- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
1-senin kimseye küheylan demeye hakkın yok.bence bu lafla seviyeni belli ediyorsun
2-burası dertleşme sitesi canım.seni sarmadıysa erkekler sitesine gir
sana cevap vermeye gerek yok...kaale almiyorum
valla ben yemem bu yemin muhabbetini kimin inancı nekadar bilinmez..........didem diye biri olmuş kesinlikle kız neden öle bişi desinki mantıklı düşününce sen olduğunu bilmeden hemde sonradan organize bi kıvırma operasyonu işte...kendin bilirsin tabi
sana cevap vermeye gerek yok...kaale almiyorum
ya sen ne tuhaf bir insansın.millete çamur at sonrada sizi yetkililere şikayet ettim de.he he he he çok güldüm sana ya.saolasın bacımmmmmmmmmm.arada senin gibilerin çıkması iyi.eğleniyoruz sayende
yooo komiklik degil... gayet ciddiyim.
ben küheylanlik yapmam gerek yok... konusmalarina da dikkat et ve kendine gel. Konu aciyorsun... elestirilere acik ol. ben düsündügümü yazdim. yorum istedigim kadar yaparim tamammi. bunu sana soracak degilim.
Hakaretlerini ilettim Yetkililere!!! Elinden geleni de ardina koma...
istesen de faydalanamassin sen benim düsüncelerimden... ona kabiliyet gerek.
ne saldırgan bi insansın sen ya. kime sataşacağını bilemiyosun.lmaz:
inandırıcı değil be gülüm. gene kızdırcaz seni ama.
bu kız sana bak böle demişti.
didemle olanlardan sonra üzme onu dedi. ( ama ben beynimden vuruldum)
_ didem kim sana kim söyledi ben sana anlattım mı dedim (yani sevgilim gibi konuşmaya devam ani harekette bulunursam kuş kaçar onun için sevgilim gibi konuşmaya devam ettim sonra
_ yok sen anlatmadın bana ben abimden duydum dedi .
eğer sevgilin hiç bu işe bulaşmadıysa "didemle olanlardan sora onu üzme" demezdi sana.
hem bu olay sözde o kızın etrafında dönmüş, ama bu sana demişki "ben abimden öğrendim"
bu son anlattıklarında abisinden öğrendiği bişi göremedim ben...
ne çok yemin ediyo bu insanlar yahu.
sen msn konuşmalarını bi printerdan çıktı al öle konuş kızla.
Allah sevdiklerimden ayırsın die yemin etmiş de, e eninde sonunda hepimiz sevdiklerimizden ayrılmayacaz mı. ölüm die bişi var. ne biliyim be esmer bunlar oyun gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?