Sevgilim bişi demiş olabilir mi

morcicek6040

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
13
1
6
21
Bi çocuk bana yürüyor gibiydi ama arkadaşımdı da ben öyle görüyorum en azından şimdi çok ters davranmaya basladi msaja ters cevap veriyo ben arkadaş olarak değer veriyorum ama simdi selam bile vermiyo sevgilim oldugunu bilmiyordu sevgilime sen bisi mi dedin dedim evet gerekeni yaptım gizli kalsın dedi sonra yok yok şaka dedi ama durup dururken böyle davranması tuhaf değil mi ne demiş olabilir ki

Bi çocuk bana yürüyor gibiydi ama arkadaşımdı da ben öyle görüyorum en azından şimdi çok ters davranmaya basladi msaja ters cevap veriyo ben arkadaş olarak değer veriyorum ama simdi selam bile vermiyo sevgilim oldugunu bilmiyordu sevgilime sen bisi mi dedin dedim evet gerekeni yaptım gizli kalsın dedi sonra yok yok şaka dedi ama durup dururken böyle davranması tuhaf değil mi ne demiş olabilir ki
Doğru mu anladım bir arkadaşınız var size yürüyordu ,mesafe koymak sevgilim var demek yerine olayı gidişatına bıraktınız,birden selamı sabahı kesti ( sevgiliniz bu çocuğun size yürüdüğünü nereden biliyor?)olayın saçmalığı . Sonuç ne olursa tatmin olacaksınız işte bunu anlamadım......

Doğru mu anladım bir arkadaşınız var size yürüyordu ,mesafe koymak sevgilim var demek yerine olayı gidişatına bıraktınız,birden selamı sabahı kesti ( sevgiliniz bu çocuğun size yürüdüğünü nereden biliyor?)olayın saçmalığı . Sonuç ne olursa tatmin olacaksınız işte bunu anlamadım......
Sevgilim yürürken yanımdaydı rahatsız oldugunu söyledi sonradan bana ama o sevgilim oldugunu bilmiyordu bende çocuga bisi dememiştir diye umuyorum cunku aramiz bozuldu ama ben kimseyle aram bozulsun istemiyorum

Sevgilim yürürken yanımdaydı rahatsız oldugunu söyledi sonradan bana ama o sevgilim oldugunu bilmiyordu bende çocuga bisi dememiştir diye umuyorum cunku aramiz bozuldu ama ben kimseyle aram bozulsun istemiyorum
Sevgiliniz olduğunu öğrenmiş ve sizle bağını koparmış ,size bir şey hissederken arkadaş kalamaz, o kadar vicdansız olmayın lütfen .Gerçek hayat sizin hayal ettiğiniz gibi değil .En doğrusunu yapmış ısrarla arkadaş kalmak istemenizin nedeni ne ? Acı çeksin üzülsün mü istiyorsunuz.Birakin onu sevecek birini bulsun.

Sevgiliniz olmasa bile, size duygusal hisler besleyen birine verebilecek bir karşılığınız yoksa, usulünce sizin uzaklaşmanız lazım.

Bu kafada kızlara acayip kızıyorum. Yazık değil mi çocuğa? Sırf size duyguları var diye size ilgili olacak, destek olacak, kendinden belkide ödün verecek, bir umut belki karşılık bulurum diye. Siz buna müsade ediyorsanız kimseyle aranız bozulmasın diye değil, ilgi arsızlığı ve bencilliğinizden.

Sevgilinizi kıskandırmak olabilirmiydi amaç bilemem hoş olmamış genede aramiz iyi olsun olmaz .Yoksa sevgiliniz değil o çocuktan hoşlanmaya falanmi başladınız insanlık hali bilemem.Amaç sevgilinizin ilgisini biraz alevlendirmek gibi geldi bak peşimde biri var tercih ediliyorum vs vs Tabi bu çocuğa gerçekten birşey hissetmeye başlamış olmanız bir acaba demeniz eksiklik hissetmenizde olası.

Back
X