuşmam ama içim temiz herhalde ben bana kötülük yapacakları an yakalıyorum bi başka zaman başka anımı anlatırım hak verirsiniz bir kızın hayatınıda kurtardım böylelikle

ben o perşembe gününü nasıl bekliyorum bir bilseniz şuraya sevgilim haklıymış kızın maksadı buymuş buymuş diye yazmayı nekadar isterim eğer kız haklı sevgilim haksız çıkarsa ozaman bir hafta yazmam herhalde bir hafta sonra kendime gelirim ancak sonra yazarım bilinki yazmayınca sevgilim beni gerçekten aldatıyor kendime gelince en ince ayrıntısına kadar kimmiş neyin nesiymiş bu didem neden öyle demiş neler olmuş nasıl olmuş hepsini anlhatırım ama önce sakinleşmem gerek bunları duyduktan sonraki tavrımda çok entrasan olcak dayak kızmını özellikle anlatacam bide arkasından kime attıysam hakedene helal olsun dedirtecem

sana göre ayıp olmadığı belli oluyor zaten.kimsenin seni inandırmaya çalıştığı yok ister inan ister inanma hayret bişe yaaa. çok komisin gerçekten.

yooo komiklik degil... gayet ciddiyim.

haklısın canikom ben hep böyleyim arada hükmedemediğim için küheylanlık taslıyorum neyaparsın sende küheylanlığın gerçeğini yaparsın bak ben gerçeğini yapıyorum sizinki gibi hayalle kalmadı dersin olur biter hadi uza seni yoksa uzatacam bücür

ben küheylanlik yapmam gerek yok... konusmalarina da dikkat et ve kendine gel. Konu aciyorsun... elestirilere acik ol. ben düsündügümü yazdim. yorum istedigim kadar yaparim tamammi. bunu sana soracak degilim.

ya niye kırılıyosun canım öyle saçma insanında saçma sapan yorumları olur durduk yere hayallerimi anlatacak kadar saftirik değilim kimseyede kendim böyleyim sen böyle dedin diyede ispatlamayada gerek yok sıkma tatlı canını bunun gibileri elbet olcak dengesiz nedü belirsiz kendi kendine bizi tanıyo gibi yorum yapıyo seni suya götürür susuz getirrim dilara hanım ondan sonra ötemen öttüğün yeride kapamasını bilirim sie

Hakaretlerini ilettim Yetkililere!!! Elinden geleni de ardina koma...

tamam canım sağol o engin düşüncenizle bizi onurlandırdığınız için bu topikte sizin gibilerede gerek var tabi herkes güzel bişi yazacak değilya biride yerden yere vursun bizde şuç tatlım senin engin düşüncenden faydalanamıyoruz hehehehe

istesen de faydalanamassin sen benim düsüncelerimden... ona kabiliyet gerek.

Back