Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
bız daha nısanlıyken esım kendısı bana teklıf etmıstı msn lerımızden gereksız ınsanları temızleyelım ve ortak bı msn acalım ıkımız de kullanalım. ben de kabul etmıstım bunda bısı oldugunu sanmıyorum sımdı onun kullandıgı msn sıfresını bılıyorum ama acmıyorum cunku gerek duymuyorummm

ben onunkini biliyorum ama o benimkini bilmiyor
istese vermem, çünkü bu konuda ağzım yanık
verip kavga edeceğime vermem de kavga ederim :)

ben istemem ...benden istenilmesine müsaade etmem... kişinin kendi özeli olmalı ...

tabii neden olmasın. ben teklif ettim msn şifrtemi vereyimmi diye istemedi. ben istersen açarım zaten dedi. ama ben onunkini aldım...
ilişkide eğer bir şeyler saklanıyorsa çiftler arasında, vermemekte diretirler. buda karşı tarafı körükler ve müthiş bir merak uyandırır.ki hiiiiiiiiç tavsiye etmem.
ama hiç bir gizli saklı olay yoksa aradaki güven sapasağlamsa hiiiiiiiiç tenezzül bile etmez açıp sizin msn nize vs bakmaya....:dance:-tatlicadiarzu-

benim butun sifrelerimi biliyor veririm onunkınide ben biliyorum ama gereksiz seyler bunlar istese gider baska bir msn adresi alır benden habersiz onu kullanır ...

biliyor zaten.birbirimizin tüm şifreleri aynıdır :))

Eşler için bişi diyemem tabi...
Ama erkek arkadaşıma telefon-msn-mail şifrelerimi vermem.Ne gerek var yahu?

ne münasebet :umursamaz:
beyfendi bana hiç bi şifresini sölemezdi ben de sölemem
ama bi işimiz olursa söyleriz
mesela ben işteyken o yoldadır şifresini söyler mailime bakar mısın sipariş gelmiş mi der örneğin
ilk başlarda çok tartışırdık bu konuda
ben onunla her şeyimi paylaşırken o telefonunun pin kodunu bile söylemezdi
sonra bende ona aynısını yapmaya başlayınca ne kadar yanlış bir şey yaptığını farketti

İkimizde birbirimizin msn, mail, online oyun artık ne varsa bütün şifrelerini biliriz. Özellikle öğrendiğimiz, kontrol amaçlı birşey değil. İnternete ulaşamadığımız zamanlarda, birbirimizin acil işlerini hallederiz genelde. =)

eşim bazı şifrelerimi bilir bazılarını bilmez ...
söylerim ama unutur
:roflol:
sevgilim olsa vermezdim

Bizim evimizde herkesin şifresi kayıtlı olduğu için sorma durumumuz olmuyor dolayısıyla..
Onun istemeyeceği bir durum olmayacağı içinde açıp bakma gereği duymaz.

Ben veririm sonuçta arkadaşım bile biliyorsa şifremi onunda bilmesi normaldir :ecrin_bebek:

Back