• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

sen msn konuşmalarını bi printerdan çıktı al öle konuş kızla.
Allah sevdiklerimden ayırsın die yemin etmiş de, e eninde sonunda hepimiz sevdiklerimizden ayrılmayacaz mı. ölüm die bişi var. ne biliyim be esmer bunlar oyun gibi geldi bana.

bu çıktı alma işi yada konuşmayı kaydetme işini baştan beri bende savunuyorum
kızın dedikleri ile karşılaştırırdın
ne kadar çok yemin var

evet canım (didemle olanlardan sonra sakın onu üzme)işte anahtar cümle bu bu sözün üstüne git.kıza böyle neden söyledin o zaman de mutlaka sevgilinin bu didemle arasında bişeyler olmuş ve didemin taşındığıda bana yalan gibi geldi.bak bakalım kızın arkadaş çevresinde ve komşularının çevresinde didem isminde biri var mı?
kızın msn adresini alıp didem diye bi arkadaşı varmıymış buna bakabilirsin mesela ya da tlf unda kayıtlımı böyle birisi ama bunu yaparken desakın onlara ben böyle böyle yapmak istiyorum deme.kızla bir araya geldiğinizde aniden tlf al ve bak ya da çaktırmadan bişiler yap.fevri davranma

üzgünüm ama tek satırına bile inanmadım,13 yaşında kız varmışmışta... arkadaşların dediği gibi sakın onu üzme demişti,abisinden duymuştu,son olayları siz yaşadınız ya demişti vs vs...,Ayrıca ne çabuk taşındılar,msn de bu konuyu konuşucak kadar olaylar taze ama taşınmışlar işe bak,sen ondan sevgilin gibi konuşurken kızın numarasını istemiştin ben silmişim versene demiştin,niye o zaman şaşırmamıştı ,aa sende numarası mı vardı dememişti(madem sevgilin yüz vermemiş,gıcık oluyormuş,küçücük kızın numarası falan olmazdı sevgilinde).daha öncede dediğim gibi yeminlere inanma,zor durumda kalınca başka çareleri yoksa yemin ederler.

üzgünüm ama tek satırına bile inanmadım,13 yaşında kız varmışmışta... arkadaşların dediği gibi sakın onu üzme demişti,abisinden duymuştu,son olayları siz yaşadınız ya demişti vs vs...,Ayrıca ne çabuk taşındılar,msn de bu konuyu konuşucak kadar olaylar taze ama taşınmışlar işe bak,sen ondan sevgilin gibi konuşurken kızın numarasını istemiştin ben silmişim versene demiştin,niye o zaman şaşırmamıştı ,aa sende numarası mı vardı dememişti(madem sevgilin yüz vermemiş,gıcık oluyormuş,küçücük kızın numarası falan olmazdı sevgilinde).daha öncede dediğim gibi yeminlere inanma,zor durumda kalınca başka çareleri yoksa yemin ederler.

ya istedikleri kadar yemin etsinler umrumda değiller ben bunu peşini bırakmam bukadarını söyleyim şimdi sevgliimle konuştum tamam aşkım inandım dedim konuyu kapatıyorum dedim kapattım sansın o allattan alta karıştırcam deşecem öğrenecem ozaman neyapacam dünyayı dar edecem

vallaha inanmadım inanmadığım için olayları kapamıyorum onlar kapadım sansın takibe devam dahada artırcam takibi yalnışında ensesinde bitecem

canım ya ne kadar üzücü bi durum inşallah şüpelerin doğru çıkmaz ve çok mutlu olursun ama üzerine git aklında yüreğinde bi soruişareti kalmasın
bu arada şu msnye nasıl giriyosunuz elinizde şifre olmayınca banada söyleyin ya Allah rızası için

canım ya ne kadar üzücü bi durum inşallah şüpelerin doğru çıkmaz ve çok mutlu olursun ama üzerine git aklında yüreğinde bi soruişareti kalmasın
bu arada şu msnye nasıl giriyosunuz elinizde şifre olmayınca banada söyleyin ya Allah rızası için

