- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Güzel fikirmişahh ahhhh şeytan tüyü var bence onlarda :) ya da kimyamiz tutuyo karşı konulamaz bi cekim var. ama en son çöp kenarına birakcam bi sinir anında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel fikirmişahh ahhhh şeytan tüyü var bence onlarda :) ya da kimyamiz tutuyo karşı konulamaz bi cekim var. ama en son çöp kenarına birakcam bi sinir anında
Zayıflayınca onlardan daha genç ve güzel oluyoruz, kıskanıyorlar gelme bu oyunlaraAkşam akşam tartıştık doğum kilom ile beraber toplamda 20 kilo verdim adam da çok zayifladin 5 kilo al bu kadar zayıf olman iyi değil kemiklerin sayılıyor
Takmış akşam gelirken künefe alıp gelcem yicez bende 573kalori var onda akşam akşam yemem diyince yicen yemicen kavgası oldu o kadar laf söyledim ama elinde künefe ile gelirse yicem galiba Çünkü dün gece de dürümü gömdük birlikte
bende kırmızı ile başka renk arasında kaldığım da ve eşime sence "kırmızısımı yoksa diğer rengimi" diye sorduğum da hep bu cvbı alıyorum kırmızı olsun 3kuruş fazla olsun diyorKırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun ...
Güzel fikirmiş
Bizden başkası çekmez tripleriniüstüne de "alma yanarsin" yazsam mi abla, yazık olmasin biri alır falan yakmayim kimseyi
Kesinlikle adama bir haller oldu son 1 aydaZayıflayınca onlardan daha genç ve güzel oluyoruz, kıskanıyorlar gelme bu oyunlara
Aman sakın kilo falan almaKesinlikle adama bir haller oldu son 1 ayda
Bizden başkası çekmez triplerini
Almam artık dengeliyorum beni de kendi gibi göbekli yapamazAman sakın kilo falan alma
Göbekli yapmak için uğraşabilir:)Almam artık dengeliyorum beni de kendi gibi göbekli yapamaz
Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.valla ya hiç yayla evli ikizler burcusuna denk gelmemistim böyle çok güzel oldu
Çorabını yanlış eşleştirmişim beyfendinin Ee gözün körmüydü be adam
Haklısın orasida doğru yarın koca gün spor yapmak lazım kunefeyi yiyince zayiflayinca metro biraz hızlandı aldığımı çabuk veriyorumGöbekli yapmak için uğraşabilir:)
Benim arkadaş grubumda bir yere gideriz.Eşim onları tanımadığı için acaba çekingenlik olur mu diye düşünürüm.Aksine o benden fazla konuşur ve sanki o anların arkadaşı ben değilim:)Bu her ortamda öyle ben hemen kaynaşamıyorum o yaşlı,genç herkesle uyum içinde koyu muhabbetlerde:)Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.
Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.
Ohhh maşaallah darısı başıma:)Yazın kilo alıyorum:)Eşimle 15 kilo fark olmasına rağmen kafa buluyorHaklısın orasida doğru yarın koca gün spor yapmak lazım kunefeyi yiyince zayiflayinca metro biraz hızlandı aldığımı çabuk veriyorum