Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
sevgilim msn şifremi bilmiyor istese hemen veririm :asigim: ondan gizlim saklım yok

bir kere verdim eski sevgilime vermez olaydım... ne zaman kavga etsek hemen benim msn yi kontrol etmek amaçlı kendi işyerinden açıyordu... acaba kendisini engellemişmiyim diye bakıyordu mazereti hep buydu ama pek inandırıcı değil bence kontrol ediyordu... ( nereden mi anlıyordum açtığını ? bende açıkken o açınca bende kapanıyor ve başka bilgisayardan msn nizi açtınız uyarısı geliyordu ) tatile gittim 1 hafta, hemen msn mi açmış hatta ben özellikle şifremi değiştirmiştim ama yine de ele geçirmiş... ayrıldım yine ele geçirdi hatta 1 ay mailimi geri alamadım hotmail çalışanlarıyla yazıştım sonunda geri aldım...
o yüzden bir daha asla sevgilime msn mi vermem ama eşim ? tabiki ona veririm...

eşime verierim tabiki neden vermeyeyim ki...
eşimle aramızda gizlimiz saklımız yoktur herşeyimi bilir benim bitanem...

bende verırım zaten benım msn sıfrelerımı esım koyuyo cunku ben unutuyorum:Roflol::Roflol::Roflol:Şeniz:mymeka:

biz zaten msn i beraber ortak acmi$tik,hallada ikimizin de sadece bir msn i vardir.Daha dogrusunu söylemek gerekirse,esimin öyle msn falanla arasi yoktur zaten.

esimin mns ile hic ilgisi yok. zaten yazistigi kimse de yok. ben unuttugum zaman, ona sorarim sifrelerimi sadece kk ya giris sifremi bilmiyo merak ettigini de sanmam

ikimizinde şifresi birbirimizde var..çoğu zaman iş yerinde benim msn mide eşim açar..öyle bi takıntımız yok bizim.

Çıkmaya başladığımız ilk birkaç ay hiç istemedi sormadı da..Bende hiç istemedim. Sonra ömrüm öğrenmek için beni oyuna getirmeye çalıştı uyus :oklava:ne olcak hıh:dilcikar: ama ben yemedim herkese yapsa neysede insan aşkınınkini böle öğrenirmi canım senağlamaneyseee. Baktı yanlış çıktı sonra istedi bende hemencicikten verdim ne varki istesin canımı vereyim onayerimseniben..Bende onunkini istedim önce hatırlamıyom felan dedi unuttum dedi otomatikmişte ben yemedim surat astım:kızgın: en sonunda verdi :mymeka:

bizdede sorun değildir ben onun bütün şifrelerini bilirim o da benim ayrımız gayrımız yok cok sükür...

:oklava:benımkını bılıyor çunku adresımı o aldı.. üzgunum ama ben onunkını nılmıyorum.. vercem dıyıp geçistırıyor çunku...:oklava:

Onun şifresinden her zaman haberim olursengözlerimebaksanab , benimkini istemedi hiç ama sanırım vermezdimjeyyar

Onun şifresini Ben Bilirim Oda Benimkisini Bilir Bundan Daha Doğal Ne Olabilirki

Back