kızlar belki inanmayacaksınız yine bişi söyleyim inanmayanlar çıkar ben bi proğram kurdurdum arkadaşıma msneye girmeden msnede kimle yazışırsa yazışsın benim bilgisayara aktarıyordu önceden bilgisayar koruma proğramlarına yakalanmıyordu bunu önce bir yem hazırladım resmin içine kendi resmimin içine gizledim proğramı sorun bunu kabul etmesiydi ettikten sonra onun adresindeki bütün kayıtlar msne şifresine kadar benim elimdeydi ama format atana kadar geçerliydi karşı taraf format atsın porğram siliniyor bütün kayıtları elimde oluyordu gmalime kimle yazıştığı saat kaçta yazıştığı neler yazdığı erkek arkadaşlarıyla konuşmaları bile elimdeydi benimkine öyle güvendim 1 buçuk sene sürdü öyle kolay kolay güvenmem kimseye oda ğgüvenimi kazandı şimdi anti vürüs olarak yakalanıyor bilgisayarı koruyan proğrama kasper felan varya onu aşsam yakalanmasa tekrardan yapacam şimdi koruma proğramı yüklemeyen yok işte böyle canlarım

bingünde bu anti vürüs olayı çıktıktan sonra baktım yazışmaları elde edimiyorum bunun msne şifresini ele geçiriyim dedim bir proğram ayarladım karşı tarafı keklemek için seni engelleyenleri gör diye kıytırıktan site gibi bişi buna gönderdim gelen adres ve şifresini mailimi yazdım oraya gelecek öyleliklede şifresini ele geçirdim adresini kontrol ettim ama bişi yoktu herifimin sonra o proğramın birsürü hakkı vardı o praoğramı seni engelleyenleri gör diye bi arkadaşımada gönderdiydim arkadaşım başkasına o başkasına derken birgün adresimi açtımki aman allahım tanımadığım adresler ve şifreleri en azından ikibintane var başkası olsa ele geçirir yazık dedim bişi yapmayım bilmeden girmişler maksadım sevgilimin adresini ele geçirmekti onları oturdum tek tek sildim anam okadar kolay değil yani benden kurtuluş her taktiğe her yola başvurrum şimdi antivürüs olayları çıkıyo hemde benimki yeter bıktım sen herfırsatta msneme giriyon nasıl yapıyosan cinmisin nesin dedi adresin şifresini verdi bende ona verdim o girmez ama ben hergün msnesindeyim hehehe yaşasın kötülük şimdi oporoğramımı kaybettim tekrardan yapmaya çalışştım yeni yaptıklarımız kasper proğramından geçmiyo eskikini sildim eskisi olsaydı iyiydi ya ama gereği kalmadı artık hehehe

bazen benim herife acımıyo değilim tadıyla aldatamaz bile birisine baksa ensesinde bitiyom helede bitiyo aşkımdan ölüm ölüm kurban olam aşkıma ölüm ölüm yoluna ölüm valla öbür taraftada olsam gelirim ya şimdi diyecek bazıları senin işin gücün yokmu rahat bırak çocuğu diyecek anam ben bu yaptıklarımı farkettirmeden yapıyomki anlasada arada 6 ay felan geçiyo takip etsem bile kendisine güven sorunu olduğumu bilmesin her an tetikteyim ben sevdiğimi kimselere yar etmem o benim o benim kimseye vermem alanıda paralarım benden çekece var bu arada kin beslemem kızlar arkadaşımın biri bukadar hırslı olma kin besleme diye yazmış bende merhamet çok fazla vardır ne kin ne kıskançlık heç bişi yoktur sadece bir kişiyi kıskanıyorum sevdiğimi kimseyle payylaşamıyom tabi anası babası hariç kardeşleride

kızlar belki inanmayacaksınız yine bişi söyleyim inanmayanlar çıkar ben bi proğram kurdurdum arkadaşıma msneye girmeden msnede kimle yazışırsa yazışsın benim bilgisayara aktarıyordu önceden bilgisayar koruma proğramlarına yakalanmıyordu bunu önce bir yem hazırladım resmin içine kendi resmimin içine gizledim proğramı sorun bunu kabul etmesiydi ettikten sonra onun adresindeki bütün kayıtlar msne şifresine kadar benim elimdeydi ama format atana kadar geçerliydi karşı taraf format atsın porğram siliniyor bütün kayıtları elimde oluyordu gmalime kimle yazıştığı saat kaçta yazıştığı neler yazdığı erkek arkadaşlarıyla konuşmaları bile elimdeydi benimkine öyle güvendim 1 buçuk sene sürdü öyle kolay kolay güvenmem kimseye oda ğgüvenimi kazandı şimdi anti vürüs olarak yakalanıyor bilgisayarı koruyan proğrama kasper felan varya onu aşsam yakalanmasa tekrardan yapacam şimdi koruma proğramı yüklemeyen yok işte böyle canlarım

