• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

o kadar yemin ediyor yok diyor ama bir türlü kizi senin yanina getirmiyor
yok dedikodu olurmus yok bilmem ne madem öyle abisini arayip kiz kardesinide al gel deseydi kim bilecekti
ben bu isten acayip killandim
didem diye birisi kesinlikle var diyorum ama senden önceki kiz arkadasida olabilir bu illakide seni aldatiyor anlamina gelmez

onun orasını kızla yüzleşince anlayacam benden öncekimi benden sonramı ozaman anlayacam dedim abisini ara kızı o getirsin dedim dedi ya abisi işte daha oturup adam akıllı kız kardeşin böyle yapmış diye konuşamadım telefondamı söyleyim tamam söz görüştürcem dedi bakalım artık kim yalan söylüyor

bana göre bu konu inandiriciligini yitirdi... ben fikrimi yazdim... bunda ayip birsey yok.

tamam canım sağol o engin düşüncenizle bizi onurlandırdığınız için bu topikte sizin gibilerede gerek var tabi herkes güzel bişi yazacak değilya biride yerden yere vursun bizde şuç tatlım senin engin düşüncenden faydalanamıyoruz hehehehe

şimdi en son ne oldu?
işteyken acamıyorum canım yenı geldım bı cumle ıle ozetlesen
sen persembe gunu kızla mı yuzyuze geleceksın
sevgılınde mı olacak?

büyük gun perşembe

Allah kolaylık versin esmer güzeli:lepi:

şu kızın hesabını al Çok üzgünüm çoook

bende yoruldum artık bukadar uzaması yordu sıktı bunalttı ya içim daralırmı içim daralıyor bu konu ortaya çıktıktan sonra nefesim kesiliyor sinir küpü oldum bi perşembe gelsinde hayırlısıyla

şimdi en son ne oldu?
işteyken acamıyorum canım yenı geldım bı cumle ıle ozetlesen
sen persembe gunu kızla mı yuzyuze geleceksın
sevgılınde mı olacak?

evet canım perşembe günü kızla görüşcem abisde olcak tabiki ele başı sevgilimde artık o gurupta kim sağ çıkar bilemem ama şunu bilirim olaylar birbirine girecek kız ben demedim diycekk ben nasıl ya ben neremden uydurdum bukadar lafı diycem kıza vurmak için yeltenecem beni tutuacaklar dur anlayalım neymiş diye ben anlatacam kız sonrada bütün gerçekleri ötecek ozaman anlayacam evet var böyle biri sevgilin sana yalan söylüyo diyecek kızın numarasını verecek bende kızla yüzleşecem yada ben erkek arkadaşından hoşlanıyorum iftira attım diycek sizce hangisi

evet canım perşembe günü kızla görüşcem abisde olcak tabiki ele başı sevgilimde artık o gurupta kim sağ çıkar bilemem ama şunu bilirim olaylar birbirine girecek kız ben demedim diycekk ben nasıl ya ben neremden uydurdum bukadar lafı diycem kıza vurmak için yeltenecem beni tutuacaklar dur anlayalım neymiş diye ben anlatacam kız sonrada bütün gerçekleri ötecek ozaman anlayacam evet var böyle biri sevgilin sana yalan söylüyo diyecek kızın numarasını verecek bende kızla yüzleşecem yada ben erkek arkadaşından hoşlanıyorum iftira attım diycek sizce hangisi

bence cok sınırlenmeden bır kere olayı bastan anlat, konusma sırasını, hanı konusmaları kaydet dememın sebebı buydu, oylelıkle herkes okurdu
sevgılınde boyle stres belırtısı goruyor musun pekı? bıseyı yakalanacak korkusu ıle mı hareket edıyor, yoksa bu olaydan tıksınmıscesıne mı

cok komik vallah....
1. konu saptirildi... artik burda küheylanlik yapiliyor...
2. ya cok hava atmayi cok seviyorsunuz... yada ikinizde erkeksiniz. Gerceklestiremediginiz Hayallerinizi (sevgilinize hükmetmek ve sözünü gecirmek) burda hayal ederek anlatiyorsunuz.... şakkıdı şakkıdı şakkıdı

1-senin kimseye küheylan demeye hakkın yok.bence bu lafla seviyeni belli ediyorsun

