• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki esim mobil hesap sifresini sonunda verdi

Selam kusura bakmayın gec dönüyorum🙏 esim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim ☺️
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar 😄
Evlilik içinde intikam nedir Allah aşkına, kaç yaşındasınız? Sorun anlaşılır, konuşulur, çözülür ve bi daha tekrarlanmaz, budur.

Iddia oynamanın minik miniği olmaz, her erkek oynamaz, normal değildir evinizin rızkını saçma salak şeylere yatırması. Bağımlılık yapar, yetişemezsiniz.

Sizi doktora götürüp kontrol ettirmeyecek mi, karım ben yokken başkasıyla ilişkiye girmiş mi girmemiş mi diye rapor falan almayacak mı? Demek ki artık sizi çok seviyor ve çok güveniyor. Tekrar uzun süreliğine bir yere giderse kendi evinizde kalabileceksiniz demek mi bu? Eve erkek alır gitsin ailesinin yanında kalsın demeyecek yani.

Hiç utanmıyorsunuz değil mi düştüğünüz durumlardan? Bir de gülücük emojileri koyuyorsunuz. Hemşire olan, hasta takibi yapıp şifa dağıtması gereken meslekteki bir kadın kocası çık dedi diye işten çıkıyor. Niye, çünkü barzoya göre hemşireler yollu, bütün gün kaç erkekle fingirdiyorlar. Kendisi çok namuslu dinine inancına uygun yaşıyor. Kumar oynayabilir ama o günah değil.

Yazık içler acısı durumda olup da kocam para verdi diye havalara uçmanıza hemcinsiniz olarak ben utandım. Neyse en azından açlıktan bir köşeye sinmeden para vermiş de karnınız doymuş.

Cocuk esimden bagimsiz dusunuyorum . Yani ayrilsakta ayrilmasakta cocugum olsun istiyorum benim maddi durumum iyi kendim bile bakabilirim cocuguma hemsireyim
Bahsettiğiniz karakterdeki biriyle mümkün değil bu plan.

Bosanmak bekara kolay oluyor tabi. Evliliklerde neler neler oluyor evet ben tabikide o laflarindan sonra olay cikarttim bosanmaya kadar gittim ama ozur dileyip eskiden ihanete ugradigini ve o sebeple istemsizce soyledigini soyledi ve bende sevdigim icin affettim size kalsa her olayda bosanmaliyim dimi
Profesyonel destek alsaydı, niye sizi o.... Yerine koyuyor?

Selam kusura bakmayın gec dönüyorum🙏 esim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim ☺️
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar 😄
Siz olayın idrakinde değilsiniz sanırım şuan parasiz bin lira oynayabilmis bu artar gider gider giderrr bir ufak mevla diyerek başlıyor başlayanlar bu arada param yoksa ve bunu umursamıyor sa o adama adam demem sizde liseli ergenler gibi tel açmayıp trip atıyorum diye sevinin bunlar daha fragman bile değil

Sizin kıstasınız çoğu erkek mi? Çoğu erkek de aldatıyor ona bakarsanız. Aldatma şüphesi içerecek bir para akışı görseniz bunu söyleyip mi kendinizi rahatlatacaktınız?
Siz parasızken sizi süründürmüş. Trip atmak mı bunun karşılığı?
30 yaşında kadınım, çalışıyorum, gelirim gayet iyi ama sevgilim hala ben şehir dışına çıkacağım zaman cebime nakit koyar ne olur ne olmaz diye. Çoğu erkek de böyle yapıyor.
Biz 2 güne unuturuz konunuzu siz unutmazsınız umarım zira karşınızda size karşı merhametsiz bir eş var.

