Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
Ben Onunkini Biliyorum O Da Benim Kini. Nooolcak Ki Kocacim Benim Saklimiz Gizlimiz Yok Bizim Birbirimizden Canim...

ben değiştereyim dedim bir ara... bakıyım tepkisi ne olacak... o güne kadar şifreler zaten kayıtlı basıp onun kinide benimkinide açıyorsun... evet denedim şifreyi kırdı eski şifre yaptı... yani hanımalr yüzlerce proğram var artık..ruhunuz duymaz kıarada kayıtta eder.. başıma geldide ondan biliyomm...:)))))

ben eşime vermiyorum şifremi ama onun şifresi ben de var tabi

Biz biliriz birbirimizin msn şifresini.Bi sakıncası yok zaten arkadaşlarımız da ortak.

Esimle ben ortak kullaniyoruz msn adresimizi zaten,onunda adresi var ama hep benim adresten konusur,kendisininkini hic kullanmaz.

vermemde istememde.eşim bile olsa insanların özel hayatına girmek beni rahatsız eder her zaman,kendimi kötü hissederim.aynı zamanda kendi özelime girilmeside beni çok sinirlendirir ve üzer.

Alirim Ama Vermem..heran Arkadas Sandklarmdan Biri Ilani Ask Edebilir Sonra Allah Korusun Hiç çenesini çekemem..kisaca Nolur Nolmaz Bilmesin:)

Eşim nerede ne kadar şifre kullanıyorsam hepsini bilir....
Benim için hiçbir sakınca yok bilmesinde..

kocişimle beraber aldığımız için benimkini bilio o... ben de onunkini biliodum zaten.. gerek var mı ki gizlemeye.. tabii benim düşüncem...a.s

verırım verdımde zaten ama onun sıfresınıde ben bılıyorum yanı karsılıklı:dance:

Back