2-burası dertleşme sitesi canım.seni sarmadıysa erkekler sitesine gir

bence cok sınırlenmeden bır kere olayı bastan anlat, konusma sırasını, hanı konusmaları kaydet dememın sebebı buydu, oylelıkle herkes okurdu
sevgılınde boyle stres belırtısı goruyor musun pekı? bıseyı yakalanacak korkusu ıle mı hareket edıyor, yoksa bu olaydan tıksınmıscesıne mı

sevgilim tiksinircesine bakıyor ya ben hayatımda böyle iftira görmedim diyor yapmadığım şeyden yargılanmak zoruma gidiyor ama kendimi suçsuz çıkaracam sırf bunun için seni o kızla görüştürcem neden böyle bişi yapmış onu bile anlamadım diyor ya anlamadım benim daha kimseye güvenim yok kapamadım olayı kesin görüşcem eğer şu önümüzdeki 2 gün içinde görüştürme dedim sevgilime ilişki biter ozaman seni haksız bulurum dedim ozaman sen nekadarda yemin etsen yeminlerin boşa çıkar birdaha yüzümü göremessin dedim oda tamam dedi perşembe günü görüşcez işte bakalım

1-senin kimseye küheylan demeye hakkın yok.bence bu lafla seviyeni belli ediyorsun

2-burası dertleşme sitesi canım.seni sarmadıysa erkekler sitesine gir

aslında erkekler sitesinde küheylanlar olur dimi iyi fikir aslında kız alemsin bu yorumuna nekadar güldüm hemde çok hoşuma gitti bakın arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ben hayalperest biri değilim zaten yazdıklarımdan nekadar gerçekçiyim anlaşılır

esmer güzeli boşverin uğraşmayın seviyesini gösterdi o. benim eski erkek arkadaşım çok fırıldaktı aman onu takip edecem derken az yorulmuyodum aslında zekanda gelişiyor hep bi şeytanlık düşünüyosun. ben bunun eski kız arkadaşını tanıyodum onlar ayrılmıştı hatta kızda başkasıyla çıkıyodu açıklama yapayımki yanlış anlaşılmasın kızla selamımız vardı bigün yolda gördüm kız benim onla çıktığımı bilmiyo ama.kız durdu muhabbet ettik sordum kıza nasıl hala görüşüyomusunuz diye kız dediki yok ya bittide geçen haber göndermiş tekrar birleşelim diye kan beynime fışkırdı ki ozaman yeni çıkmaya başlamıştık öyle biri olduğunu bilmiyodum.eve geldim telefon açtım ağzıma geleni saydım iftiraymış yalanmış ama ne yeminler ediyo.iyi dedim inandım dedim ama peşini bırakırmıyım bu işin. kızı buldum telini falan aldım anlattım kıza durumu kız ben yüzleşirim dedi ona söyledim ben nasıl insanmışım eski kız arkadaşıyla karşı karşıya gelince kıskanmazmışım anladım ki bi bit yeniği var bi kafeye gittim kızıda çağırdım otururken aradım bunu ben şurdayım gel dedim bi geldiki masada kız dumur oldu çekti gitti.anladımki kızın söylediği doğru. sonradan aradı yalvardı yok onun yüzünü görmek istemiyomuş oyüzden yapmış. beni kaybetmekten korkuyodu ama bildiğinide yapıyodu.tamam dedim yüzleş kızla kabul etti kızla yüzleşti ama ben ikna olmadımki yalan söylüyodu.kız çok şaşırdı nasıl böyle yalan söyleyebiliyosun dedi kız dedki pişman oldum bunla yüzleştiğime istediğine inan canım dedi.ondan sonra bitti. aman 18 yaşımdaydım deli çağımız ayrıldım diye intihar etti ondan etkilendim tekrar birleştim ve beni yine aldattı. düşünüyorumda nekadar aptalmışım ozmanlar ama gençlik işte gözün bişe görmüyo. neyse deneyim oldu bana pişman değilim.aklım olsa intihar eden bi adamla ne işin olur işte ozamanlar diyosunki bu beni çok seviyo:)))) valla benim artık boş laflara karnım tok öyle ağzı laf yapıyoduki insan inanamaz onun bana bunu yaptığına.

