Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?
var zaten. onun ki de bende var. herşeyimin şifresi var. ben zaten kalbimin şifresini vermişim. msn şifresini versem ne olurrrrrr vermesem ne? :asigim:
herkezin özeline saygı duymak gerek almam vermemde,çünkü oda bunun farkında herkezin özeli vardır arkadaşlar.o kadar tavize gerek yok bence herkez kendi hayatını yaşar evli olsada aşırıya kaçmadan hı bu arada bende nişanlıyım,böyle şeyler saygıdan geçer bence alıştırmak lazım....
Vala benim adreslerimde sifrelerimde kayitli cekinecegim birsey yok.Esimde zaten karistiran bir tip degil.Ammaaaaaa ben gunluk arastirmami yapiyorum ne yapayim ona guveniyorumda onu ekleyen ve konusmak isteyen kizlar olursa onlemimi alayim diye.:roflol:
Neden veriyimki veya alıyımyasakkelime eğer böğle bir istek varsa karşı tarafa güvensizliktendir. Neden istediğine bağlı (eşime verebilirim saklım gizlim olmaz) verme taraftarı değilim amaCADIARZU