Güzel fikirmişahh ahhhh şeytan tüyü var bence onlarda :) ya da kimyamiz tutuyo karşı konulamaz bi cekim var. ama en son çöp kenarına birakcam bi sinir anında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikirmişahh ahhhh şeytan tüyü var bence onlarda :) ya da kimyamiz tutuyo karşı konulamaz bi cekim var. ama en son çöp kenarına birakcam bi sinir anında![]()
Zayıflayınca onlardan daha genç ve güzel oluyoruz, kıskanıyorlar gelme bu oyunlaraAkşam akşam tartıştıkdoğum kilom ile beraber toplamda 20 kilo verdim
adam da çok zayifladin 5 kilo al bu kadar zayıf olman iyi değil
kemiklerin sayılıyor
Takmış akşam gelirken künefe alıp gelcem yicezbende 573kalori var onda akşam akşam yemem diyince yicen yemicen kavgası oldu
o kadar laf söyledim ama elinde künefe ile gelirse yicem galiba
Çünkü dün gece de dürümü gömdük birlikte
![]()
Kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun ...
Güzel fikirmiş![]()
Bizden başkası çekmez tripleriniüstüne de "alma yanarsin" yazsam mi abla, yazık olmasin biri alır falan yakmayim kimseyi![]()
KesinlikleZayıflayınca onlardan daha genç ve güzel oluyoruz, kıskanıyorlar gelme bu oyunlara![]()
Aman sakın kilo falan almaKesinlikleadama bir haller oldu son 1 ayda
![]()
Bizden başkası çekmez triplerini![]()
Almam artık dengeliyorum beni de kendi gibi göbekli yapamazAman sakın kilo falan alma![]()
Göbekli yapmak için uğraşabilir:)Almam artık dengeliyorum beni de kendi gibi göbekli yapamaz![]()
Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.valla ya hiç yayla evli ikizler burcusuna denk gelmemistim böyle çok güzel oldu![]()
Çorabını yanlış eşleştirmişim beyfendininEe gözün körmüydü be adam
![]()
Haklısın orasida doğruGöbekli yapmak için uğraşabilir:)
Benim arkadaş grubumda bir yere gideriz.Eşim onları tanımadığı için acaba çekingenlik olur mu diye düşünürüm.Aksine o benden fazla konuşur ve sanki o anların arkadaşı ben değilim:)Bu her ortamda öyle ben hemen kaynaşamıyorum o yaşlı,genç herkesle uyum içinde koyu muhabbetlerde:)Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.
Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.
Ohhh maşaallah darısı başıma:)Yazın kilo alıyorum:)Eşimle 15 kilo fark olmasına rağmen kafa buluyorHaklısın orasida doğruyarın koca gün spor yapmak lazım kunefeyi yiyince
zayiflayinca metro biraz hızlandı aldığımı çabuk veriyorum
![]()