Siz bu hesabi 3 kişi kullanıyorsunuz kumarı normalleştirmek kac numaralı kullanıcının fikri çünkü o kadar değişik konular varki bunun siz olabileceğiniz bile malûm
Hesabi sadece ben kullamiyorum yonetici ile iletisime gecip sifremi degistirdim tek kullamiyorum ve digerleri de kendilerine acti zaten hesabin tek sahibi benim

Ay ne intikam ne intikam, merak etme gelir zaten askerlik tatilinden haftaya koştura koştura yaparsın istediğin çocuğunu da oturursun evde aç aç sonra kumarbaz herifle. Yazık ya kafalara bak, aman çok merak ettik kendi hayatını nasıl batırışını.
Ayrıca her erkek kumarbaz değil senin kocan gibi

Sizi doktora götürüp kontrol ettirmeyecek mi, karım ben yokken başkasıyla ilişkiye girmiş mi girmemiş mi diye rapor falan almayacak mı? Demek ki artık sizi çok seviyor ve çok güveniyor. Tekrar uzun süreliğine bir yere giderse kendi evinizde kalabileceksiniz demek mi bu? Eve erkek alır gitsin ailesinin yanında kalsın demeyecek yani.

Hiç utanmıyorsunuz değil mi düştüğünüz durumlardan? Bir de gülücük emojileri koyuyorsunuz. Hemşire olan, hasta takibi yapıp şifa dağıtması gereken meslekteki bir kadın kocası çık dedi diye işten çıkıyor. Niye, çünkü barzoya göre hemşireler yollu, bütün gün kaç erkekle fingirdiyorlar. Kendisi çok namuslu dinine inancına uygun yaşıyor. Kumar oynayabilir ama o günah değil.

Yazık içler acısı durumda olup da kocam para verdi diye havalara uçmanıza hemcinsiniz olarak ben utandım. Neyse en azından açlıktan bir köşeye sinmeden para vermiş de karnınız doymuş.
Askere gitmeden önce evde tek kalma aklim sende kalir demisti sonrada ben diretince niye evde tek kalmak istiyorsun hayirdir dedi sonrada iste guvensizce konustu bende ona inat geldim zaten guvenmedigin kadinla olma git bosanma davasi ac ben evimde kalacagim dedim simdi gayet sakin bu tavri gordukten sonra birdaha oyle seyler diyemez diye dusunuyorum

Bosanmak bekara kolay oluyor tabi. Evliliklerde neler neler oluyor evet ben tabikide o laflarindan sonra olay cikarttim bosanmaya kadar gittim ama ozur dileyip eskiden ihanete ugradigini ve o sebeple istemsizce soyledigini soyledi ve bende sevdigim icin affettim size kalsa her olayda bosanmaliyim dimi
Boşanmayın zaten, ikiniz de birbiriniz için tencere kapaksiniz. Boşanıp da başkalarının başını yakmayın, bir ömür beraber olun inşallah.

Cocuk esimden bagimsiz dusunuyorum . Yani ayrilsakta ayrilmasakta cocugum olsun istiyorum benim maddi durumum iyi kendim bile bakabilirim cocuguma hemsireyim
Sen dalga mı geçiyorsun ya cebinde 1000 TL para yok ailenin evine atmış seni aç aç oturuyorsun sanki calistigin var evde oturuyorsun ne paran var senin? Sanki çok hemşirelik yapıyorsun çalıştım dediğin de yine evde oturup çağrı merkezine bakmışsın bir dönem ne iyi maaşın var ne durumun iyi?

Sen dalga mı geçiyorsun ya cebinde 1000 TL para yok ailenin evine atmış seni aç aç oturuyorsun sanki calistigin var evde oturuyorsun ne paran var senin? Sanki çok hemşirelik yapıyorsun çalıştım dediğin de yine evde oturup çağrı merkezine bakmışsın bir dönem ne iyi maaşın var ne durumun iyi?
Cagri merkezine bakmissin derken ?

Allah size sabır versin bu iddia kumar bataklığı çok ocak söndürüyor hergün söyleyinki kafasına girsin kumarda kazanan olmaz milyonda bir tane piyango çıkar o milyonda bir olamayacak enayilerden olmayın. Eşi dardayken iddia oynayanda yani...

Askerde oynamamis askere gitmeden oynamis ayda 2 kere en fazla onda da bazilarinda haberim oluyordu 1.000 tl oynadigindan haberim yoktu sadece. Askerdeki harcamalarina da baktim cay kahve almis sadece
İddia oynadığı sürece kumarda oynayacak tekrar bulaşacak. Yüklü yüklü oynayacak. Nereden biliyorsunuz diye sormayın…..

Back