Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
isterse verebilirim..
amaaa alırım daaa;)

hayır vermem ondan da istemem,sevgili de olunsa herkesin özel bi yaşantısı olmalı

bende veririm sonucta güveniyorsunki evleniyorsun vermemek bence sakincali

yıllar önce msn adresimi eşim almıştı şifresini de biliyor doğal olarak:1hug: bende onun adreslerini ve şifrelerini bilirim...zemuszemus

evet verdim eşimden saklı gizli birşeyim yok. onunda bütün şifreleri bende :)

msn şifrelerimiz kayıtlı olduğu için otomatik açılır ve birbirimizin şifresinide biliriz

vermem de almam da bişi gizlenildiginden değil ama bana ait se bilmesine gerek yok benimde bilmeme gerek yok mesafe olmalı bazı şeylerde sevgilide olsa...

oda bana kendi şifresini verirse verrim amaçok istemiyorsam vermeyi "zaten değiştiricektim boşver"derim ısrar edersede verrim ve değiştirrim 1 kaç gün sonra

verırım bı sakıncası yok benım ıcın ama ben ıstemem onunkısını mumkunse oda ıstemesın..

eşiminkini ben biliyorum söyledi işi dolayısıyla genelde yurt dışında olduğu için gerektiğinde açıp maillere bakıyorum ama bana sormadı sorarsa veririm ayrı gayrımızmı var bizim:asigim::asigim::1hug:

Veririm nolacak ki, güvenmediğim bi insanla işim olmaz zaten zemuszemus

Hee ama o benim gibi yapmayıp vermezse işler çok değişir güveni yoksa benle işi de olmasın :umursamaz:

Back