Son düzenleme:
esmer güzeli boşverin uğraşmayın seviyesini gösterdi o. benim eski erkek arkadaşım çok fırıldaktı aman onu takip edecem derken az yorulmuyodum aslında zekanda gelişiyor hep bi şeytanlık düşünüyosun. ben bunun eski kız arkadaşını tanıyodum onlar ayrılmıştı hatta kızda başkasıyla çıkıyodu açıklama yapayımki yanlış anlaşılmasın kızla selamımız vardı bigün yolda gördüm kız benim onla çıktığımı bilmiyo ama.kız durdu muhabbet ettik sordum kıza nasıl hala görüşüyomusunuz diye kız dediki yok ya bittide geçen haber göndermiş tekrar birleşelim diye kan beynime fışkırdı ki ozaman yeni çıkmaya başlamıştık öyle biri olduğunu bilmiyodum.eve geldim telefon açtım ağzıma geleni saydım iftiraymış yalanmış ama ne yeminler ediyo.iyi dedim inandım dedim ama peşini bırakırmıyım bu işin. kızı buldum telini falan aldım anlattım kıza durumu kız ben yüzleşirim dedi ona söyledim ben nasıl insanmışım eski kız arkadaşıyla karşı karşıya gelince kıskanmazmışım anladım ki bi bit yeniği var bi kafeye gittim kızıda çağırdım otururken aradım bunu ben şurdayım gel dedim bi geldiki masada kız dumur oldu çekti gitti.anladımki kızın söylediği doğru. sonradan aradı yalvardı yok onun yüzünü görmek istemiyomuş oyüzden yapmış. beni kaybetmekten korkuyodu ama bildiğinide yapıyodu.tamam dedim yüzleş kızla kabul etti kızla yüzleşti ama ben ikna olmadımki yalan söylüyodu.kız çok şaşırdı nasıl böyle yalan söyleyebiliyosun dedi kız dedki pişman oldum bunla yüzleştiğime istediğine inan canım dedi.ondan sonra bitti. aman 18 yaşımdaydım deli çağımız ayrıldım diye intihar etti ondan etkilendim tekrar birleştim ve beni yine aldattı. düşünüyorumda nekadar aptalmışım ozmanlar ama gençlik işte gözün bişe görmüyo. neyse deneyim oldu bana pişman değilim.aklım olsa intihar eden bi adamla ne işin olur işte ozamanlar diyosunki bu beni çok seviyo:)))) valla benim artık boş laflara karnım tok öyle ağzı laf yapıyoduki insan inanamaz onun bana bunu yaptığına.
şimdi anladım bu erkekler adamı yerden yerede vurur yani vezirde resilde yapar anam

şimdi anladım bu erkekler adamı yerden yerede vurur yani vezirde resilde yapar anam

öyle canım güven yok çoğuna. allah bozmasın şimdiki erkek arkadaşımla 4 sene oldu çıkıyorum hiç bi yanlışını yakalamadım.buna güveniyorum ama yinede temkinliyim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

cnm bütün yorumları bugün tekrar okudum.kesin çözüm kızkardeşde bitiyor.1-belki seninkiisinde gözü olabilir.ve seninkinin yazışma şeklini biliyorsa çaktı başkasının yazdığınıki o sensin.bunuda biliyor senin sevgilinin mesenesine girdiğini.ben demedim diye yalan yere yemin eder kesin bu şimdi onların yanında .buna hazırlıklı ol onların yanında 2-onu yalnız konuşturursan eğer işte o zaman ötebilir bülbülümüz.ama tehdit et.yazışmaların bende kayıtlı dersin.o zaman köşeye sıkışır. yani kısaca bütün düğümler mervede bitiyor.senin en büyük hatan ortalığı ayağa kaldırman olmuş.sevgilin yemin ettiğinde konuyu kapatmıştın.ama tekrar ortalığı kasıp kavurdun öfkenle.gizlice takip edicektin.evi öğrenirdin.belki geç olurdu ama öğrenirdin eninde sonunda. birde bir yorumda arkadaşın biri mimiklerine bak demişti.tiksenerek bahsediyor olaydan demişsin.o zaman 1.ci şık doğru olabilir.

kızkardeş esmeri tanıyo, kalkıp da o olduğunu anlayıp didem die bi yalan uydurmaz sevgilisinde gözü olsa bile. ortaya çıkacağını bilir. bence mümkün değil kızın yalan sölemesi.