çok zor işler valla kafa patlatmak lazım bide bu işleri bilmek lazım kesin püf noktalar vardır ama bir bilene ihtiyaç var oda malesef bizde yok:1no2:

çok zor işler valla kafa patlatmak lazım bide bu işleri bilmek lazım kesin püf noktalar vardır ama bir bilene ihtiyaç var oda malesef bizde yok:1no2:

benim arkadaş makina mühendisiydi bilgisayardan iyi anlıyordu bir ricadan kırmadan yaptı allah razı olsun resimlere felan yerleştirmeyi ben yapıyordum proğramları epostama kurmak bilgisayarıma kurmak ona kaldıydı anam 3 -4 gün onun için uğraştım yutturcam resimden tutta gmail adresi açmaya kadar nekadar zor işlermiş bir ara pes ediyodum arkadaşım sıkma canını halletcem dedi yaptıktan sonrada iyi yapmışım dedim

baştan sona okudum arkadaşlar haklı cnm sen inanma bu kızada erkek arkadaşınada ne kadar büyük bişe yaşadıki bu böyle korkuyolar anlatmaya senden öncesi sonuçta oturup adamakıllı anlatsada sende kapatsan konuyu :olmaz: yok illa deli edicekler insan içi içini yiyo valla acaba die baslayan çok şey bence sen enayi yerine koydurma kendini seni kandırmalarına izin verme kurcala bu işi çok yalan kaynıyoCADIARZU yanındayız arkadaşım sonuna kadar:enbuyukkk:

baştan sona okudum arkadaşlar haklı cnm sen inanma bu kızada erkek arkadaşınada ne kadar büyük bişe yaşadıki bu böyle korkuyolar anlatmaya senden öncesi sonuçta oturup adamakıllı anlatsada sende kapatsan konuyu :olmaz: yok illa deli edicekler insan içi içini yiyo valla acaba die baslayan çok şey bence sen enayi yerine koydurma kendini seni kandırmalarına izin verme kurcala bu işi çok yalan kaynıyoCADIARZU yanındayız arkadaşım sonuna kadar:enbuyukkk:

teşekkür ederim tatlım ipin ucu elime geçti bırakırmıyım böyle bi a kızı bu söyledikleriyle bana msnede erkek arkadaşım gğibi konuşurken söyledikleri çelişiyor soracam nedenini gerikirse gidecem konmşularına soracam burda böyle biri oturuyormuydu diye didem adında biri kız bana numarasını verene kadar benden onlara rahat yok sevgilim konuyu kapadğımı sansın ortalık az durulsun eli sopalı ortaya çıkacak ama şimdilik ortalık durulsun kıza şu soruları soruyum sen bana konuşurken bunları bunları dedin dediklerinde doğrusunda bunlar ne peki diye soracam

ya bu kiz msn de sana demedimi didemle yasadiklarinizi banami soruyon
demekki sevgilinle bu kizin arasinda biseyler gecmis hani sevgilin didem diye birini taniymiyordu tanimiyorsa kiz seni sevgilin zannedip didemi sormus hem bu kiz 13 yasidaysa gercekten sevginin nasil bu kizla konusmus arap saci gibi olay valla

cnm ya bu kız senın oldugunu bılıpte bılerek dıdemı uydurmus olamazmı hanı bı kıskanclık falan yapamazmı ılk yazını okuyunca aklıma bu geldı

cnm ya bu kız senın oldugunu bılıpte bılerek dıdemı uydurmus olamazmı hanı bı kıskanclık falan yapamazmı ılk yazını okuyunca aklıma bu geldı

valla bende öyle düşünüyorum.daha önceki yorumlarımdada yazmıştım şimdiki gençlik aklı bir karış havada .hiç sonunu düşünmeden adım atıyorlar.

Back