öyle canım güven yok çoğuna. allah bozmasın şimdiki erkek arkadaşımla 4 sene oldu çıkıyorum hiç bi yanlışını yakalamadım.buna güveniyorum ama yinede temkinliyim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aynen bu sözüne katılıyorum nekadarda yok yapmaz desen içinde bi şüphe kalıyor ya yaparsa ben bukadar güveniyorum ama beni kandırırsa diye düşünüyosun böyle düşünmene ise ya eski sevgililerin sebep yada çevrendeki evli insanlar 10 senelik evli insanlar bile aldatıyor 1 sene geçmiş adam yeni evli aldatıyor adam nişanlı nişanlısını boynozluyor haberi olmadan 5 sene çıkmışlar bakıyosun o seneler anlamsız boşa aldatıyor bütün bunlar yalnış örnek biz nekadar güveniyoruz desekte bütün kadınlar böyle yüreğinin içinde bir şüphe kalıyor anam ben güvenemiyorum okadarda çok seiyorum nekadarda yapmaz desem yüreğimde ya yaparsa korkusu var nekadarda sinirli sert bir yapım taviz vermeyenn bir yapım olsada heran ne olca belli olmaz ben evlensemde ister 1 seni ister 5 ister 10 isterse 50 sene geçsin beni tınlamaz ben yine düşünür yeni takibe düşerim 50 yaşında 70 yaşında olcak ogünleri görmeyi allah nasip ederse yaşlılar daha gözü aç oluyor azgı oluyor onun için kocanı bırakmıycan o nere sen oraya emekli maşına bile beraber gitceniz ben önce ölüyüm öbür tarafta izliycem leyn hınzır hiç ulmüş karındandamı utanmıyon hadi ondan utanmıyon anladımda yaşından başındandamı utanmıyon tü iresil dön geri şeytan dürtmesin bende burda onu dürterim beni burdan asrail etme hehehehe

kızkardeş esmeri tanıyo, kalkıp da o olduğunu anlayıp didem die bi yalan uydurmaz sevgilisinde gözü olsa bile. ortaya çıkacağını bilir. bence mümkün değil kızın yalan sölemesi.

katılıyorum. bu kız yalanının ortaya çıkacağını biliyor elbette. sen gidip ortalığı dağıtacaksın. onlara söyleyeceksin. abisine ve sevgiline. böyle bir yalan söylediğini onların duyduğunda tepkilerini de bilir herhalde. hele ağabeyinin. ağabeyi neden böyle yalan dedin diye kardeşini benzetmezmi. mahveder bence. sevgilinide kaybedeceğini bilir . ondan nefret etmezmi sevgilin. düpedüz ona iftira atmış olur çünkü. bütünbunları düşünecek kadarda belli bir zeka seviyesine sahip bu kız değil mi..

inanın orası hiç belli olmaz.16 yaşında zaten bu. zamanın gençleri çokda akıllı değil.yani görüyorsunuz çevrenizdeki yeni nesilleri.akılları 5 karış havada,

hele o saç modelleri yokmu:roflol: hepsi sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi o kafalar.çok gülüyorum.benim kuzenlerde öyle maleseffffffffff.

kızlar benimkini aradım dedimki tam saatini ayarladınmı kıza dedinmi perşembe gelecek değilmi dedim mutlaka gelecek değilmi dedim gelmesse neyepacamı biliyosun dedim ben kızı aradım açmadı dedi mesaj çektim ablan senle konuşmak istiyor mutlaka onla konuş perşembe günü eğer gitmessen olacaklardan ben sorumlu değilim bir bok yemişsin temizle bokunu demiş bende ya gelmesse bu kız ozaman ben sana neyaparım biliyonmu dedim sen bana 3 gün süre tanı mutlaka görüştürcem demedinmi oda ozaman gelmesse senin elinden tutar gözümü karartır ne dedikodu dinlerim isterki mahalle çalkalansın isterki anası bi ton laf etsin umrumda değil ben senin içnde şüpe kalsın istemiyorum dedi anasının babasının karşısında kızınız bana böyle böyle dedi sonrada gel dedim konuşalım dedim gelmedi neyapmaya çalıştığını anlamadım neden böyle bişi demiş anasıyla babasının karşısında de dedi ozaman babası soracak neden böyle bişi dedin açıkla diyecek kızacak varsa söyle ielin kızını kapıya kadar getirmişsin neden dedin diyecek ozaman yok diyecek babasının karşısında sende bana inanacaksın dedi gelmesse elinden tutup götürmessem benden adisi ş..... yok dedi babası ozaman hesabını kesecek sen anlat onların karşısında kızlarınığn ne yaptığını dedi eeeeeeeeee kızlar şimdi konuşun kim haklı bu laflardan sonra halen yalan söylüyor sevgilin diyormusunuz hadı kızın gözünü korkuttu kızın babasının bunlardan haberi yok ozaman olay büyüyecek benim oğlanda suç olsa hemen anlatmazmıydı buralara kadar neden taşısın olayı dedikodu bile umrumda değil diyor hadi bakalım şimdi yorumları bekliyorum

Son düzenleme:
Back